Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Oppo teaser med 5X zoom til mobilen

Oppo teaser med 5X zoom til mobilen

Kinesiske Oppo vil have godt med zoom med, når selskabet sandsynligvis introducerer en ny smartphone ved dette års MWC-messe.

Foto: Oppo

Når den årlige MWC-messe på mandag åbner portene, vil Oppo give mobilkøbere mulighed for at komme meget tæt på.

I en teaser-email lægger selskabet op til at ’ Go 5x further’ - altså at komme fem gange tættere på, hvilket indikerer at en mobil med 5 gange zoom er i støbeskeen.

Hvordan den store zoom-faktor opnås detaljeres ikke i teaseren, men sloganet ’So close you can feel it’ indikerer at der vil kunne kommes særdeles tæt på. I dag er 2x optisk zoom blevet gjort populær igennem Apples iPhone 7 plus.

Andre producenter har forsøgt sig mellem 3 og 10x optisk zoom med eksempelvis Asus ZenFone Zoom, Samsung Galaxy K Zoom samt Moto Z med et Hasselblad kamera-mod. Fælles for løsningerne er dog, at de gør mobilen væsentligt tykkere end dagens slanke smartphones.

Læs også:  Samsung Galaxy K zoom - Mere end en mobil [TEST]

Oppo er i dag verdens fjerdestørste mobilproducent, og har igennem de seneste år benyttet MWC som platform til at introducere nye teknologier.

Sidste år løftede selskabet sløret for deres egenudviklede ’SmartSensor’ en teknologi der forener både digital og optisk stabilisation til at give bedre fotoresultater samt den uhyre effektive kvikoplader ’Super VOOC’ der kan pumpe 15% strøm ind i et batteri på bare et minut.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies