Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Pebble slår net-rekord med nyt smartwatch

Pebble slår net-rekord med nyt smartwatch

Pebble offentliggør et smartwatch, der byder på nyt design, flere funktioner og nytænkt styresystem: Mød Pebble Time.

På Kickstarter smadrer det nye Pebble Time lige nu flere tidligere rekorder, da det nødvendige beløb på $500.000 blev indsamlet på kun 17 minutter. I dag, to dage senere, er der bakket op omkring uret med svimlende $10 mio. svarende til 66 mio. kroner.

Læs også: Kickstarter kommer til Danmark - finansieret af folket

Nyt design og øget funktionalitet

Uret er det tredje fra Pebble, og der er arbejdet på at forbedre det i alle hjørner og kanter.

Der er således tale om et 20% tyndere design på 9,5 mm med en ramme om skærmen i rustfrit stål. Resten er stadig plastik og nu med en formfaktor, der ligner et traditionelt ur væsentlig mere.

Et smartwatch skal gerne holde strøm i lang tid, og der skuffer det nye Pebble bestemt ikke. Fra at love mindst 7 dages strøm med det første ur er det nu blevet til op til 7 dage. Det er derfor stadig længder foran de konkurrerende ure.

Skærmen har også fået en ordentlig overhaling. Der gøres igen brug af en e-paper-skærm, som sikrer dig lang batteritid. Takket være skærmteknologien og en overfladebehandling kan du bruge uret i sollys uden problemer.

Læs også: Pebble-uret får Android Wear-superkræfter

Den store nyhed ved skærmen er, at den nu kan vise farver. Farveskærmen er også beskyttet med Gorilla Glass for at undgå ridser og skader.

Pebble Time er ligesom det oprindelige ur vandafvisende, så du kan uden problemer tage en svømmetur eller lade regnen falde på det ifølge Pebble. Som noget nyt har de også arbejdet på at gøre uret slidstærkt.

Der følger en 22 mm rem med lavet i blød silikone, som kan udskiftes til en anden på under 10 sekunder, hvis du trænger til noget nyt.

Forbedret styresystem med stemmesvar

Styresystemet er blevet tænkt forfra for at forbedre oplevelsen, og det har resulteret i brugerfladen med navnet Timeline. Den bringer en strømlinet oversigt frem over dine kalendere, alarmer og organiserer relevante informationer. I Kickstarter-videoen herunder viser teamet det nye styresystem frem.Timeline lader dig også besvare dine notifikationer med stemmen – dog kun i et begrænset omfang. På Android er det muligt med de fleste store apps som SMS, Hangouts, Gmail, Facebook Messenger og Whatsapp, men også flere hundrede andre, siger de. Til iOS er det kun Gmail-notifikationer, der tillader dette indtil videre. Understøttelse for flere apps er dog undervejs.

Til gengæld er der 6500 eksisterende apps og ure, som allerede er kompatible med Pebble Time.

Tilgængelighed og pris

Pebble oplyser, at uret er klar til maj til en speciel pris for bidragydere på Kickstarter. Her lyder prisen på $159 (1050 kroner), mens den vejledende pris bliver $199 (1300 kroner), efter alle Kickstarter-kunder modtager uret.

Pebble Time fås i tre forskellige farvekombinationer:
- Sort ur med sort silikonerem
- Hvidt ur som sølv silikonerem
- Rødt ur med sort silikonerem

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

26-02-2015 19:19:53

Kickstarter er lavet til at iværksættere kan få finansieret deres gode idéer - ikke til at nu veletablerede som Pebble kan lancere flere produkter på siden som et PR stunt for at få flere penge.

5 4

Om brug af cookies