Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Rygte: LG G6 bevarer ikonisk batteri-feauture

Rygte: LG G6 bevarer ikonisk batteri-feauture

Mens muligheden for at kunne udskifte sit mobilbatteri er noget vi efterhånden må se langt efter, så rygtes det at koreanske LG vil det anderledes.

På LG G5 var der netop et udskifteligt batteri at finde
På LG G5 var der netop et udskifteligt batteri at finde

Tiden hvor vi kunne pille bagsiden af vores telefon, indsætte et hukommelseskort, fjerne batteriet osv., ja de er ved at være talte. Det er meget få producenter, der giver mulighed for at udvide hukommelsen, og endnu færre gør det muligt at tage batteriet ud.

Men især én producent er kendt for at gå imod denne udvikling, nemlig LG. I deres seneste mobil LG G5 fandtes der nemlig både en holder til sd-kortet samt et udskifteligt batteri, noget de ifølge Korea Herald vil gentage på den kommende LG G6.

Se denne: Android 7.0 Nougat klar til LG G5

Ifølge nyhedsmediet vil LG bevare et udskifteligt batteri både af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager. Netop sikkerheden på batterifronten er et ekstra stort fokusområde for mobilproducenterne i denne tid, idet ingen ønsker at havne i en samme situation som Samsung og deres Note 7-skandale.

Ikke fordi et udskifteligt batteri pr definition er mere sikkert end et ikke-udskifteligt, men alt andet lige gør det nemmere at spotte og reparere fejl, eftersom de så kan nøjes med at skifte batteriet og ikke hele mobilen, som Samsung var nødt til.

Se også: Samsung Galaxy Note 7 er død

Men det er ikke kun batterisiden, at spekulationerne om den nye mobil går på. Efter sigende skulle LG G6 også få en iris-scanner, der skulle befinde sig i frontkameraet og som kan bruges til at åbne telefonen op. Sjovt nok var det også en feature, som den famøse Note 7 havde på sig.

Yderligere vurderer Korea Herald, at G6 bliver akkompagneret af deres bud på smart mobilbetaling, kaldet LG Pay. Derudover vil der komme flere nye funktioner, som ingen andre LG-telefoner før har haft, men det er nok ret standard for nye mobiler generelt.

Se denne: Salget af LG G5 er kun det halve af det forventede

Salget af LG’s G5 gik langt fra forventning, og det har i den grad kunne mærkes på regnskabet for mobilafdelingen. Dette håber koreanerne naturligvis, at G6 kan være med til at rette op på, selvom det må siges at være en svær mission.

Ikke desto mindre bliver det spændende at se, hvad LG præsenterer af nyheder, når vi formentlig engang i starten af det nye år, måske ved Mobile World Congress, får den nye mobiltelefon at se.

Se denne: Mobile World Congress - de vigtigste nyheder

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies