Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung Apps kommer til norden

Samsung Apps kommer til norden

MWC: Samsung lancerer deres applikationsbutik i mere end 50 lande, og deres TouchWiz brugergrænseflade har fået en overhaling.

Indtil nu har det været en meget lille skare af lande som har haft glæde af at benytte Samsungs applikationsbutik Samsung Apps. Kun England, Italien, Frankrig og Korea har indtil nu haft muligheden for at benytte butikken, men i løbet af 2010 lanceres Samsung Apps i mere end 50 lande.

I maj måned slås dørene op i Sverige for både gratis og betalingskrævende applikationer, samtidig er der også premiere på den internationale version af Samsung Apps i de resterende nordiske lande. Indtil videre er applikationsbutikken kun understøttet på Samsungs Omnia (I8000, i900 & B7300) modeller, hvornår flere mobiler bliver tilføjet til denne liste, vides ikke.

Applikationsbutikken kan benyttes enten via computeren eller direkte på mobilen.

Ny TouchWiz version

Samsung har også præsenteret en ny version af deres TouchWiz brugergrænseflade - TouchWiz 3.0.

Målet er ganske enkelt at skabe mere personlige mobiler igennem fleksibilitet. Det er muligt at skabe knapper for præcis de funktioner og egenskaber, den enkelte bruger vil have, med mulighed for at lave egne menuer og genveje til både funktioner og hjemmesider.

Ydermere lader TouchWiz 3.0 brugeren skifte imellem forskellige skriveborde - for eksempel kan man lave et skrivebord til arbejdet, et til fritiden og et til ferien med opdateret tidszone og valutaomregner.

Samsung Social Hub
Samsung Social Hub

Social Hub

Social Hub er en pendant til Sony Ericssons "uendeligheds knap".
Det er et center for alle mobilens meddelelser, og den skal samle de mest almindelige meddelelser fra alle de større leverandører af e-mails, chat og sociale netværk.

Det gør det betydeligt lettere at få overblik over hvad der sker i dine venner og bekendtes dagligdag idet der ikke skal åbnes flere forskellige programmer for at få status meddelelser.

Kigges der for eksempel på kontaktpersonen Mattie, ses ikke bare et telefonnummer og adresse, i stedet for vises hendes seneste statusopdatering på Facebook, indlæg på Twitter og en kalendernote om hendes middagsinvitation.
Ønsker man at kommunikere med hende, klikker man blot en enkelt gang og chatten starter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies