Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung frigiver udviklingssoftware til S5, Gear 2 og Gear Fit

Samsung frigiver udviklingssoftware til S5, Gear 2 og Gear Fit

Samsung er tydeligvis interesserede, i at få udviklere til at udnytte potentialet i de nye produkter, de har med på MWC.

Billede: Gear Fit og Gear Neo fra Samsung.
Billede: Gear Fit og Gear Neo fra Samsung.

Et af problemerne med det oprindelige Galaxy Gear-ur fra techgiganten Samsung var, at 3.partsudviklere ikke havde fri mulighed for at udvikle apps til enheden. Samsung havde ganske vist indgået samarbejde med adskillige udviklere, men det var ikke en åben platform, som vi i forvejen kender det fra Google Play. 

Samsung lancerer en ottekernet version af S5 i al stilhed

Nu har Samsung præsenteret deres nye Tizen-baserede Gear 2 og Gear 2 Neo ure på Mobile World Congress i Barcalone. I den forbindelse har de på et særligt udvikler-event frigivet software, så interesserede kan udvikle apps til både Galaxy S5, Gear 2, Gear Neo og Gear Fit. Det skriver Engadget.

Samsung Galaxy S5 - Kopieret af kineserne på 2 dage

Udvikleren vil få adgang til data fra de mange nye sensorer, som de nye produkter tilbyder. Det indebærer desuden også adgang til flagskibsmobilens nye fingeraftrykslæser, så at 3.partsudviklere kan bruge funktionaliteten herfra i egne apps. 

Året tegner lovende for Samsung, og vi håber naturligvis på, at mange udviklere ser nye muligheder i de nye økosystemer som giganten skaber. 

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies