Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung Galaxy S5: Se de flotte billeder her

Samsung Galaxy S5: Se de flotte billeder her

Samsung har naturligvis sørget for flotte pressefotos af den nye flagskibsmobil, og du kan se dem her.
Den længe ventede flagskibsmobil fra techgiganten Samsung, blev præsenteret til Mobile World Congress-messen i Barcalona i aftes, og Mobilsiden var naturligvis med til lanceringen.

Web-TV: Samsung Galaxy S5 første møde

Det kan dog til være svært at få alle detaljerne med på de spændende “hands-on”-videoer, så Samsung har naturligvis taget flotte pressefotos på forhånd af deres nye vidunder, og dem skal Mobilsidens læsere selvfølgelig ikke snydes for. 

Vi har udvalgt en håndfuld af dem, så hvis du ønsker at se hele balladen, findes de på nedenstående kilde.

Specifikationerne på Samsungs nye Galaxy S5 finder i her, og med en vejledende pris i Danmark på 5.495 kroner, så skal Samsungs nye flagskib uden tvivl finde vej over disken. 

Havde Mobilsidens læsere håbet på en aluminiumsversion af Galaxy S5, eller har det ingen betydning? 

Kilde: Samsung Mobile Press

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

UKR 25-02-2014 13:52:18

Jeg skal absolut ikke have SGS 5 skifter til andet mærke nu. Har selv en SGS 4 nu. Men med alt det crap og shit de fylder på den, for hver opdatering de sender ud Samsung. Og man ikke har mulighed for at afinstallere. Så vil jeg nødig gid 5500 kr for deres SGS 5 som de med 100% garanti også fylder med alt muligt bloatware og crap der bare fylder og man ikke kan komme af med. Vil selv bestemme hvad der skal være på min mobil. især når man betaler så mange penge for den :O

3 0
Mirzad 25-02-2014 12:58:13

Sad foran computeren og fulgte med i udsendelsen, da JK Shin tog mobilen frem fra lommen tænkte jeg at det bare var lidt drilleri...men det var god nok, det var en S5 og NEJ, hvor jeg blev skuffet!
De mente at de har lyttet til forbrugerne, men har de bare lukket ørerne for at rigtig mange trofaste fans savner andet end billige plastik!
Jeg er glad for min Galaxy S4, men kan ikke lade være med at misunde når jeg holder min kammerats HTC One i hånden....

5 1
Thomas Ulvedal 25-02-2014 09:02:26

Vores galleri driller lidt, men der er mange flere billeder på vej :-)

Mvh
Thomas
Mobilsiden.dk

0 0

Om brug af cookies