Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung Galaxy S6 ryger på slankekur

Samsung Galaxy S6 ryger på slankekur

Nye indicer fra import-sedler tyder på en mindre og slankere afløser til Samsung Galaxy S5

Samsung har altid haft en forkærlighed for større skærme, og flagskibsmobilerne i deres S-serie har indtil videre altid kunne bryste sig af skærme af en proper størrelse.

Indiske import-papirer tyder nu på, at Samsungs nye topmobil, som lever under kodenavnet SM-G920V/F, ikke får vokseværk denne gang. Fragtdeklarationen melder, at testeksemplarer af mobilen fordeles til operatører og indkøbere forud for lanceringen. Det skriver gsmarena.com.

Læs også: Cover-producent afslører Galaxy S6-detalje

Papirerne beskriver en mobil med et 5 tommers display, et mulehår mindre end hos forgængeren Galaxy S5 på 5,1 tommer. Det harmonerer med lækkede tekniske diagrammer som tyder på nye mål på 143,5 x 70,7 x 7,2 mm, både slankere og tyndere, men en smule højere, end S5’erens dimensioner på 142 x 72,5 x 8,1 mm.

Opløsningen på den mindre skærm forventes at ramme 2560x1440 pixels, eller næsten 4 millioner pixels. De mange pixel-elementer vil derfor gøre Galaxy S6 til den skarpeste mobil nogensinde med en PPI på 587.

Fragtbrevet som indikerer Samsung S6's nye mål.
Fragtbrevet som indikerer Samsung S6's nye mål.

En ny filosofi?

Det er endnu et tegn på at Samsungs vil gøre op med filosofien bag flere af de tidligere flagskibe. Udover det mindre format vil designet af både mobil og software forventes at blive enklere og mere stilfuldt: seneste meldinger rapporterer om et opgør med tidligere tiders plastdesign og overlæssede interfaces.

Læs også: Samsung Galaxy S6 kan blive radikalt anderledes

Som hos forgængerne, vil kraftoverskuddet stadigt være til stede, for en nyudviklet otte-kernet Exynos 7420 processor forventes at sejtrække i maskinrummet.

Den præcise lanceringensdato er endnu ikke fastlagt, men alt peger på at lanceringen vil foregå omkring Mobile World Congres i Barcelona, den 2. til 5. marts.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies