Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung Galaxy S7 bliver præsenteret om 3 uger

Samsung Galaxy S7 bliver præsenteret om 3 uger

Ved en "Unpacked" event, vil Samsung præsentere deres næste telefon i Galaxy serien

Samsung har netop annonceret, at de vil præsentere deres næste Galaxy telefon, ved en event d. 21. Februar. i Barcelona.

Det er netop dagen før, at verdens største mobilmesse skydes igang, og Samsung kan derfor næsten være sikker på, at hele verdens mobilpresse, allerede er godt på plads i Barcelona, til eventen. Mobilsiden.dk vil selvfølgelig også være repræsenteret.

I invitationen er der et videoklip, hvor man med lidt opfindsomhed, viser et blåt 7-tal, indikerende, at deres event sandsynligvis vil være en præsentation af den rygtede Samsung Galaxy S7

 

Der har allerede været flere rygter og mulige lækager, som indikerer at designet vil være meget lig det vi så sidste år på Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge.

Rygterne svirrer dog om, at at telefonen igen skulle have microSD, noget som mange trofaste Samsung brugere har savnet, efter at det blev udeladt i den seneste model.

Af andre rygter siges det også at telefonen skulle blive vandtæt, have Snapdragon 820 processor samt være udstyret med det nye stikformat USB-C.

Men en ting er rygter, som dog de seneste par år, har ramt nærmest plet, noget andet er hvad vi virkelig bliver præsenteret for d. 21. Februar.

Så vi må prøve at væbne os med tålmodighed, men mon ikke, at der inden da, vil komme endnu flere rygter og mulige lækkede billeder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies