Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung Galaxy S7 fanget i præsentation

Samsung Galaxy S7 fanget i præsentation

Under en intern præsentation af Samsung Galaxy S7 har en medarbejder fået taget et billede, som er endt i offentligheden

PhoneArena.com modtog dette billede, som skulle vise nøglespecifikationer fra Samsung Galaxy S7
PhoneArena.com modtog dette billede, som skulle vise nøglespecifikationer fra Samsung Galaxy S7
Foto: Phone Arena

Faktisk er der ikke så meget nyt om Samsung Galaxy S7, for den seneste lækage bakker ret godt op, om det vi allerede har hørt. Det er nærmere måden, informationerne er dukket op på.

Det er nemlig billedet ovenfor, som angiveligt stammer fra en medarbejder fra Samsung, der har taget billedet til en præsentation af Samsung Galaxy S7.

Læs også: Flere Samsung Galaxy S7-rygter

PhoneArena.com, som den anonyme Samsung-medarbejder sendte billedet til, kan hverken be- eller afkræfte, om oplysningerne er ægte.

Hvis det er svært at læse ud af billedet, så står der under Samsung Galaxy S7, at den vil komme med en 5,1" 1440p-skærm, 4GB RAM, 12MP BRITECELL-kamera og i hjertet af maskinrummet enten en Snapdragon 820-processor eller en Exynos 8890-processor - sandsynligvis alt efter region.

Læs også: Samsung Galaxy S7 får større batteri og microSD-understøttelse

Som PhoneArena.com selv skriver, så skal man ikke tage billedet af Samsung Galaxy S7 så nøje. Designet på Galaxy S7 skulle ifølge jungletrommerne komme til at ligge tæt på forgængeren, men det kunne ligne en kopi af Galaxy S6 med en anden låseskærm, blot for at illustrere det kommende flagskib.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies