Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung Galaxy S7 gemmer på et Sony kamera

Samsung Galaxy S7 gemmer på et Sony kamera

Samsung to nye S7-superstjerner får hjælp fra Sony når der skal knipses fotos.

Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 edge

Den sydkoreanske tech-gigant Samsung har styrket sit nyeste flagskib på nærmest alle tænkelige fronter, men det er til en hvis grad konkurrentens Sonys fortjeneste.

Meget blev skrevet omkring kameraet i Samsung nye stjerne, og om hvordan en ny sensor teknologi kaldet BRITECELL vil give endnu bedre resultater der hvor det typisk kniber for mobilkameraer: i mørke.

Ved hjælp af test-app’en AIDA64 kan bloggen Sammobile, i midlertidig afsløre, at kameraet er produceret af Sony, og at sensoren er den såkaldte IMX260, en videreudvikling af IMX240 som fandt vej i Samsung S6, S6 Edge og S6 +.

Sammenligning Galaxy S6 mod Galaxy S7

Foto: Mobilsiden.dk

Brillerer i mørke

Flere noterede at de nye S7’er nu har færre pixels at råde over, 12 megapixels mod 16 tidligere. Under gårsdagens presseevent stod det dog klart, at de enkelte pixels nu er større og mere kompetente end nogensinde. De assisterer nemlig alle sammen med fokuseringen som nu foregår markant hurtigere.

Samtidig er optikken forbedret så den nu indsamler 25% mere lys og ikke længere rager ud over bagsiden som i Galaxy S6.

Til sidst betyder det nye kamera et skift tilbage til det mere firkantede 4:3 format, som er kendt fra blandt andet iPhones og kompaktkameraer.

Forudbestil Samsung Galaxy S7 her

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies