Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung Galaxy S7 og S7 edge: Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S7 og S7 edge: Pris og tilgængelighed

Fra i dag kan du forudbestille Samsung Galaxy S7 og S7 edge - og Samsung lokker med et super tilbud. Se her hvornår de lander i butikkerne.

Samsung Galaxy S7 og den kurvede S7-variant er netop blevet lanceret ved Mobile World Congress 2016 i Barcelona, og straks melder de vigtigste spørgsmål: ”Hvad koster de?” og ”hvornår kan jeg købe dem?”

Læs også: Samsung Galaxy S7 og S7 edge er nu officiel

Så er det heldigt, at du har fundet vej til denne artikel, for Mobilsiden har svarene til dig lige her.

Her er de danske priser

Priserne på Samsung Galaxy S7 og S7 edge slap ud for over en uge siden, og de viste sig at være spot on. Samsung Danmark oplyser følgende danske vejledende priser på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge.

 Variant  Lagerplads Pris
Samsung Galaxy S7 32 GB 5.699 kr.
64 GB Ikke til salg i Danmark
Samsung Galaxy S7 edge 32 GB 6.499 kr.
64 GB Ikke til salg i Danmark

Det betyder, at Galaxy S7 bliver 200 kroner dyrere end Galaxy S6 fra sidste år, mens Galaxy S7 edge har samme pris.

Hvis du kunne tænke dig mere lagerplads end 32 GB, må du finde microSD-kortet frem, for denne variant sælges ikke i Danmark. En 128 GB-variant findes heller ikke længere, oplyser Samsung.

Tilgængelighed: Forudbestil nu og få en gratis Gear VR-brille

Samsung har i år været hurtige og har således allerede åbnet op for forudbestillingerne online fra klokken 21:00 i dag, lige som det også er muligt gennem danske teleselskaber, bl.a. 3.

Samsung har tilmeld fundet lidt af en deal frem, der er svær at sige nej til. Hvis du inden den 10. marts forudbestiller Samsung Galaxy S7 eller Galaxy S7 edge, får du en gratis Samsung Gear VR-brille med i købet, som har en værdi af cirka 1.000 kroner.

Med denne brille får du altså mulighed for prøve virtual reality-teknologien, hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med den. Det er meget forsimplet en brille, hvor billedet kan, som i Gear VR, styres af smartphonen, der indsættes og viser et todelt billede til hvert øje.

Læs også: Se Samsung Gear VR

Med sensorer får du samtidig muligheden for at kunne gå rundt i billedet, da det er i 360 grader. Det gør det særdeles velegnet til spil og interaktive oplevelser og spås til at være en af fremtidens største teknologier.

Hvis du hellere vil købe Samsung Galaxy S7 i de fysiske butikker, må du vente til fredag den 11. marts. Her gælder tilbuddet med den gratis Gear VR-brille dog ikke længere.

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge kan købes i enten sort, hvid eller guld.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies