Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung: Galaxy S8 afsløres ikke ved Mobile World Congress

Samsung: Galaxy S8 afsløres ikke ved Mobile World Congress

Samsungs direktør, D.J. Koh, bekræfter nu, at Galaxy S8 ikke bliver afsløret ved dette års Mobile World Congress, der skydes i gang den 27. februar.

Foto: Mobilefun.co.uk

Spekulationer har i lang tid gået på, om Samsung vælger at fremvise den kommende Galaxy S8-topmodel ved den store Mobile World Congress i Barcelona eller ej.

Disse kan dog nu høre op, for efter nattens event, hvor Samsung forklarede årsagerne til de mange kortslutninger af Note 7, kom producentens direktør, D.J. Koh, kortvarigt ind på Galaxy S8.

Læs også: Avis: Et lille parti af Galaxy S8 udgives 1-2 måneder før tid

Hvis du har sat næsen op efter en tidlig afsløring af telefonen op til officielle åbning af Mobile World Congress den 27. februar, så må direktøren nemlig skuffe dig.

Over for Reuters bekræfter han, at Samsung ikke annoncerer telefonen ved kongressen ligesom det ellers har været tilfældet de to foregående år med Galaxy S6 og Galaxy S7. Samsung-direktøren kom dog ikke nærmere ind på, hvornår topmodellen i stedet kan forventes at blive offentliggjort.

Læs også: Avis: Samsung Galaxy S8 lander i butikkerne 18. april

Udtalelsen til Reuters stemmer overens med de seneste rygter fra den sydkoreanske techpresse. De meldte ud, at Samsung springer Mobile World Congress over i år og at Galaxy S8 derfor ventes at lande i butikkerne først i midten af april. Først lød det fra avisen Naver i starten af december og sidenhen avisen The Investor i starten af januar, at Galaxy S8 vil blive tilgængelig den 18. april, og nu lyder datoen den 15. april fra en anden sydkoreansk avis, ETNews.


Fra en bruger på Twitter lyder det endvidere, at Samsung Galaxy S8 kan købes fra uge 17, hvilket dog er dagene 24. til 30. april - en uge senere end det, de sydkoreanske aviser har meldt ud. Der er altså endnu uklarhed om den præcise dato, men der tegner sig et billede af midt/slut april. Prisen på Samsungs næste topmodel skulle angiveligt være €849, hvilket er noget dyrere end den vejledende pris på Galaxy S7 €700-750.

Læs også: Er der her fronten på Samsung Galaxy S8?

Datoen for hvornår Samsung så vælger at afsløre telefonen er endnu mere uklar. Samme Twitter-bruger oplyser datoen 29. marts, men der er altså intet, der kan bekræfte disse oplysninger. I hvert fald må du væbne dig med en vis portion tålmodighed, for det står stadig klart, at Galaxy S8 ikke bliver klar til sædvanlig tid.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies