Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung: Galaxy S9 kommer til at sælge bedre end S8

Samsung: Galaxy S9 kommer til at sælge bedre end S8

Den sydkoreanske tech-gigant tror på, at Galaxy S9 og S9+ vil overgå forgængerens salgstal.

Foto: Mobilsiden.dk

Selvom der udefra set ikke er sket det store i Samsungs nyeste S-telefoner, tror den sydkoreanske tech-kæmpe på, at S9 nok skal overbevise køberne.

Samsungs administrerende direktør, DJ Koh, tror nemlig på at salgstallene for S9 og S9+ telefonerne vil overgå forgængerens. Det skriver gsmarena.com.

”Galaxy S9 får en tidligere debut end Galaxy S8, og vi får flere nye markedsføringsstrategier som vil øge efterspørgslen. Jeg tror på at overordnede salgstal vil blive bedre”, noterer chefen.

Det overordnede budskab for S9-serien, er at telefonen er ’gentænkt’ - en reference til telefonens nye egenskaber med det dobbelte kamera, kameraets varierende blænde, super slow-motion funktionen samt de nye AR-emojis.

Samsungs afgående stjernetelefon, Galaxy S8, har mønstret et styksalg på 37 mio. enheder siden lanceringen i april 2017.

Se også:  Sammenligning: Samsung Galaxy S9+ og S8+

Nyt design ikke ensbetydende med mersalg

At Samsung Galaxy S9 og S9+ ikke bringer en gennemgående redesign med sig, behøver ikke at være en ulempe for telefonen.

Til mobilsiden.dk fortæller Samsungs Danmarks Head of IM, Jimmy Voss, at Samsung tidligere S7-serie også overgik forgængeren salgstal. Det er til trods for, at Galaxy S7 serien også kun bød på en mild design-opgradering i forhold til den afgående S6-serie.

Hvad synes du? Tror du på at S9’erne vil klare sig bedre end S8’erne? Afgiv gerne din stemme nedenunder.

Afstemning

Tror du på at Samsung S9-serien vil sælge bedre end S8-serien?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies