Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsung præsenterer Gear 2 og Gear 2 Neo - se dem her

Samsung præsenterer Gear 2 og Gear 2 Neo - se dem her

Så er de nye Tizen-drevede smarture fra Samsung præsenteret på Mobile World Congress. Se dem her.

Mobilsiden er på vej til Barcalona, hvor der igen afholdes Mobile World Congress, altså den store mobilmesse, som alle entusiasterne har ventet på med længsel. 

Samsung er naturligvis også med, og har i anledningen præsenteret deres nye smart-ure, der bekræfter at Samsung vil gå egne veje med Galaxy Gear 2.

Samsung har nemlig præsenteret 2 nye ure, der begge er drevet af Tizen-styresystemet, og altså ikke Android som på deres oprindelige Gear. Det skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Gear 2 og Gear 2 Neo

Samsung er med Gear 2 og Gear 2 Neo klar til at tage næste skridt i deres erobring af markedet for smarte ure, der kan tale sammen med mobilerne. 

"Samsung fortsætter med at lede innovation i markedet for "wearables" ved at skabe enheder, der er fuldt integreret for forbrugerne gennem udvidede tilslutningsmuligheder, funktioner, stilfulde tilpasningsmuligheder og et robust økosystem," siger JK Shin, CEO og formand for IT & Mobile Division, Samsung Electronics. "Med Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo, har vi forbedret alt forbrugerne elsker ved Gear, så der tilbydes uovertruffen frihed i deres hverdag."

Specifikationer - hvad er forskellen?

Både Gear 2 og Gear 2 Neo huser et 1.63” Super AMOLED display med opløsning på 320 x 320 pixels. Det er som nævnt Tizen-systemet der lægger bag, og desuden en 1.0 GHz Dual Core Processor, til at sikre den flydende brugerflade.

Der er 512MB RAM i begge modeller, og desuden 4GB intern hukommelse at gøre godt med.

Det er kun Gear 2, der har indbygget kamera og denne gang i selve uret, og altså ikke i remmen som på det oprindelige Gear fra Samsung. Kameraet er på 2 MP med auto fokus, og har indbyggede funktioner som Sound & Shot, Location Tags, Signature. Gear 2 kan snappe video i 720p HD-kvalitet.

Samsung har indbygget et pulsmåler og skridttæller i både Gear 2 og Gear 2 Neo, så du følge fitness-niveauet på farten.

De nye smart-ure fra Samsung har fået indbygget en musikafspiller, så du kan høre musik uden brug af mobilen, da indholdet kan sendes trådløst til bluetooth høretelefoner.

Der er naturligvis også muligt at styre TV’et i stuen via WatchON Remote og den indbyggede IRLed sensor. 

Gear 2 måler 36.9 x 58.4x 10.0mm og har en vægt på 68g., og Gear 2 Neo måler 37.9 x 58.8 x 10.0 og vejer istedet 55g. 

Det indbyggede batteri er et Li-ion 300mAh, der i følge Samsung kan sikre Gear 2 og Gear 2 Neo kørende i 2-3 dage ved almindeligt brug.

Remmen skiftes efter humøret

"Forbrugerne har mulighed for at udtrykke deres humør eller koordinere med deres outfit med moderne og sofistikerede rem farver, herunder Charcoal Sort, Guld Brown og Wild Orange for Gear2 og Charcoal Black, Mocha Grå og Wild Orange for Gear2 Neo. Startskærmen baggrund, urskiven og skrifttype er også tilpasses til at afspejle deres personlige smag" oplyser Samsung.

Gear 2 og Gear 2 Neo vil være tilgængeligt globalt i starten af april, og Samsung lover at det fra start vil være kompatibel med et dusin af Galaxy-enheder.

Kilde: Samsung

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas_a 24-02-2014 12:57:06

Håber de kommer med en mere fornuftig pris denne gang, og ikke mindst at de er pengene værd.

0 0
JonasNB 24-02-2014 09:44:50

Spændende. synes det er en skam de har flyttet kameraet. Synes kameraets placering er en af de største fordele ved Gear. Nemlig at man kan se på skærmen imens man tager et billede ud af. Det nye bliver selvfølgelig bedre til selfies. Det må prøves i praksis.

0 0
Christian 23-02-2014 18:16:56

Fedt med pulsmåler.. Det gør lige uret MEGET mere interessant.. Men er det så hele remmen der er måleren eller?

0 1
Kenneth Trynskov 23-02-2014 14:36:07

Er der ikke andre forskelle end kamera i G2 og intet i G2 Neo? Ja og så er der bittesmå forskelle i str. og vægt, som man umuligt vil lægge mærke til.

Men det lader da til, at Samsung har taget en del af kritikken mod Gear til sig og rettet sig lidt ind efter disse.

0 2
23-02-2014 14:56:16

Desværre ser det stadigt relativt stort og klumset ud :-\

4 0

Om brug af cookies