Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Samsungs foldbare smartphone kan snart få debut

Samsungs foldbare smartphone kan snart få debut

Samsung kan have en mindre sensation med ved dette års MWC-messe: deres første bøjelige smartphone

Konceptet med en foldbar smartphone er ikke nyt - mange skitser og prototyper er blevet tegnet og renderer, men reelle, konkrette produkter har vi ikke set skyggen af endnu.

Det kan i midlertidigt ændre sig i de kommende uger, ved dette års MWC-event. Her vil Samsung, ifølge nyhedsmediet Pocketnow, præsentere nogle bøjelige smartphone-prototyper til offentligheden. Flere design skulle være i spil, og det bliver næppe produkter som får salgsstart i den nærmeste fremtid.

Selve præsentationen omtales som værende ’privat’ og indikerer at det kun udvalgte partnere, forhandlere og medier vil få adgang til de buede prototyper.

Se også:  Samsung tror mest på kæmpemæssig Galaxy S8 Plus

Debut omkring nytår

Eftersom at de rygtede bøjelige smartphone fortsat er i udviklingsstadiet, er informationerne om en eventuel lancering sparsomme. Sydkoreanske Digitimes skriver dog, at kilder tæt på tech-giganten peger på at produktionen vil igangsættes i fjerde kvartal 2017.

Der vil være tale om stærkt begrænset antal fremstillede smartphones, mens den egentlige masseproduktion først vil foregå i 2018.

En af de helt store hurdles ved fremstillingen er langtidsholdbarhed af de plasttyper (polyimid) der skal kunne klappes op og ned gentagne gange uden at krakelere.

Læs også:  Ny fleksibel smartphone kan bøjes næsten 360 grader

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies