Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Sony Ericsson pressemøde: (læs bloggen)

Sony Ericsson pressemøde: (læs bloggen)

Sony Ericsson har netop afsluttet deres pressepræsentation af nye produkter. Læs her i denne blog om de seneste nyheder.

BARCELONA (John G. Pedersen):

19.48: Pressemøde slut.

19.44: Q&A: Spørgsmål fra salen.
 - Enheden IDOU bliver baseret på Symbian styresystemet, Der er en ny version udviklet i  Symbian Foundation.
 - Android: Vi arbejder på platformen men vi annoncerer ikke noget endnu
 - Xperia kan ikke sammenlignes med IDOU. Der kommer flere Xperia senere.

19.37: Topmodel: IDOU. Kommer i andet havlår: 16:9 tommer skærm (5,3 tommer), 12.1 megapixels kamera med fuld imageprogram og fuld touchskærms-betjening. Umiddelbart betjenes produktet kun med fingeren. Navnet Idou er kun et arbejdsnavn og Sony Ericsson vil IKKE komme med flere detaljer om produktet. Der vil blive en større annoncering af produktet senere på året.

19.35: Entertainment Unlimited: Vi samlerwalkman, Cybershot, spil osv. i samme sted i samme enhed. Det bliver muligt at connecte med andre produkter i hjemme som f.eks. Playstation. Der kan også deles gennem Youtube, Facebook m.v.


19.34: Playnow Movie: Fri download af film til mobilen. Udsendes i løbet af sommeren

19.32: MediaGo: Ny software fra SOny Ericsson der forbinder telefonen med computeren. Det er også muligt at share ting via Playstation 3. Playnow Arena er ude i otto lande i løbet af kort tid følger flere.

19.28: W995 lanceret:Walkmanmobil, sliderdesign. afspillerknapper på siden, sliderdesign, 8.1 megapixels kamera. Der er desuden fotos på videoafspilning. Produktet har som Nokia N9 en tab bagpå, så den kan stå på bordet og spille. Den har total integration med Facebook og Youtube.

19.25: Pressemødet er i gang. Sony Ericsson taler om finanskrise - gaaaab. Det er vigtigt for SE at fasthollde sin brandposition. De kalder det en "Love-brand" som folk elsker. Vi skal "make people smile". Vi skal være et step foran konkurrenterne. Communication og Entertainment er det som Sony Ericson står for - således lyder det fra scenen.

19.15: Rygterne går mod 12 megapixels kameratelefon.


19.10: Vi er standby ved Sony Ericssons pressemøde. Starter om 10  minutter. Mens vi venter kan du se "før omtale video" som er optaget for få minutter siden.
http://blog.mobilsiden.dk/2009/02/sony-ericsson-pressemde.html

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies