Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Sony inviterer til event ved Mobile World Congress 2016

Sony inviterer til event ved Mobile World Congress 2016

Verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, er lige om hjørnet, og derfor inviterer Sony nu til en stor begivenhed på åbningsdagen.

Sony inviterer til en event den 22 februar. Vil en udvidelse til Xperia Z5-serien se dagens lys?
Sony inviterer til en event den 22 februar. Vil en udvidelse til Xperia Z5-serien se dagens lys?

CES-messen er kun lige overstået, og snart vendes alles blikke mod næste store begivenhed i mobilverdenen: Verdens største mobilevent, Mobile World Congress i Barcelona.

I den anledning har den japanske producent, Sony, traditionen tro udsendt en invitationen til medierne, og modsat firmaets seneste invitation til den overståede CES-messe, hvor der var masser af teasere, er der ikke meget at gå efter i denne nye invitation.

Invitationen består af et stort #SonyMWC-hashtag på en gul baggrund uden nogen form for indikation af, hvad der er i vente. Sammen følger en række praktiske oplysninger, som afslører, at Sony-eventen vil finde sted mandag den 22. februar klokken 08:30 om morgenen dansk tid.

Læs også: Sony Xperia Z5: Den bedste Z’er [TEST]

Det er endnu uvist, hvad Sony har med af nyheder, da der ikke har været nogen tydelig strøm af rygter om et eller flere konkrete produkter forud for Mobile World Congress. En Sony Xperia Z5 Ultra har dog været på tale flere gange - også forud for CES-messen, hvor den altså ikke blev en realitet.

Smartphonen skulle angiveligt også først blive en realitet i marts måned, hvilket ikke helt stemmer overens med afviklingen af Mobile World Congress i slutningen af februar - men alt kan som bekendt ske.

Sådan ser invitationen ud fra Sony til begivenheden, der finder sted på åbningsdagen af Mobile World Congress 2016.
Sådan ser invitationen ud fra Sony til begivenheden, der finder sted på åbningsdagen af Mobile World Congress 2016.

Nyt fra LG og måske Samsung samme dag

Måske har Sony et es i ærmet, og det bliver der måske også brug for, for netop den 22. februar ser ud til at blive en særdeles spændende og travl dag i mobilverdenen. LG har bekræftet, at firmaets næste topmodel, LG G5, bliver afsløret den 22. februar klokken 14:00 dansk tid.

For at det ikke skal være løgn ventes Samsung også at løfte sløret for flagskibsmodellen Galaxy S7 og flere af de dertilhørende varianter såsom Galaxy S6 edge samme dag. Det er dog fortsat på rygtestadiet, så med hensyn til den sydkoreanske producent afventer der stadig en endelig bekræftelse.

Hvad tror du, Sony har af nyheder til dette års mobilmesse i Barcelona? Giv gerne et bud i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies