Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Sony på vej med Xperia Z4 tablet

Sony på vej med Xperia Z4 tablet

En afløser til Xperia Z3 tablet kan være lige rundt om hjørnet fra Sony

Op til Mobile World Congress flyver der altid en masse rygter, og Sony går naturligvis ikke fri. En del personer med insider-viden siger at Sony tager til MWC uden en ny smartphone, så fans af Xperia Z-serien må desværre slå koldt vand i blodet. Selv samme personer spår at der først kommer ny smarthpone fra Sony til maj.

Men hvad vil Sony så vise på MWC? de har netop præsenteret Xperia E4, så der vil naturligvis være mulighed for at prøve den model, men det er blot en mellemklasse model, og de fleste store aktører har nogle ting i ærmet, de gerne vil vise på MWC.

Læs også: Sony Xperia E4 - Meget mobil for få penge

Sony har en app til fans der hedder Xperia Lounge hvor man kan få nyheder, men måske var Sony lige lovlig hurtigt ude med en nyhed.

I app'en var der information om en enhed kaldet Xperia Z4 tablet, og det kan meget vel være en af de ting som Sony vil vise på MWC. Selve enheden ved vi ikke så meget om, andet end at designet fortsætter fra Z3 smartphonen.

Derudover får Z4 tablet en 2K skærm, men med det kan være alt fra en opløsning på 1920x1080 til 2560x1440. En mulig lanceringsdato blev også nævnt, da der står 3. marts, 2015 i bunden af app'en.

Hvad der er op og ned, ved vi endnu ikke, men mon ikke vi finder ud af mere i starten af marts. Eller måske endnu tidligere, for informationer har det med at sive ud før tid i elektronikbranchen.

Læs også: Sony fornyer brugerfladen i Lollipop

En ting som Sony måske også kan vise, er et indblik i hvordan deres fortolkning af Android 5.0 Lollipop vil se ud. Noget tyder på at Sony har lidt forskellige ting med til MWC, men intet er bekræftet.

Hvad håber du at se fra Sony?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies