Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Sony Xperia serie lanceret med 3 nye mobiler

Sony Xperia serie lanceret med 3 nye mobiler

Sony kommer med 3 nye modeller, hvor design og iøjnefaldende farver er sat i fokus

Sony Xperia XA
Sony Xperia XA

Læs også vores test af Sony Xperia Z5

Sony har på dagens pressemøde på MWC præsenteret 3 nye telefoner i 
Xperia X-familien: Xperia X, Xperia X Performance og Xperia XA

Med Xperia X-serien skriver vi et nyt kapitel i vores succesfulde Xperia-saga. De tre nye telefoner i X-serien strækker sig fra smart design i mellemklassen til de bedste specifikationer i premium-segmentet, så de tilbyder noget til alle. Fælles for modellerne er blandt andet kameraer i verdensklasse samt et nyt design, hvor telefonerne ligger endnu bedre i hånden. Det nye design og de iøjnefaldende farver, tror vi, tiltaler endnu flere mennesker end tidligere, udtaler Morten Johansen, der er marketingchef hos Sony Mobile i Danmark.

Xperia-modellernes kameraer har længe været i topklasse, hvor fx Xperia Z5-seriens kamera topper rankingen hos det velrenommerede testlaboratorie DxOMark. Med flagskibet i Xperia X-serien er kamerateknologien nu taget til næste niveau med ”Predictive Hybrid Autofocus”, en teknologi, der er udviklet i samarbejde med Sony’s ingeniører til α-systemkameraet. Den nye teknologi følger motivet på billedet, sporer dets bevægelse og holder konstant motivet i fokus. Det bringer fotos af bevægelige motiver til helt nye højder, så du kan fange en situation med perfekt skarphed - uden at frygte uskarpe billeder.

Læs her, hvad er forskellen på de nye mobiler i Xperia X serien

For at sikre billeder i verdensklasse er kameraet i Xperia X og Xperia X Performance udrustet med en stor 1/2.3” Exmor RS-sensor med en opløsning på hele 23 megapixels. For at maksimere antallet af likes er selfie-kameraet opdateret og har nu 13 megapixels samt Sony’s smarte auto-indstilling.

Kameraet i Xperia XA har også hurtig autofokus med et hovedkamera på 13 megapixels og et selfie-kamera på 8 megapixels.

Læs også vores test af Sony Xperia Z5

 

 

Sony Xperia X i limegrøn
Sony Xperia X i limegrøn

Sony oplyser, at batteritiden skulle kunne holde i op til 2 dage. 

Skærmstørrelsen for alle 3 modeller er på 5" mens størrelsen, formen og materialet nøje er udvalgt, så telefonerne kan ligge bekvemt i hånden og være nemme at bruge. Andre designnyheder er de afrundede kanter samt det afrundede glas. Med sin IP65/68-klassificering er Xperia X Performance desuden vand- og støvtæt3.

Samtlige modeller lanceres i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold. Til hver model findes forskellige typer covers i matchende farver.


• Xperia X lanceres ved månedsskiftet maj/juni med en forventet pris omkring 4.500 kr
• Xperia XA lanceres i juni med en forventet pris omkring 2.500 kr
• Xperia X Performance lanceres ved månedsskiftet juni/juli med en forventet pris omkring 5.500 kr

Første kig på Samsung Galaxy S7

 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies