Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Telia: Samsung Galaxy S II er for meget plastik

Telia: Samsung Galaxy S II er for meget plastik

MWC: Telia vil gerne have Samsung Galaxy S II ind i sortimentet, men håber at Samsung vil ændre desinget.

Samsung Galaxy S II er i følge Telia
Samsung Galaxy S II er i følge Telia "for plastik-agtig"

Mobilsiden.dk tog under Mobile World Congress en snak med Telias to indkøbere Claus Dahl og Ronny Sauer.

Her fortalte de, at Telia er meget positive over Samsung Galaxy S II - men ikke uden forbehold.

-”Der er nogle ting vi gerne vil have de ændrer, og det kigger de på. For eksempel bagsiden af terminalen. Den kunne godt være lidt mere eksklusiv. Det er trods alt ikke nogen helt billig telefon,” fortæller Claus Dahl i indsalget nedenfor.

Og i følge Telia er Samsung nogle af dem, der lytter meget til feedback, og de har før oplevet, at ting er blevet ændret.

Plastik, der ligner hinanden

-”Vi har før meldt tilbage, at deres telefoner er meget plastik. Tidligere har det været meget design, men de seneste par år har det været meget plastik, og de ligner stort set hinanden, alle dem de lancerer,” mener Ronny Sauer.

Til gengæld er der håb for de fremtidige Samsung-produkter:

-”Man kan se det på den nye Galaxy Tab på 10-tommer, der er de tilbage, hvor det er kvalitetsprodukter, der kommer ud. Det er også det vi forventer, der kommer i fremtiden,” slutter Claus Dahl.

Se hele interviewet med de to Telia-indkøbere nedenfor, hvor de også fortæller om deres tanker om Motorola, HTC med mere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 17-07-2011 00:31:11

Det er rigtigt at galaxy s/2 virker billig pga. plastic'en ligesom iphone 3g/s også gjorde det. Men det er ikke rigtigt at Samsung kun laver telefoner i plast og der ligner hinanden. Jeg har en Omnia 7 tlf hvor bagsiden er af aluminium. Altså dermed lige så let som plastic, men samtidig robust og eksklusiv at se på :-)
Det kunne Apple lære noget af.

0 0
John 17-07-2011 09:56:41

Den første iPhone havde da også en bagside af aluminium, og kom noget før Omnia 7 :)

0 0
Frederik 17-07-2011 16:25:03

Ja, men så blev Apple for griske ;-)
Omnia 7 er desuden en hel del pænere end både iphone 1 & 2. Iphone 4 er nu ok, men for lille IMO. 4" skærm på en mobil er optimal synes jeg.

0 0
Rasmus Mogensen 07-03-2011 01:55:54

At gå fra den glatte børstede stål overflade på min HTC legend og over til Samsung Galaxy S, betød væsentlig færre "f*** jeg tabte næsten min livslinie" situationer.

Den HTC var ikke til at holde ordentlig på.

SGS er, synes jeg, super nem at holde på og smutter ikke sådan lige ud af hånden.

0 0
Kaare 05-03-2011 11:01:57

Jeg gider ikke en mobil der vejer et ton fordi den skal være lavet a gammeldags materialer som stål og alu.

En mobil skal være så let som mulig så den ikke mærkes i hverken lommen eller hånden.

Plast er holdbart, vejer lidt og ikke koldt = win

0 0
John 05-03-2011 12:39:55

Plast er billigt, det føles billigt, det bliver let ridset. Bare tænk på skærmene tidligere hvor det var med plastikfront. Jeg ville da aldrig bytte en ridsefri glasfront ud med plast.
I øvrigt er det da plastik der er gammeldags. Det er først på det seneste at visse producenter er begyndt for alvor er begyndt at bruge kvalitetsmaterialer som alu, stål og glas.
I øvrigt holder den med vægten ikke. iPhone 4 vejer ikke mere end mange andre mobiler i samme klasse. Bare tag iPhone 3GS og iPhone 4.

0 0
Mona 02-03-2011 15:44:51

jeg købte min Samsung Galaxy S bl.a. fordi den er så pæn! Den flotte skærm især. Og som det blev sagt: Det er vel skærmen og funktionalteten der tæller. Kender forøvrigt flere, der har Galaxy S. Den er bare super!

0 0
Christoffer 01-03-2011 21:31:05

Samsung laver ikke samme designs matriale mæsigt er det rigtigt, men udsends mæsigt har Samsung lavet flotte telefoner og det er mere HTC der laver samme design Incredible S, Desire S og Wildfire S alle 3 designs er set før fra HTC så jeg synes faktisk omkring SE, Samsung, LG, HTC og Motorola så var det HTC der viste det mest uinteressante og ja LG var godt nok fantastiske i år håber LG er kommet ud af hullet og laver topmodeller i stedet for som sidste år da de satsede på LG Optimus One (Android) med 600 mhz, 3 mp kamera oh 3,2 tommer skærm helt ærligt. Håber også Optimus 2X snart udkommer nu er vi begyndt i marts.

0 0
Allan Skipper 01-03-2011 16:44:10

Er Galaxy S mindre plastik? Den har måske ikke været en succes? Måske er der mange, der går op i lette og tynde telefoner med fede specs, og ikke hænger sig så meget i, om det er plastik eller børstet stål.

Jeg er personligt fløjtende ligeglad med det og har selv en Galaxy S, som jeg sq synes er en lækker mobil. Har ligeledes haft en Nexus S i hånden, og ingen af de to er 'grimme' overhovedet.

Hvor tit sidder du også og stirrer på bagsiden af din telefon og tænker: "Nederen at det er plastik"? Det er trods alt fronten af mobilen, der er det interessante for de fleste, antager jeg.
Jeg tvivler også på, at mobilen bliver billigere, hvis der vælges et andet materiale end plastic, og at de to Telia gutter + deres venner i branchen kan rykke på noget som helst - i hvert fald ikke i forhold til Galaxy S II.

0 0
John 02-03-2011 13:29:10

Succes og succes er vel så meget sagt. I forhold til fx HTC Desire kan den næppe kaldes en succes rent salgsmæssigt i DK. Jeg kender ikke én der har en Galyxy S, hverken privat eller på arbejdet.
At materialevalget ikke har betydning er da sikkert rigtigt for nogen. Personligt gider jeg ikke smide 4-5000 kr. efter en telefon der føles så billig som Galaxy S gør. Der er tale om en helhedsoplevelse, hvor brugeroplevelse og den fysiske kvalitet m.m. skal spille sammen IMO.

0 0
David 01-03-2011 08:57:16

Design er ikke alt! Men det er noget, og Samsungs telefoner er simpelthen bare for grimme. Jeg vil ikke have dem i mit hjem.
EOD.

0 0

Om brug af cookies