Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Tre nye billeder af LG G5: Store designændringer på vej

Tre nye billeder af LG G5: Store designændringer på vej

Tre nye billeder af LG G5 er dukket op, og der er store designændringer på vej i forhold til forgængeren - præcist som tidligere rygter har vist.

Et af de lækkede billeder viser LG G5 forfra, hvor der er flere ligheder med G3 end G4.
Et af de lækkede billeder viser LG G5 forfra, hvor der er flere ligheder med G3 end G4.
Foto: dubizzle.com

Et fysisk eksemplar af LG G5 er fem dage inden den officielle event blevet affotograferet, og hvis du tror, den kommer til at ligne forgængeren, lige som det i høj grad bliver tilfældet med Samsungs Galaxy S7, kan du godt tro om igen.

Der sker nemlig drastiske designændringer med LG G5, hvor ikke kun plastik skiftes ud med metal, men også udtrykket ændres markant. På hjemmesiden dubizzle har en bruger simpelthen valgt at sætte et tidligt eksemplar af LG G5 til salg, som er importeret fra USA. I salgsannoncen ses tre billeder, som bekræfter de tidligere rygter, der har været om LG G5’s design.

Læs også: Se video af LG G5 baseret på lækkede designs

Hvor den forfra minder en helt del mere om LG G3 end G4, kan det samme næppe siges om bagsiden. Kameramodulet er designet fuldstændigt forfra, hvor intet ligner noget tidligere set på en LG-smartphone.

Der er for det første to bagkameraer i en dual kamera-konstruktion, som på papiret bør gøre LG G5 stærkere på kamerafronten ved eksempelvis at lade den ene sensor skifte fokuspunkt efter fotografering eller give yderligere zoom-funktionalitet. Det er endnu uklart, hvilken funktion den ekstra kamerasensor helt præcist vil give, men en af ovenstående er nok ikke helt usandsynligt.

Af andre store ændringer på bagsiden er også tilføjelsen af en fingeraftrykslæser, som der ikke var nogen af i LG G4 - men som der til gengæld var i V10. Fingeraftrykslæseren er placeret cirka samme sted som home-knappen i G4, og det bringer os til volumeknapperne, som LG siden G2 har haft placeret på bagisden netop over og under home-knappen.

Den særlige placering af knapperne vil ikke længere være at finde i G5, hvor de i stedet er rykket hen til de traditionelle pladser på siderne. Det vil formentligt ærge flere ejere af LG-smartphones, men det har nok også været lidt af en opgave at overbevise potentielle købere om at vænne sig til den nye position af knapperne.

Sådan ser det formodede design ud, hvor bunden hives ud som en skuffe og gemmer på batteriet.
Sådan ser det formodede design ud, hvor bunden hives ud som en skuffe og gemmer på batteriet.
Foto: CNET

Kan bundes skubbes ud?

Et af de mere spektakulære rygter om LG G5 må siges at være, at bunden som følge af metaldesignet kan skubbes ud som en skuffe, hvor man får adgang til batteriet. Metaldesigns gør det nemlig meget vanskeligt at give nem adgang til batteriet ad bagsiden, lige som man kan i G3 og G4. Derfor skulle LG have fundet på denne smarte løsning.

Læs også: Rygte: Skub bunden ud af LG G5 for at skifte batteriet

I en måned har der dog ikke været yderligere oplysninger om, hvorvidt den interessante designændring skulle nå ud til LG G5, men en mørk skillelinje nederst på bagsiden af G5 giver et lille håb om, at det rent faktisk bliver en realitet. Der kan dog også blot være tale om en meget tynd plastiklinje, så signalet fra antennerne kan trænge igennem.

Hvad tænker du om LG G5s ændrede metaldesign? Er der tale om en fremgang fra G4 med plastik og læder, eller falder eksempelvis det nye kameramodul ikke i din smag? Giv endelig din mening til kende i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies