Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Uber åbner ny front, vil servere take-away.

Uber åbner ny front, vil servere take-away.

Samkørsels og taxa-tjenesten Uber udvider porteføljen med UberEATS: en tjeneste der bringer dit næste måltid til døren.

Fremover skal det være muligt at bestille din take-away med Uber. Selskabet bag den kontroversielle taxa-tjeneste som matcher chauffører med brugere vil introducere UberEATS i Barcelona. Det skriver selskabet på deres blog.

Tjenesten vil debutere i Barcelona, hvor Uber i samarbejde med Plateselector vil fungere som guide til byens bedste take-away udvalg, og derefter sørge for leveringen.

Valget af Barcelona som lanceringsby synes ikke tilfældigt, for om en uge vil årets største mobilmesse, MWC, åbne portene. Horderne af tech-journalister fra verden over, vil derfor få lejlighed til at afprøve Barcelonas tapasudvalg med Ubers nye service.

Læs også: Amerikansk taxa-app er klar til at indtage København

Ikke de første

Konceptet bag UberEATS er set før. Restauratører deler deres menu, du vælger hvad din næste ret skal være, herefter bliver måltidet sendt med bud. Afregningen foretages via det betalingskort du har indtastet i app’en.

UberEATS er ikke at finde i Danmark endnu, men flere apps tilbyder allerede i dag samme nyttige koncept. Applikationer som Just-Eat, E-takeaway og hungry.dk giver dig i dag mulighed for at bestille dit næste måltid, til døren, fra sofaen.

Se også: Optræk til ny front i taxa-krig

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies