Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Windows Mobile 6 en realitet

Windows Mobile 6 en realitet

Microsoft har i dag bekræftet deres seneste version af styresystemer til smartphones og bærbare enheder. Versionen hedder Windows Mobile 6. Denne artikel er vores livedækning af pressemødet, hvor indholdet blev opdateret løbende undervejs.

16.00: Pressemøde slut.

15.48: Windows Mobile 6 kommer tilsyneladende i en pro og standardudgave.

15.42: Hvis man bor i USA har har en Windows Mobile 5 enhed fra T-mobile, så kan denne opgraderes til version 6.

15.41.Spørgsmål: Hvad synes Microsoft om iPhone? Svar: Fint produkt med dyrt.

15.35: Til WM6 kommer også ny Windows Live Messenger og Live Search.

15.35: Sammen med Windows Mobile 6 komer også nye produkter.Leverandørerne er ASUS, HP iPAQ, HTC, I-mate, LG, Motorola, Palm, Samsung og Toshiba

15.23: Operatøren Orange fortæller, hvor glade de er for at have Windows Mobile enheder i deres sortiment. Men Orange er jo ikke på det danske marked mere.

15.19: Der bruges tid på at sammenligne med softwaren i Nokias smartphones (med Symbian), og Microsoft fortæller, hvor meget meget bedre deres system er, rent grafisk og logisk. Dette står lidt i modsætning til de udenlandske hjemmesider, der hævder at have prøvet systemet, inden det blev lanceret i dag. De mener kun, at den nye, sjette version burde være kaldt en opdatering til 5.0, fordi der ganske enkelt er for lidt nyt under solen.

Men lad os ikke skue hunden på hårene, før Microsoft har fortalt os noget mere, og vi har haft mulighed for at danne vores eget indtryk.

15.17: Søgefunktioner i kontakter, mails osv. er forbedret. Og især mailklienten er markant forbedret. Den kan også lave søgninger på firmaets server, hvis man kører Exchange.

15.11: Den nye version er mere stabil, og der skal bruges færre kliks end i tidligere versioner. Alt er gjort mere simpelt. Der er inkluderet fulde versioner af Word og Excel.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies