Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Z770 - Elegant hurtigløber

Z770 - Elegant hurtigløber

Z770 er en klassisk klaptelefon. Den byder dog på HSDPA og skulle tilfredsstille alle de som ønsker hurtig adgang til internettet og mail – uden at have en smartphone.

En elegant klaptelefon, som vil gøre det nemmere, at benytte mobilen til at surfe på nettet, sende eller modtage mails. Z770 har indbygget HSDPA som gør det nemmere for dig som altid vil være online. Du kan også bruge mobilen som modem til din bærbare computer (via USB kabel).

Z770 er en lille kompakt mobil som nemt kan ligge i lommen. Mobilen kan holde til 8,5 timers samtale. Desuden så kan du ved hjælp af et enkelt set-up få adgang til din email, og dermed kan denne mobil være uundværlig for dig med et hektisk liv. Du kan også få adgang til access, web, email, (Hotmail, Yahoo, osv.) direkte på mobilen. Med Exchange AcriveSync kan du også vælge ,om du vil læse dine mails fra arbejdet. Det vil blive lettere, at følge med i hvad der sker, når du er på farten.

Er du online med Z770, så er det enkelt, at browse rundt på nettet, ved hjælp af den magnetiske mus, der er kontrolleret af navigationsknappen. Med denne funktion kan du nemt scrolle, eller zoome i de ting, som du vil nærlæse. Z770 tilbyder dig alle de informationer du har brug for. Du kan nemt følge med i, hvad der sker via RSS reader og dermed modtage nyheder eller underholdning fra de hjemmesider som du ønsker. Z770 har også en smart built-in vejrapplikation, som gør det muligt hele tiden at være opdateret på, hvordan vejret er og dermed bedre kan planlægge weekenden med familien.

Sidder du i bilen kan du selvfølgelig også følge med i hvad der sker. Med den indbyggede Bluetooth Handsfree HCB-150 kan du nemt holde fokus på din kørsel samtidig med at du snakker med familien.

Ifølge Sony Ericsson er dette telefonen hvis du vil være på farten med mobil browser og mail, men ikke ønsker en decideret smartphone.

Z770 vil kunne fås i farverne Vouge Red, Graphite Black og Exquisite Gold. Den vil være i handlen i andet kvartal 2008.

Specifikationer

- Skærm: 2,2" TFT 262k farver, 240x320 pixels
- Hukommelse: 32 MB med mulighed for udvidelse med M2 kort
- Netværk: GSM/UMTS/HSDPA
- Kamera: 2.0 MP
- Andet: FM-radio
- Bluetooth: Ja
- Vægt: 91 gram
- Taletid: 8½ timer (GSM) 4½ timer (UMTS)
- Standby tid: 340 timer (GSM) 350 timer (UMTS)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies