Mobilsiden.dk  /   Huawei P20 Pro anmeldelser

Huawei P20 Pro anmeldelserbedøm selv

TOP priser

3399 kr
3499 kr
3533 kr
(26)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
2018-12-03 12:21:04 | Kenny74
Reklame Huawei P20 Pro
#Annonce. Om Huawei p20 pro må siges at det er en telefon der har alle de features man forventer og den ligger godt i hånden og oplader er nem og hurtig og spil køre helt som det skal ikke noget at sætte en finger på endnu hæj vil lige tilføje er vild med at batteriet holder så længe og tager ganske gode billeder og den spiller pænt højt musik og videoer er yderst tilfreds.
0 0
2018-12-03 11:27:03 | Muffen
Fin telefon kanon foto apperat
#Annonce. Fin telefon der tager kanon billeder. Prøvet tage fotos af tv skærm, nat foto mv. og det klarer den til UG. Har oplevet telefonen genstarter og pin kode skal indtastet et par gange. Det er en noget glat lille sag, men til nu været spændende at lege med. Fortsætter optimistisk. Vedhæftet loftet fra Lørups vinstue Odense og tv skærm. Nu har jeg så benyttet P20PRO lidt længere og har lidt svært ved at omstille mig fra I-Phone, men jeg "okser" videre da der er langt bedre funktioner i denne telefon. Jeg har anmeldt den overalt hvor jeg kan og håber mange vil forstå at denne telefon-foto apparat er et super køb til pengene. Jeg knokler videre for at omstille mig til dette system, der ganske enkelt er super klasse. Har uploadet nye fotos
0 0
2018-12-03 10:49:03 | Fek00
Fremragende
#Annonce. Har nu prøvet Huawei p20 pro i 14 dage. var overrasket over det fantastiske camera, med de mange muligheder. en telefon der ligger godt i hånden,nem at bruge, har alt det jeg kunne forvente af en telefon. den får mine bedste anbefalinger øvet Huawei p20 pro i 14 dage. var overrasket over det fantastiske camera, med de mange muligheder. en telefon der ligger godt i hånden,nem at bruge, har alt det jeg kunne forvente af en telefon. Den får mine bedste anbefalinger
0 0
2018-12-02 23:55:12 | Lisbetz
Skøn Skøn
#Annonce Jeg har modtaget dette produkt som kompensation for uvildig bedømmelse som en del af et evalueringsprogram i samarbejde med Huawei. Huawei P20 Pro er en skøn mobiltelefon, jeg brug,er den både som telefon, kamera, videokamera, bank, e-bog læser, spil og fjernsynm/film/serier den er blevet min faste følgesvend, jeg er bare så glad for den. Jeg vil gerne anbefale den til andre, da jeg har haft så meget glæde af den, den tager skønne billeder selv i mørke og video optagelserne er også gode. Den er let at bruge jeg har faktisk ikke haft nogle problemer med den. Der er dog en ting det er lidt irreterende at stikket ikke passer sammen m.ed de andre mobiltelefoner
0 0
2018-12-02 23:52:24 | Marver666
The future
#Annonce kameraet tager Kniv skarpe billeder og irriterende mange funktioner (positivt ment) der kan jeg klart mærke og se forskellen fra min daglige Tlf. (Huawei mate 10 lite). Batteriet er også i top (det er 3 gang jeg skal til oplade på en uge og jeg har givet bundgas fra start) En forbedring jeg observere er, at indtastning af bruger oplysninger e-mail kode nu blot ved efter 1 login i Google og Huawei derefter kun skal sætte markøren og derved popper der en automatisk login op. Derudover er der sparet mange tryk nå man skal åbne en funktion. Kameraet indtil videre er super men mangler at komme til bunds i det. For den har meget mere at byde på. Minuset er ok at den er glat Jeg er positivt overrasket
0 0
2018-11-17 18:13:56 | Niels
SUPERCOOL SMARTPHONE
#Annonce Huawei P20 Pro er en spritny smartphone i et cool design - i min version med en flot metallic blå bagside. Jeg har tidligere haft en iPhone 6 plus, og kan derfor ikke undgå at sammenligne med den. Min første tanke var at den ikke kunne få mig til at droppe Apple, men der tog jeg fejl... Jeg er blevet ret begejstret for Huawei, i de par uger jeg har haft den. Umiddelbart er iPhone måske en anelse mere enkel i sit interface, men Huawei har så mange fine funktioner som jeg synes trumfer min gamle telefon; kameraet er naturligvis markant bedre og har en række virkeligt smarte funktioner, bla Pro indstillinger der simulerer spejlrefleks kamera. Der er en god levetid på batteriet, der lader helt forrygende hurtigt op. Alt i alt en rigtig positiv overraskelse!
0 0
2018-11-17 18:10:07 | Sifmufjonsson
#Huawei P20 Pro
Er for vild med kameraet. Jeg har haft flere Huawei telefoner som jeg også har været glade for men denne slår alle. Dejlig nem at betjene. Og fedt at man ikke skal oplade den hele tiden. Kanon Phone
0 0
2018-11-17 17:39:13 | Spoofster
En hurtig fætter
#Annonce Jeg oplever en telefon der reagerer hurtigt, er nem at navigere på og god at tage billeder med. Den holder godt strøm, hvilket er nummer et på min liste. Det var også rart der fulgte et cover med. En god opgradering fra tidligere telefon. Jeg havde ikke regnet med at blive vundet over så nemt, men har endnu ikke fundet noget "dårligt" ved den. Et stærkt produkt klar til udfordringer.
0 0
2018-11-14 14:36:27 | Miki guldborg
Fedt kamera med en lækker telefon
#Annonce Så har jeg modtaget min nye Huawei p20 Pro. Jeg har i mange pr været iphone bruger, så der skal noget til at imponere mig, da jeg synes at Iphone har så gennemført design. Indtil videre har jeg været positivt overrasket på mange punkter. Jeg er ret vild med optisk zoom. En feature der virkelig har solgt mig er ultra-øjebliksbilleder hvor man med skærmen slukket kan pege og skyde et billede. Den skriver på skærmen h pr hurtig det er gået og 0,3 sekund er bare fedt. At tage billeder i mørke er også en rigtig fed ting, men dog normalt noget der er næsten umuligt medmindre man er professionel fotograf.
0 0
2018-11-09 15:31:03 | Bager
#Annonce
Hej har nu haft min telefon i 14 dage syntes det er en rigtigt god telefon dejlig nem at finde rundt i. Den er super hurtig blandt andet ansigt genkendelse virker rigtig godt. Kameraet er nok noget af det bedste der er på markedet. Et lille minus er at der ikke er trådløs opladning. Kan varmt anbefale Huawei P20 pro
0 0
2018-11-09 12:33:30 | Morten
Solid kameratelefon
#Annonce Huawei P20 Pro er en flot smartphone, som udtrykker kvalitet. Dens store salgspointe er kameraet, som tager imponerede billeder og video. Især indenfor imponerer den med at kunne tage billeder i både svag belysning og af motiver i bevægelse. AI funktionen fungerer best til brug til sociale medier, da den "overforbedre" billedere betydeligt. Hvis du gerne vil have billeder, der ligner virkeligheden, kan funktionen nemt slås fra. Inden jeg modtog telefonen, havde jeg læst en del om kompatibilitetsproblemer mellem Huawei og Garmin. Jeg har et Garmin ur, som jeg er afhængig af, så det ville være en deal breaker, hvis ikke de to produkter, kunne tale sammen. Det kan de heldigvis godt. Dog skal man være opmærksom på, at problemet ser ud til at opstå, når Huawei forsøger at spare på strømmen, ved automatisk at lukke apps, der kører i baggrunden ned. Dette kan forhindres manuelt.
1 0
2018-11-09 09:42:18 | Martina Tay
Lækkert design. Hurtig mobil og nem at bruge
#Annonce - Mit første håndsindtryk af HUAWEI P20 Pro er positivt. Dejlig stor skærm, hvor hele skærmen stort set er udnyttet. Jeg er helt vildt med det faktum at der ligger et gennemsigtigt cover i æsken, så man er beskyttet fra første brug! Telefonen er vildt hurtig til at reagere og nem at håndtere. Fingeren har knap nok rørt fingeraftrykskanneren før telefonen er låst op! Dejligt at den guidede mig igennem at overfører kontakter, kalender, billeder og video fra min gamle mobil - selv om dette ikke var en android telefon så gik det bare super nemt. Huawei selfiestangen er super smart og nem at bruge - den skal blive god at bruge til gruppefotos, hvor man selv også kan være med. Jeg glæder mig til at udforske telefonen!
0 0
2018-10-30 23:06:34 | Muffen
#P2proinsiders
Jeg har prøvet denne telefon nogle uger og finder kameraet super fedt. Som tidligere I-phone bruger kræver det nogen tilvænning at bruge denne telefon, som er lige lidt for "stor" efter min mening, men igen, tilvænning. God pris og kanon meget for pengene. Er lidt glat at holde på, men et cover har hjulpet på det. Dual SIM er bare en rigtig god løsning, at slippe for at rende rundt med to telefoner er guld værd.
0 1
2018-10-29 13:44:55 | Swen
Fantastisk
#Annonce - Modtog den for nogle dage siden og været lidt optaget. Brugte Phone clone fra min gamle Sony Z5 Premium. Udmærket start for at lære kende en ny. Må sige at jeg blev temligen overrasket over hvor nemt det var at komme igang med P 20:n. Super gode billeder. Og det er nu det jeg bruger mobilen til. Med videre oplever jeg den hurtigt skifter mellem vinduer og programmer. So far so good ........
0 0
2018-10-28 22:31:30 | m0mentOG
En monster telefon
#Annonce Jeg har lige modtaget min telefon idag og brugt den hele dagen. I forhold til hvad jeg er vant til (iPhone), så er den her telefon et monster. Virkelig hurtig, bedste kamera jeg har prøvet i en telefon og batterilevetiden virker umiddelbart god (har som sagt brugt den hele dagen og slutter på 50% efter intensivt brug) Jeg vil opdatere min anmeldelse løbende, men for nu er jeg virkelig imponeret over mange aspekter i denne telefon.
0 0
2018-10-28 17:30:05 | IdaPida
Flot og stilet telefon med fremragende kamera
#annonce Da jeg først sad med Huaweis P20 Pro i hånden, var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde med en flot og stilet telefon at gøre. Efter at have anvendt og leget med den i blot et par timer blev jeg så også overbevist om, at teknologien er ligeledes fremragende. Man bliver absolut ikke skuffet af Huaweis samarbejde med Leica. Kameraet er vanittigt godt. De tre linser gør underværker og man får lyst til at tage billeder oglave videoer hele tiden. Skærmopløsningen er super og meget behagelig for øjet at se på. Telefonens opsætning er nem og intuitiv at navigere rundt i, og man bliver lynhurtigt "gode venner" med ens nye telefon. Alt i alt en flot telefon og et lækkert stykek teknologisk håndværk!
0 0
2018-10-28 16:04:08 | ClausD1976
Huawei P20 Pro
#Annonce Så er Huawei 20 pro pakket ud. Har overført min profil fra min nuværende Huawei 10 mate pro og det gik rimelig hurtigt og krævede egentligt bare at telefonerne lå i nærheden af hinanden. Første indtryk er et hurtigt interface, en lækker finish som min nuværende telefon. Man bliver guidet igennem brugerfladen så man får hurtigt et personligt præg. Et minus er fingeraftryk scanneren - har vænnet mig til at den sidder på bagsiden. Men når den først er sat op genkender den aftryk af eks tommelfinger eller pegefinger første gang. Skift mellem Apps går rigtig hurtigt. De første par billeder med kameraet var rigtig gode og det gik hurtigt. Ingen nævneværdig ventetid i forhold til at tage et billede.
0 0
2018-10-21 23:58:39 | Fiinds
Alletiders Mobil-Tlf
#Annonce Wow - Har haft denne nye Huawei P20 Pro i ca. 3 uger. Jeg er meget imponeret over, hvor mange muliheder man har. Kommer selv fra en Nokia C2 (ca. 8 år gammel), så det var noget af et fremskridt. Men man lærer hurtigt alle de nye funktioner, især med hjælp fra familien :). Leica kameraret tager fantastiske billeder. Displayet er stort og tydeligt, nemt at betjene. Og nogle nyttige muligheder som: GPS, Kompas, Spejl, Aps m.m. Alt i alt værd at have. Lyden er fantastisk - Stereo og man kan virkelig høre god musik og samtaler... En feature er alt det memory man har rådighed over. Venlig Hilsen Fiinds
0 0
2018-10-21 23:32:32 | Bentj
#Annon#
#ANNONCE# en helt igennem god telefon med et fantastisk kamera, den er nem at finde rundt, jeg mangler dog at lege lidt mere med kameraet, jeg var i sidste uge på et ophold hvor jeg vælger at sige, at det var/er mit abonnement der ikke ville som jeg og ikke telefonens skyld, jeg har været nødt til at købe en pro 20 til min ægteviv som er helt vild begejstret for den og kan også derfor kun anbefale pro 20 til andre.
0 0
2018-10-15 02:14:03 | Anne-SofieC
Uendeligt mange muligheder
#Annonce Selve designet af smartphonen er imponerende, og ja, selve kameraet er helt fantastisk hvis man går op i kvalitets billeder fra en smartphone. Det jeg synes er unikt med Huawei P20 Pro, er de mange muligheder for at personliggøre telefonen. f.eks. fingeraftrykslæseren og ansigtslæseren til at låse mobilen op med. De mange temaer man kan installere på mobilen så den får et unikt look, samt man kan rykke rundt på alle af smartphonen funktioner så de er placeret der, hvor det er mest praktisk personligt. Det eneste jeg savner fra min tidligere Huawei er funktionen hvor man efter at have modtaget en notifikation, kan swipe den og gå direkte til facebook eller lign. her skal jeg gå til startsiden først. Mobilen har et flot look udadtil og skærmoplevelsen er også fantastisk, da næsten hele overfladen er selve skærmen. Selve mobilen er dog let til fedtfingre, hvis man ikke bruger cover, hvilket er synd for den flotte mobil
0 0
2018-10-06 19:03:10 | Mosatho
Jeg er imponeret
#annonce Dette er en mobil som alle andre. Og så slet ikke alligevel! Det er ikke den gode batteritid, de 2 simkort, de mange indstillingsmuligheder, det lækre design eller den smoothness der gennemsyrer mobilen, der imponerer. Men hold nu op et kamera. Automatisk genkendelse af motiv og optimering, så alt man skal tænke på er at trykke på aftrækkeren. Lyst, mørkt, modlys, sollys, alt er blevet til perfekte billeder. Så I denne verden hvor nye mobiler ligner hinanden må jeg bøje mig for en generel meget høj kvalitet i denne mobil.
0 0
2018-10-06 18:44:14 | Morten
Super god mobil
Kan det hele og lidt til
0 0
2018-10-05 19:19:15 | Dovile
Fantastisk telefon!!
#Annonce. Det er ligegyldigt, om du er en grundlæggende eller en strøm bruger - denne telefon vil gøre dig glad: fra en smuk krop til en hurtig processor. Først og fremmest har det ganske stort batteri, hvilket ikke vil skuffe, selvom du bruger det hele dagen lang (streaming video, spille spil, tage billeder eller surfe internettet) batteri sidste hele dagen lang. For det andet har den en smuk stor skærm og smuk telefonkrop (jeg har en "midnight blue" mulighed). Kamera er også fantastisk, kunstig intelligens tilføjer nyttige funktioner, mens du tager billeder, som ser fantastisk ud. Alt i alt er jeg super glad med telefonen, hvilket er fantastisk. Jeg kan ærligt anbefale det.
0 0
2018-10-05 19:18:12 | Dovile
Fantastisk telefon!!
#Annonce. Det er ligegyldigt, om du er en grundlæggende eller en strøm bruger - denne telefon vil gøre dig glad: fra en smuk krop til en hurtig processor. Først og fremmest har det ganske stort batteri, hvilket ikke vil skuffe, selvom du bruger det hele dagen lang (streaming video, spille spil, tage billeder eller surfe internettet) batteri sidste hele dagen lang. For det andet har den en smuk stor skærm og smuk telefonkrop.
0 0
2018-10-04 13:28:19 | JonasJuul
Et godt køb
#Annonce. Førstehåndsindtrykket er godt. Lækkert design, god størrelse, panserglas og cover. Kanon. Den store størrelse viste sig dog at være negativt efter noget tids brug. Den er ganske enkelt for stor til énhåndsbetjening. Ved brug af begge hænder går alting meget bedre! Hvad angår funktionalitet er telefonen i top. God skærm, verdensklasse kamera og god ydeevne. Huawei har en masse unikke funktioner, så da jeg gennemgik alle indstillingerne blev imponeret gang på gang. Især at telefonen kan mærke forskel på en finger og en kno, giver muligheder for en masse genveje. Jeg havde forventet en udmærket telefon, som var fornuftig ift. pris og blot kopierede konkurrenternes funktioner, men oplevede i stedet for en telefon, som vil være unik og gå forrest med nye funktioner. Jeg troede at min næste telefon med sikkerhed skulle være en Samsung - nu er jeg ikke så sikker længere.
0 0
Om brug af cookies