Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Huawei Honor - giver Android-konkurrenterne baghjul (mobiltest)

Huawei Honor - giver Android-konkurrenterne baghjul (mobiltest)

TEST: Huawei Honor er et seriøst bud på en fremragende lavpris-smartphone på Android-systemet. Konkurrenterne bør ryste i bukserne.

Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Normalt plejer jeg at fraråde folk at købe smartphone og tablets med navne der ikke kan udtales. Men Huawei U8860 Honor er en klar undtagelse, og Huaweis mission er da også at indtage det europæiske og danske marked.

Den første gang Honor ligger i hånden, får man følelsen af en telefon i en rimelig god kvalitet, set i forhold til prisen. Bagsiden er nubret og giver et godt greb om mobilen, så den ikke glider ud af hænderne.

Fronten er helt glat og med en mikroskopisk forhøjning rundt om kanten på skærmen. Lige under skærmen sidder betjeningsknapperne til Android; ”Menu”, ”Hjem”, ”Tilbage” og ”Søg”. Der er tale om softtouch-taster,  og altså ikke fysiske knapper.

På toppen findes et 3,5 mm. standard jackstik og powerknap mens der er volumentaster på den venstre side. Opladning sker via microUSB, der er placeret i bunden af telefonen, hvilket jeg synes er den mest optimale stikplacering.

Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

God skærmopløsning

Der sidder en Qualcomm Snapdragon (MWM8255T) processor i Huawei Honor, hvilket er samme type, som den der sidder i blandt andet Nokia Lumia 800 og Sony Ericsson Xperia Arc. Frekvensen er på 1,4 GHz. Og selvom den ikke har dual-core, så den alligevel hurtig nok til at løse langt de fleste opgaver.

Skærmen er en standard TFT-type på fire tommer med 480 x 854 pixels. Og selvom det hverken er en AMOLED-skærm eller en anden af de moderne typer, så er billedet faktisk stadig farverigt og pænt og med godt lys og kontrast. Set fra siden udviskes farverne lidt, men ikke voldsomt, og slet ikke noget der gør produktet ubrugeligt.

Det er imponerende hvor godt skærmen gør det, set i forhold til, at mobilen ikke lanceres som et topprodukt.

Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Fleksibelt menusystem

Ofte, selv på topmodeller, er Android styresystemet ikke altid særligt flydende og ind i mellem hakker programmerne og brugerfladen en lille smule.

Honor overrasker vildt positivt på dette punkt.

Forsiden har syv ”skærme” og de vises som en 3D-kube når der bladres fra side til side, lidt som man kender fra blandt andet HTCs Sense-brugeflade. Menu-delen har en klassisk ikonopstilling, med et twist.

Under ikonerne findes nemlig to genveje – en til hjemmeskærmen og en til redigering af programmenuen, hvilket gør det muligt at flytte rundt, samt med ét klik, at afinstallere en applikation.

Dertil kommer nogle smarte widgets og lækre baggrunde.

Når man begynder at lege med 3D-effekter bliver Android-mobiler typisk hårdt udfordret på smidigheden, men dette er ikke tilfældet på Huawei Honor, hvor grafikken glider flydende og ubesværet.

Jeg er imponeret over, hvor godt udviklerne hos Huawei har programmeret dette, specielt når man tænker på, hvor mange enheder der aktuelt findes på markedet, hvor grafikken hoster og hakker – måske endda til trods for en endnu større processor og på papiret bedre hardware.

Så på interface- og menudelen har jeg ikke noget at klage over.

Langt fra optimal SMS- og besked-del

Listen med SMS-beskederne, opbygningen af funktioner og alt det andet basale i SMS-delen på Huawei Honor ser godt ud, og giver ingen sure miner hos mig, som anmelder. Problemet kommer først når der skal skrives beskeder.

Skærmen tager godt imod fingrenes position og der rammes ganske præcist, hvilket betyder en høj skrivehastighed, hvis det da ikke lige var for tastaturet.

Standardtastaturet hedder ”TouchPal input” der ved første øjekast giver dejligt store taster, dansk ordbog osv. Men ÆØÅ er stækket – og kun Æ er fremme som en dedikeret tast. Det betyder mange tryk når man skal skrive Ø og Å., hvilket er skrækkeligt irriterende.

Et alternativ er tastaturet ”Huawei IMW” som ikke har dansk ordbog og ÆØÅ. Androids standard-tastatur findes også i mobilen, her er der ÆØÅ men ingen dansk ordbog.

Du er altså næsten tvungen til at hente et alternativt tastatur fra Play Butik (det tidligere Android Market) for at få SMS-delen til at fungere optimalt. Jeg synes ikke dette er godkendt, da man som mobilkøber forventer, at der som standard er styr på den slags basale ting, når man køber en mobil i Danmark.

Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Dårlig lyd i headset

Jeg har i testperioden brugt et par forskellige headsets (Jabra) og her fejler Honor en smule. Modtageren klager typisk over dårlig og lav lyd når jeg bruger headset. 

Jeg håber det er noget der Huawei kan justere via en softwareopdatering.

Når der tales direkte i mobilen er lyden godkendt, men ikke den bedste på markedet. Der er dog intet problem i at høre hvad vedkommende i den anden ende siger.

Heller ikke lyden i højtaleren ved f.eks. speakerphone eller musikafspilning er særlig god.

Mobilen er derimod god til at holde fast i forbindelsen til Bluetooth og trådløst netværk, og heller ikke på mobilnettet opleves dårlig eller mangelfuld dækning.

Huawei får dog plus i karakterbogen for at have smartdial som en del af opkaldsfunktionen, så man på tasterne, kan stave sig frem til en kontaktperson.

Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

God internet-funktion

På internettet overrasker Honor også. De store websites indlæses hurtigt, selv når det ikke er på de specialtilpassede mobilversioner. Vi er ikke ude i ”iPhone niveau” men Honor er alligevel et pænt stykke over i performance, end vi ofte ser, selv på topmodeller.

Det er desværre ikke muligt at flytte siden mens man zoomer med multi-touch funktion.

I øvrigt har jeg via trådløst netværk været oppe over 15 mbit/s download hastighed, et resultat, selv mange topmodeller må se langt efter.

Jeg siger ikke, at du på denne mobil får en internetoplevelse, som på en topmodel til den dobbelte pris, men en oplevelse der gør, at man bestemt godt gider læse dagens nyheder via mobilen.

Kanon flot batteritid

Jeg ved ikke hvad Huawei har gjort ved strømforbruget i denne mobil, men noget har de altså taget fat i. Batteriet er på 1.900 mAh, og det er næsten umuligt at køre det i bund.

Arbejdsdagen med komplet synkronisering klares med meget batteritid tilovers ved sengetid, og man tænker, at det bare er godt gået, særligt når prisen tages i betragtning.

Min rekord er ét døgn og 15 timers drift – og det er på alle tænkelige måder godkendt. Det er yderst sjældent, at man støder på en Android-mobil, der kører så længe, og med et så lavt batteriforbrug som tilfældet er her.

Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Huawei Honor. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Fed musikafspiller og gode fotos

Musikafspilleren er lækkert designet og en grafisk lækkerbisken, men det medfølgende headset er i den virkelig dårlige ende. Ved et kontrollyt med et par ordenlige ear-plugs må jeg dog sige, at lydkvaliteten er rigtig god.

Mobilen har også indbygget FM radio.

Kameraet er på 8 megapixels og billederne er langt bedre, end jeg  turde forvente fra en mobil i denne prisklasse.

Derudover så er Huawei Honor en Android-mobil med alle de features man kender, såsom synkronisering af mails og kontakter via Google, Microsoft Exchange og tilsvarende tjenester. Også Google Maps Navigation er understøttet, ligesom der også er adgang til Play Butik, det tidligere Android Market.

Styresystemet i vores testmobil er Android 2.3.6, men Huawei har lovet en opgradering til Android 4 - Ice Cream Sandwich - i løbet af andet kvartal i år.

Man kan ikke tage screenshots på Honor før den nye Android-version bliver klar.

Fra låseskærmen er der i øvrigt hurtiggenveje til kamera, besked, opkald m.v.

Billeder taget med Huawei Honor

Konklusion: Vanskelig at sætte karakter på

Huawei U8860 Honor ER en virkelig god Android-smartphone, som i VIRKELIG god. Men den halter omkring lydkvalitet i headset og SMS/beskedtastatur. Derimod trækker internettet, og særligt batteritiden kraftigt op.

Aktuelt koster mobilen ifølge Mobilpriser.dk lige under 2.000 kroner det billigste sted (uden abonnement). Og det ER en god pris – og der ER value for money i denne mobil.

Egentlig burde karakteren ende på fem ud af seks, på grund af mangler omkring SMS-tastaturet. Men der er så mange andre ting, der taler til Honors fordel, særligt prisen og batteritiden, så jeg kan kun ende på en topkarakter – seks ud af seks stjerner.

Hvis Huawei holder samme høje kvalitet når topproduktet Ascend D Quad XL rammer Danmark, så skal konkurrenterne stå tidligt op.


Plus

+ Godt design – ligger godt i hånden.
+ Flydende menu- og brugerinterface.
+ Meget lang batteritid.

Minus

- Lav lydstyrke vil Bluetooth opkald.
- Manger ÆØÅ på SMS-tastatur.
- Intet memorykort i salgspakke / dårligt headset.


Læs også:
- Mobiltest: Huawei Discovery D51

Web-TV: Se Huawei Honor i brug


Honor U8860 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mille 02-05-2013 20:08:18

Hey..
jeg kunne godt tænke mig at kunne tage screenshots med min huawei :-)
Du skriver:
Man kan ikke tage screenshots på Honor før den nye Android-version bliver klar.

Kan du uddybe det?

0 0
Michael 15-01-2013 23:51:02

Jeg har en LG Optimus 3D som i og for sig er en udemærket mobil, men synes den er lidt for klodset at rende rundt med samt jeg gerne vil prøve noget nyt og er derfor på udkig efter en ny.
Men er en Huawei Honor en god erstatning af en LG Optimus eller skal jeg på udkig efter noget brugt a la Galaxy S2? Synes ikke lige jeg har pengene til en Galaxy S3.
Tænkte mere på om Honor er ligeså hurtig på nettet som f. eks. Optimus 3D? Og om menuerne er ligeså flydende?
Please hjælp

0 0
18-07-2012 20:47:27

Hej
Jeg er på udkig efter en ny telefon da skærmen på min nuværende Wildfire er gået i stykker.
Efter at have undersøgt internettet og tilbudsreklamer er jeg kommet frem til at jeg helst ikke vil bruge mere end ca. 2000 kr. på en ny mobil.

Jeg har dog lidt svært ved at bestemme mig for hvorfor det lige præcis skal være en Honor.

Jeg har set på en SE Arc S og en Samsung Galaxy S Plus, som prismæssigt er ca. samme niveau.

S Plus har 8 GB hukommelse (måske bedre skærm - Super AMOLED) men dårligere kamera, Arc S har cirka de samme specifikationer så vidt jeg kan se. Sig endelig til hvis jeg tager fejl.

Honor ser dog ud til at det er den eneste der kan opdateres til Ice Cream Sandwich.

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad der gør at Honor er bedre end de 2 andre (udover batteritid)og resten af de billige telefoner.

På forhånd tak

0 0
Alfix 18-07-2012 21:49:48

ZTE tania. 4,3" multitouch-skærm, 5mp kamera??? Billigt
http://cdon.dk/hjemme-elektronik/zte_tania_black-17770095

0 0
Alfix 18-07-2012 21:50:03

990,-

0 0
hotpop 18-07-2012 23:17:54

Anmeldelserne af ZTE´s tablets har ikke været for gode, så tror du selv på den telefon overhovedet er noget værd?

0 0
19-07-2012 02:48:20

Jeg har fundet en norsk anmeldelse af ZTE Tania telefonen hvor de er utilfredse med skærmen og kameraet på telefonen, hvis der var nogen der vil læse mere om mobilen.
De skriver dog også at den koster 2500 norske kroner, så det skal man selvfølgelig tage med i deres vurdering.

http://www.mobili.no/tester/test-zte-tania/?page=1

0 0
19-07-2012 02:50:03

Og hukommelsen på 4 GB er de heller ikke tilfredse med, da man ikke kan sætte et memorycard i.

0 0
hotpop 19-07-2012 17:14:24

Ja, der er jo nok en grund til at den er billig :)

Lorte telefon, hvis du spørger mig.

0 0
19-07-2012 02:17:07

Det lyder godt nok billigt.
Har aldig hørt om mærket og kender ikke så meget til Windows systemet. Ejer du den telefon, eller hvor kender du den fra og har du evt. hørt fra andre der kender den?
Er lidt nervøs for at købe en uafprøvet telefon

0 0
hotpop 19-07-2012 17:13:12

Nu er det ikke mig der skriver, så du besvarer det forkerte indlæg... ;)

0 0
Jakob Vejlby 24-06-2012 09:17:16

Har haft den i en måneds tid nu. Kort sagt, så er jeg fuldt ud tilfreds.
Mit valg stod mellem Samsung Galaxy Plus, SE Arc S og denne.
Har tidligere haft X8, X10 mini pro, Wildfire, Optimus 2, Desire og et hav af non-droids selvfølgelig.
Honor trækker fra LG Optimus 2x i hastigheden på internetbrug og navigation via GoogleMaps. Lyden i højttaleren er også bedre her.
Har testet side-by-side med min faders.

Headsettet har god lydstyrke til samtaler i bil og støj sorteres flot fra. Mine samtale-modtagere har ikke umiddelbart gættet på at jeg har kørt motorvejskørsel under de samtaler med headset.

Specs har elgiganten ikke helt styr på, for telefonen har faktisk 2Gb "intern SD-kort" foruden 512Mb ram.

Batteritiden er imponerende.Ved hårdt brug med opdateringer af mail, rigeligt med internet brug både på wifi og 2G/3G, Endomondo samtidig med radio og WordFeud i stor stil har jeg nemt kunne matche de 1d 15t som i "stor-testen" her på siden.

Ved mere normalt brug og strategisk anvendelse af batterisparefunktionen - nemt med shortcut på homescreen - har jeg benyttet telefonen i 3! dage inden batteriet kom under 15%
Således er jeg nu tryg ved at glemme opladeren en weekend, for jeg ved at jeg kan nurse min Honor til at holde uden at få abstinenser i forhold til lidt pauseunderholdning og info-søgning.

Jeg glæder mig meget til Android 4.0 og håber på et komplet dansk tastatur. Det er dog kun en mindre ridse i lakken på en fantastisk telefon.

0 0
Anders 11-05-2012 23:53:29

Jeg har et spørgsmål omkring Facebook.
Når man går ind ind i menuen er der et facebook ikon hvordan logger man ud af det? håber i kan hjælpe

0 0
Nalbrekt 13-04-2012 21:05:14

Nu er jeg en af dem som skal købe en ny mobil og havde egentlig bestemt mig lidt for HTC incredible S, men efter at læse anmeldelsen er jeg blevet i tvivl.
Er Huawei Honor eller HTC Incredible S bedst?

0 0
Mobilsiden 16-04-2012 09:52:31

Hej nalbrekt

Hvilken telefon du skal købe er jo en smagssag... Du kan evt. se sammenligning af de tekniske specifikationer her: http://www.mobilpriser.dk/mobiler/sammenlign/?prod_1=F00094&mod_1=5829&prod_2=F00080&mod_2=5338&prod_3=&mod_3=&Go.x=68&Go.y=4

Der er et par forskelle - men også mange ligheder. Incredible S er dog en ældre telefon, men begge har fået lovet at få ICS opdateringen.

Men ellers prøv at gå ud i en telebutik og hold dem i hånden, og se dem i aktion - så du kan se hvordan det virker styresystem m.m.

0 0
12-04-2012 22:44:14

Hej mobilsiden.

Jeg er blevet en hel del lun på denne mobil men har også set lidt på SE Arc S. Mit spørgsmål lyder så på hvilken en af disse to mobiler ville I foretrække?

Vides det forresten om Huawei Honor kommer i hvid udgave i DK? :-)

0 0
Mobilsiden.dk 13-04-2012 09:31:55

Hej Conniie,

Jeg synes Honor er en virkelig god mobil. Men Sony Ericsson Arc S er bestemt også okay.

Se på prisen, og køb den du synes passer bedst til pengepungen.

Jeg har aktuelt ingen oplysninger om en hvid udgave af Honor.

0 0
Mobilsiden 13-04-2012 10:02:09

Huawei arbejder pt. på at få den hvide udgave til Danmark. De håber det lykkedes at få den på det danske marked i hvid inden sommer.

0 0
13-04-2012 10:53:33

Mange tak for svar begge to. :-)

Jeg tror jeg vælger Honor så, da jeg egentlig syntes man får mest for pengene der. Ifølge spec. ser de mere eller mindre ens ud, bortset fra skærm og lidt andet.

Med hensyn til den hvide udgave, så må jeg leve med den sorte udgave, da jeg helt sikkert ikke kan vente en måned endnu. :-)

0 0
Ajdin 12-04-2012 18:53:42

Hej John G, kan Honor gå på 3g?
har kigget på deres egen hjemmeside og der står kun wifi....

0 0
Mobilsiden.dk 13-04-2012 09:30:48

Hej Ajdin,

Ja, du kan sagtens anvende 3G i stedet for WiFi. Intet problem.

0 0
Filip 31-03-2012 08:31:02

hej john g jeg mente faktisk ikke spil som angry birds men mere store spil som running fred og temple run

0 0
Mobilsiden.dk 31-03-2012 09:43:57

Det vil jeg tro at den er. Men lige præcis de spil har jeg ikke prøvet.

0 0
Michael H Nielsen 29-03-2012 19:56:52

Hej John G.

Hvordan klarer den spil og apps? Kan den godt trække selv de tunge spil, som Angry Birds og ja du ved nok :P?

Har temmelig meget lyst til den lige nu nemlig!

0 0
Mobilsiden.dk 29-03-2012 23:01:40

Hej Michael

Jeg har ikke lavet de store spiltests på den. Men Angry Birds burde bestemt ikke være et problem.

0 0
Filip 29-03-2012 15:44:36

hej john g er huawei honor god til spil som runningfred.

0 0
Roland 29-03-2012 15:37:49

Det behøver jo ikke at være standart, at der skal følge et memorycard med en mobil når man køber den. Man kan bare købe et, og de behøver jo ikke at være dyre. 277kr for et Samsung microSDHC Class 10 32GB inde på proshop.dk, efter min mening er det rimelig billigt :) og Huawei Honor koster 1999kr, og sammenlagt med memorycard er det under 2500kr :) ..

0 0
Alfix 28-03-2012 00:54:39

Nokia Lumia 710. 1999,- Den ville jeg anbefale!

0 0
Frederik 26-03-2012 17:44:41

Er der virkelig ingen der kan hjælpe mig??

0 0
lars 27-03-2012 15:18:06

Nej!

0 0
Kim Harder 27-03-2012 16:24:30

Nej Frederik er selv meget passiv, men det er måske fordig han overvejer :-). Endvidere er der her i artiklen tale om en Huawei U8860 Honor, så det kan være lidt svært, at skulle forholde sig til helt andre mobiltelefoner, kunne forstå hvis det der var tale om valg mellem nogel Huawei modeller.

0 0
Frederik 27-03-2012 17:03:16

Jeg ved ikke om jeg er til google eller microsoft. Har jo ikke prøvet en touch endnu. Og så søger jeg hjælp e andet sted. tak for svarene Kim

0 0
Kim Harder 27-03-2012 00:42:10

Det er svært, at bedømme hvilket behov du lige har, så det må du gå lidt efter din egen næse vil jeg sige. Er du til google eller er du til Microsoft?

0 0
Alfix 28-03-2012 00:56:34

Hold dig fra Mozart, skaermen er elendig sammenlignet med andre nye i klassen.

0 0
Frederik 28-03-2012 15:25:50

Hvilken vil du så anbefale mig. P.s. Jeg har set Nokia Lumia 710 og den er ikke mig.

0 0
Frederik 25-03-2012 21:59:30

Hej jeg er på udkig efter en fed mobil til max 2500.kr. Så er lidt i tvivl om hvilken der er bedst:
huawei Honor,
Htc mozart: http://www.nyemobiltelefoner.dk/ny-htc/htc-mozart-windows-7-anmeldselse.html
samsung galaxy r: http://www.mobilephonereviews2012.com/da/samsung-i9103-galaxy-r-review-top-of-samsungs-android-line/

Det der er vigtigt er: God til sms/mms og opkald, godt kamera og video, god til at spil og musik.
Det er det vigtigste. Håber meget at få svar

0 0
BE 25-03-2012 21:46:11

Jeg sytnes der er mange ting man ikke får noget at vide om ved telefonen af de tekniske data.

Ekstra memory-kort, GPS og hvad der ellers ikke bliver omtalt.

0 0
Lex 21-03-2012 23:48:07

Det med at "let" slette programmer er da også i samsung galaxy x2. det du gør er når du er inde i under program visningen trykker på menu knappen og vægler edit(rediger) så kan du slette programmer på samme måde :-) bare lige it lille fif.

0 0
BSG 21-03-2012 19:34:17

En lille bemærkning. Hvorfor skal det trække ned, at den Intet memorykort har i salgspakken?
Ville den få højere karakter, hvis den ikke havde mulighed for noget memorykort overhovedet?

0 0
Mobilsiden.dk 22-03-2012 09:40:56

Nu trækker det heller ikke som sådan ned, da produktet har fået topkarakter. Så det er mest en forbrugeroplysning :)

0 0
Kim 22-03-2012 08:25:51

Fordi 1 Gb er meget lidt i dagens Danmark... ;)

0 0
Rene 20-03-2012 16:20:23

Hvorfor anmelde noget som man kan rette med en simpel app? Her tænker jeg på sms delen, så sig det da og download pro sms og nyt keyboard og fortæl så hvordan det er, det andet er da værdiløs!

0 0
Morten Kristiansen 20-03-2012 17:16:26

Det er da ikke værdiløst at fortælle om en væsentlig mangel i telefonen?
Jeg ville da blive ekstremt skuffet, hvis jeg læste en anmeldelse med mangler, og derefter købte telefonen og selv fandt dem?

0 0
Rene 20-03-2012 22:07:23

Enig, men så fortæl om brug 2 min!!! På at rette det og kom videre, 2 min skal noget der tager 2 min at rettet trække ned?

0 0
Rene 20-03-2012 22:10:14

..fortæl om det og brug 2 min på at rette det...

0 0
Kim 20-03-2012 17:14:34

Ja det svarer jo til at anmelde en tlf dårligt fordi der ikke følger en oplader med, den kan man jo bare købe eller bruge en gammel man har liggende...

Måske fordi rigtigt rigtigt mange af de potentielle kunder ikke bruger apps?

Langt de fleste Android devices i det her prisleje fungerer praktisk talt som featurephones, og får kun en app der kan ligne en fadøl der bliver drukket, hvis bølgerne virkeligt går højt.
Derfor er det problematisk at den ikke virker særligt godt i en primær funktion out of the box.

0 0
Rasmus T 20-03-2012 16:01:41

Er der nogen, der ved hvornår Ascend modellerne fra Huawei kommer til Danmark og hvilket prisleje de ligger i? Da disse kunne være nogle spændende alternativer til Honor...

0 0
Jacob Madsen 20-03-2012 12:56:57

Nogen tilgængelige informationer om opdatering til ICS? Kan se, at den kun kører Gingerbread. Synes personligt, at alle nye Android-mobiler efterhånden burde komme med ICS som standard, eller i det mindste have en opdatering klar inden for relativt kort tid.

0 0
LvS 08-08-2012 11:28:25

Har lige købt 2 x Honor fra Komplett.dk
En (sort model) blev leveret med 2.3 og en (hvid model) med 4.0 ???
Nogen der ved om man kan kopiere 4.0 ICS til SD og loade den på anden tlf.??
Kan ikke finde nogen steder på nettet at ICS skulle være officielt på Honor i DK.

0 0
Mobilsiden 20-03-2012 14:04:16

Hej Jacob, som der også står i anmeldelsen og bliver sagt i video'en, så kommer der en opdatering til Huawei Honor her i løbet af andet kvartal.

0 0
Tobias Dejbjærg 20-03-2012 12:55:08

Ingen tvivl om, at det er en fint telefon til billige penge. Men at sige, at give den topkarakter.. Arrrh. Er det ikke lidt som at sige, at en Chevrolet Spark er bedre end en Audi A6, bare fordi den er billigere, og de begge kan køre fra A til B?

Telefonen i testen har da en del negative sider..

0 0
Kim 20-03-2012 14:08:41

Ligesom en Spark kan få top-karekter inden for sin klasse, så kan denne low (mid)-end også få det i sin. Den sammenlignes jo ikke med Nexus, men med Wildfire S, Rhyme osv.

0 0
Tobias Dejbjærg 20-03-2012 22:10:53

Nu bliver den jo ikke sammenlignet med Wildfire osv, den bliver sammenlignet med andre telefoner med f.eks. AMOLED.
Køber man en Chevrolet Spark, ved man da også godt, at man har en møgbil, uanset klasse.
Telefonen her er ganske fin og tilfredsstiler sikkert fint den almindelige bruger - lidt ligesom alle dem, der kører Spark - men det gør jo ikke telefonen bedre end de "konkurrenter", der har AMOLED (som f.eks. Nexus, der kun har fået 5/6 selvom den er langt bedre end den her).

0 0
hellas7 20-03-2012 18:53:02

synes det er en gåde at den har fået topkarakter. I hvert fald hvis jeg ser på min egen fra MWC der er langsom over hele linjen.

0 0
Christian 20-03-2012 12:22:38

Sådan, det er sgu godt at få modbevist alle sine fordomme om, at kineserne kun laver billigt skrammel. Også godt at se, at karakteren trods alt endte på maks.- tastaturet lyder træls, og det burde også være på plads, men det er da heldigvis noget af det nemmeste at fikse vha. tredjeparts tastatur. Lydkvaliteten er til gengæld svær at rette op på, men til denne pris og med så meget godt under hjelmen er det kun på sin plads med topkarakterer. :-) Ovevejer seriøst at sælge min Optimus Black og købe den her!

0 0
20-03-2012 12:46:08

Eller vente på dens to brødre, der kommer senere på året :D

0 0
Alfix 20-03-2012 12:22:15

Ville vaelge en Lumia 710 t 1999,- over den her til enhver tid. 710 er virkelig godt bygget, skaermen er suveraen og den er hurtig. Nettet er blazing fast og du kan zoome mens du flytter. Desuden er den de grafisk mere laekker end Huawei.

Men joo... Fin telefon.

0 0
hotpop 25-03-2012 13:12:17

Men Lumia 710 kører ikke android, så at sammenligne er tricky.

0 0
Kim Harder 25-03-2012 15:58:19

man kunne sammenligen i brug. Mobiltelefoner har mange samme funktioner, som godt nok ikke udføres på samme måde, men hvor nem er den, at håndterer.

0 0
hotpop 25-03-2012 16:23:31

Håndteringen er og bliver forskellig fra person til person.
Nogen er til Android, nogen til Iphone og nogen er til Windows.
Personligt synes jeg Android er nemmest at finde ud af. Nr. 2 er Iphone og på en nummer sjok Windows.

0 0
Alfix 25-03-2012 19:05:01

Synes at Android er ok fedt, men syntes de har nogle helt ekstreme problemer i hht. lag og app-shifting (og multitasking). Intuitionen er lidt på flugt i Android hvor den er mere ligetil og pragmatisk simpel på eks. Lumia 710 (WP). Dertil vil jeg godt tilfoeje at Lumia 710 faktisk er helt sublimt bygget. Dertil er musik og webdelen i WP jo helt fantastisk i fht. Android.

0 0
Alfix 25-03-2012 19:06:01

Har ikke selv 710, men købt en til kæresten. Og jeg er lidt misundelig på trods af at jeg har en Lumia 800. Gad godt have begge :)

0 0
Mobilsiden.dk 20-03-2012 12:07:52

Kort web-TV indslag om Honor er tilføjet artiklen.

0 0
labodilsen 20-03-2012 12:00:19

hvordan klarer den en sammeligning med Samsung Galaxy S Plus, der har rimelig samme specs, men til en lavere pris?

0 0
Mobilsiden.dk 20-03-2012 12:08:28

hvordan klarer den en sammeligning med Samsung Galaxy S Plus, der har rimelig samme specs, men til en lavere pris?

Det kan jeg desværre ikke svare på, da vi ikke har testet den telefon.

0 0
labodilsen 21-03-2012 09:16:11

lidt en skam. som jeg ser det har galaxy S plus bedre specs på nogle punkt som f.eks. AMOLED skærm, og bluetooth 3.0. mens honor har et kamera med højere opløsning (8 vs 5mpx), og lidt højere ppi på skærmen. men stadig koster galaxy s plus kun 1888.- i elgiganten pt. så tror faktisk den er et bedre køb :-)

sammenligning her:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3908&idPhone2=4197

0 0
kasper 20-03-2012 11:50:41

Og så ser den endda også ganske pæn ud.

0 0
Om brug af cookies