Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Nokia Lumia 920 - den fedeste lige nu (mobiltest)

Nokia Lumia 920 - den fedeste lige nu (mobiltest)

TEST: Lumia 920 er en bragende god smartphone der på de fleste punkter vinder over konkurrenterne. Vi har gennemtestet den nye super-mobil fra Nokia.

Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).
Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).

Da jeg første gang havde Nokia Lumia 920 i hånden var min opfattelse, at denne smartphone mest af alt ligner en militærkampvogn, der også kan ringe og gå på nettet.

Størrelsen er nemlig ganske voldsom. 185 gram og målene 130.3 x 70.8 x 10.7 mm udgør langt fra en lille telefon, men når den tages i brug, og chokket over størrelsen har lagt sig, begynder Lumia 920 ”at vokse”.

Det er som om den bare ligger og taler til mig; den vil holdes og bruges.

Lumia 920 er heller ikke stor for at være stor. Størrelsen giver efter kort tid, ret god mening.

Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).
Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).

Design: Intet stritter

Nokias designere kan godt være stolte, for Lumia-designet er bredt anerkendt. Hen over sommeren vandt Lumia 800 og 900 designpriser, og den prisbelønnede streg, har designteamet holdt fast i, da Lumia 920 blev tegnet.

Siderne er smukt afrundede og når produktet ses fra enden, bringer den tanker hen på bunden af en robåd.

 - Web-TV: Hør om Lumia 920’s design

Det gennemfarvede polycarbonat plastik er blankt poleret, i en gul farve i min mobils tilfælde. Brugsridser der altid opstår på mobiler, er svære at se på produktet, netop på grund af gennemfarvningen. Derved vil Lumia’en altså holde sig pæn i længere tid.

Det blanke stykke omkring kameraet er fremstillet i et keramisk materiale, der ifølge Nokia, er det næst-hårdeste materiale efter diamant, og praktisk talt er ridsefrit. Samme materiale er anvendt til telefonens tre knapper; kamera, power og lydstyrke.

Jeg er ikke designekspert, men ud fra mit synspunkt, lader det til, at Nokia for alvor har tænkt sig rigtigt godt om. Lumia 920 føles stor, ja! Men den føles også robust, og som det den er; en smartphone i urimelig god kvalitet.

Windows Phone 8X by HTC ved siden af Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).
Windows Phone 8X by HTC ved siden af Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).

Skærmen rykker for hårdt

Mobilproducenterne bruger ofte store flotte ord, når det kommer til skærmene og deres kvalitet. I Nokias tilfælde handler det om PureMotion HD+ ClearBlack Display, der gør indholdet på skærmen er lettere at se i kraftigt lys, som f.eks. solskin.

Dertil kommer opløsningen på 768 x 1280 pixels fordelt på 4,5 tommer (332 PPI), belagt med Cornings Gorilla Glass 2, der gør skærmen stort set ridsefri, som tilfældet også er på konkurrerende produkter.

Det vigtige er ikke store ord, men om det virker og ser godt ud. Og dét gør det, på Lumia 920. 

Dertil kommer, at skærmen er så følsom, at den kan betjenes med negle, gennem stofhandsker, papir m.v. Men du kan IKKE benytte f.eks. en kuglepen. Det betyder også, at mobilen ikke ringer op, når noget i lommen eller tasken gnubber sig op af den.

Bliver du træt af hyper-følsomheden, kan dette deaktiveres i menuen indstillinger.

Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).
Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).

Det bedste kamera!

Da Nokia N8 kom til test for to år siden, var kameraet det største argument for produktet. 12 megapixels, Carl Zeiss optik og Xenon-blitz, gjorde telefonen til en fuldblods-erstatning for det almindelige lommekamera.

I Lumia 920 er det stadig Carl Zeiss som har stået for linsen, men Xenon er blevet til fotolys-dioder, desværre. Selvom opløsningen nu er nede på 8 megapixels, skal du ikke være bekymret. Nokia har nemlig trimmet kameradelen, og blandt andet lavet optisk ophæng til linsen, så rystelser minimeres.

Resultatet er breath-taking, som man siger! Billederne er virkelig flotte, og Nokias reklamer for enestående fotos i low-light, holder hele vejen igennem.

Kameraet tager så meget lys ind, at det kan være nødvendigt, at skrue ned for eksponeringen, for at undgå overbelysning. Det har jeg aldrig været udsat for før. Makrofotos klarer Lumia’en også ret godt, dog ikke på bitte små motiver, der bevæger sig en smule.

Jeg er imponeret over hvad Nokia har formået at gøre ved kameraoplevelsen i dette produkt. Det ER uden tvivl, det aktuelt bedste kamera på markedet i en smartphone.

Nokias egne kameraapplikationer som Creative Studio, panorama og Cinemagraph (billedoptager) er kærkomne tilføjelser, som du kun får på Windows Phone 8, sammen med Nokias produkter.

Billedoptager er i øvrigt meget sjov at lege med. Her kan du skabe animerede gif-billeder, hvor der kan vælges, hvilke dele af fotoet der skal bevæge sig. Resultatet minder lidt om de bevægelige billeder, der ses i aviserne i de populære Harry Potter film.

 - Se cinemagraph i funktion

Jeg håber Nokia i fremadrettede softwareopdateringer, vil komme med kamerajusteringer, og måske fikse eksponeringsværdi, når modlys er meget kraftigt.

Ingen andre smartphones tager bedre billeder end Nokia Lumia 920! Topkarakter til kameraet, uden tvivl.

Billeder taget med Lumia 920

God til video med fed lyd

Videooptageren i 920’eren kan optage i op til 1080p Full HD. Kvaliteten af vidoerne er overraskende gode, det samme er lyden. Lumia 920 kan håndtere lydniveauer på over 140 DB.

Jeg er imponeret over hvor godt det lyder, og her tager Nokia igen store point hjem.

 - Derfor lyder Lumia 920 godt

Videokameraet har autofokus, der automatisk fokuserer billedet, når afstanden til motivet ændres, men jeg savner muligheden for at vælge et manuelt fokusområde.

Videooptagelse fra Lumia 920

4G hastighedsmåling på Lumia 920.
4G hastighedsmåling på Lumia 920.

4G: Hurtigere end den faste forbindelse

Nokia Lumia 920 kan benytte 4G LTE på alle de netværk vi anvender i Danmark. Jeg har testet på Telia, og resultatet er imponerende.

Jeg har målt op omkring 25 mbit/s download og 15 mbit/s upload, og flere gang i testperioden har jeg benyttet internetdeling på mobilen, når der skulle uploades store ting fra min bærbare.

Uploaden via 4G er ganske simpelt hurtigere, end den forbindelse jeg har hjemme via YouSee. 4G kommer netop til sin ret, når telefonen anvendes som modem.

I den almindelige mobilbrowser, der i øvrigt også bare kører derudaf, oplever jeg ikke den store forskel fra 3G til 4G over trådløst netværk.

Den negative side af 4G er, at det sluger mere strøm, end når der blot køres på 3G. Du kan selv vælge, hvilken hastighed der skal være den hurtigst anvendte, således kan telefonen altså tvinges til, kun at udnytte 3G.

 - Baggrund: Hvad sker der med samtaler når du er på 4G

Telefonsamtaler sker i øvrigt via 3G-forbindelsen, da 4G endnu ikke kan benyttes til tale. I stedet foretages et såkaldt CS-fallback til 3G, som desværre også bruger ekstra strøm.

Lumia 920 bruger meget strøm.
Lumia 920 bruger meget strøm.

Strøm, strøm og atter strøm

Der sidder et batteri på 2.000 mAh i Lumia 920, men det er ikke altid nok. Jeg har haft vanskeligt ved at komme igennem en hel dag, uden en tur forbi opladeren.

Jeg oplever dette produkt som en strømsluger, i forhold til tilsvarende konkurrenter. Men jeg har dokumentation for, at andre har haft Lumia 920 til at køre et helt døgn, hvilket dog ikke har været ved intensivt brug.

Det ændrer ikke på, at jeg har haft problemer, med at holde Lumia’en kørende en hel dag uden opladning, men jeg anvender den også meget.

Det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at min testmodel har en defekt. Jeg håber en softwaren-opdatering kan hjælpe på strøm-problematikken.

Nokia Lumia 920 på Fatboy opladeren (Foto: Mobilsiden.dk).
Nokia Lumia 920 på Fatboy opladeren (Foto: Mobilsiden.dk).

Trådløs opladning

I salgspakken medfølger en standardoplader der via micro-USB hælder strøm på batteriet.

Men Lumia 920 understøtter trådløs opladning via induktion. Så for omkring 629 kroner, kan du købe en oplader pakket ind i en Fatboy-pude, som telefonen kan sove på.

I starten synes jeg dette var en gimmick, men efter at have prøvet det, må jeg overgive mig. Det virker, er let, og i øvrigt er Fatboy-opladeren virkelig pæn at have liggende.

Når man har en trådløs oplader oplades oftere, end når der skal kabel i. Dette virker måske lidt mærkeligt, men ikke desto mindre, er det et faktum, at er det er mere naturligt, bare at lægge telefonen fra sig på puden, fremfor at skulle sætte et kabel i.

Perspektivet i trådløs opladning er stort. Nogle steder, blandt andet en café i Københavns Lufthavn, har allerede borde med opladning indbygget. I fremtiden kan man måske bestille en bordplade til køkkenet, hvor trådløst opladning er en del af pladen.

920’eren benytter standarden Qi, som også blandt andet HTC, LG, Motorola, Samsung, Sony og Huawei har tilsluttet sig. Det betyder, at en Fatboy-oplader, også kan benyttes, hvis du senere køber en mobil, fra en af de andre producenter.

En af ulemperne ved trådløs opladning er, at der kun lades med cirka 75 procents kapacitet, i forhold til, hvis den almindelige lader tilsluttes. Det tager dermed længere tid, at lade batteriet helt op.

Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).
Nokia Lumia 920 (Foto: Mobilsiden.dk).

Navigation! Ja, naturligvis

Nokia Drive (Nokia Kørsel) er en dør-til-dør navigationsløsning, der følger gratis med i telefonen.

Dette inkluderer adgang til gratis kortopdateringer, muligheden for at hente kort ned til telefonen, så der spares datatrafik mens du kører, samt adgang til at navigere med telefonen i ”flytilstand”.

Som om dette ikke var nok, så er Nokia også begyndt at kortlægge større steder, indendørs, f.eks. Rosengårdscentret i Odense og Field's Shoppingcenter i København.

Med andre ord, du kan finde vej, ikke bare til stedet, men også til butikken.

Hver eneste gang kom jeg korrekt frem til destinationen, og programmet fremstår brugervenligt og intuitivt. Nokia Drive er klart på højde med navigationsprogrammerne i de konkurrerende produkter.

Derudover finder du også Nokia Kort og Nokia Transport, der er genial til rejseplanlægning via offentlige transportmidler.

 - In-location skal hjælpe dig med at navigere indendørs

Jeg kan kun sige, at navigation er mine øjne forventeligt i en smartphone, gratis. Nokia er med helt fremme, og overgår således blandt andet HTC, der i Windows Phone 8X, ikke kan tilbyde dette.

Kort fra Rosengårdscentret i Odense
Kort fra Rosengårdscentret i Odense

Gmail virker fint - men applikationer halter

Som på andre Windows Phone-modeller er man afhængig af en Microsoft Account, for at få adgang til applikationer. Dette er præcis som på Android hvor en Google-konto kræves, eller iOS hvor en iTunes konto er en nødvendighed.

Der er fuld integration med Microsoft Exchange, Office 365, Hotmail og den slags. Men også synkronisering af mails, kalender og kontakter via Gmail er telefonen klar på.

Du skal ikke forvente, at kunne synkronisere din Windows Phone 8-smartphone med Outlook via kabel. Det var i gamle dage – disse tider er forbi.

Jeg synes i øvrigt kalenderen godt kunne tunes en del, for at blive perfekt. Uge-visning og søgning er f.eks. ikke en mulighed.

Kommer du fra iOS eller Android skal du være opmærksom på, at de apps du har på de andre systemer, ikke følger med på Windows Phone. Netop applikationer er Windows Phones store problem. Der kommer nye hver dag, men der er fortsat huller i osten.

Jeg håber inderligt, at Microsoft får sat turbo på applikations-delen. 

Aktuelt mangler jeg Spotify, der stadig lader vente på sig til Windows Phone 8. Danske Bank har en skrabet applikation, og Facebook er langt bagud på Windows Phone, i forhold hvordan de virker til de andre platforme.

Sådan ser Windows 8 app'en ud til Windows Phone 8-telefoner.
Sådan ser Windows 8 app'en ud til Windows Phone 8-telefoner.

Integration med Windows 8

Dine dokumenter fra Office på computeren, kan redigeres og ses på telefonen, via Skydrive. Og netop Skydrive er omdrejningspunktet i cloud-delen af Windows Phone 8.

Der er 7 GB plads ud af pakken, og alle de fotos du tager, synkroniseres til Skydrive automatisk. Her kan du f.eks. vælge at den fulde kvalitet skal på Skydrive, når du er tilsluttet WiFi.

Dertil kommer, at telefonen laver en kopi af sig selv om natten, når den er på trådløst netværk. Så SMS-beskeder, opkaldslister, apps m.v. ligger gemt i skyen, som backup. Genialt! Skydrive er en fuldblods erstatning for Dropbox, som jeg normalt anvender på mine smartphones.

Windows Phone 8-mobiler er en fremragende forlængelse af Windows 8, men applikationer fra telefonen, kommer ikke ind på computeren, eller omvendt.

Men du kan browse telefonen, på computeren med Windows 8, gennem en flot Windows Phone 8 applikation, der også kan benyttes til overførsel af musik og billeder til telefonen.

Luma 920 optræder i Windows som et drev, således du frit kan overføre filer til og fra den. I praksis kan telefonen altså benyttes på linje med en USB-stick.

Et par tips

Multitasking er en del af Windows Phone 8. Du kan således spille musik, mens du går på nettet. Begynde at skrive en SMS, og hente noget tekst via copy/paste fra browseren og gå tilbage i SMS’en. Du holder ”tilbage”-knappen nede, for at se de senest åbne applikationer, og skifte mellem dem.

Via forskellige applikationer kan der laves hurtig-genveje på forsiden til trådløst netværk og Bluetooth, hvilket sparer en masse tryk. Jeg benytter Connection Tiles til dette.

Der findes endnu ikke en officiel YouTube app, men Metrotube, er et god bud på et alternativ.

Jeg savner muligheden for hurtigt at aktivere lydløs uden vibration. Som standard er det kun ”ringetoner+vibration” eller ”vibration”, der kan vælges.

Der findes umiddelbart heller ikke en applikation, der kan blokere for rotation af skærmen.

Hvor er mine podcasts?

Med Windows Phone 8 og Windows 8 er programmet Zune smidt ud. Det samme er umiddelbart muligheden for at subscribe på podcasts, hvilket jeg synes er svært irriterede.

På telefonen findes punktet godt nok, men der er ingen hjælp til, hvordan man får indhold derind.

Hverken Microsoft eller Nokia, har hidtil kunne bringe svar på dette spørgsmål.

Podcasts er endnu ikke i ordenlig drift.
Podcasts er endnu ikke i ordenlig drift.

Dommen: Skal topmodellen Lumia 920 have top-karakter?

Ikke alt er helt godt endnu i Windows Phone 8, der halter lidt efter på muligheder og applikationer, i forhold til iPhone og Android. Men jeg hører at Microsoft kæmper for det. Men der skal arbejdes hurtigt. Vi gider ikke vente flere år på, at Windows Phone når på niveau med de andre systemer.

Jeg holder dog fast i, at hvis Microsoft skærer kagen rigtigt, så er Windows Phone det første rigtige seriøse alternativ til iOS’ dominans.

Nokia viser med Lumia 920, at de stadig har noget i bøssen at skyde med. Jeg holder af navigationen, lydkvaliteten ved samtaler, hurtige og stabile forbindelser via både WiFi, mobilnet og Bluetooth samt naturligvis trådløs opladning og 4G.

Jeg holder ikke af batteritiden, kalenderen og de manglede podcasts. Desuden har jeg et par gange oplevet små stabilitetsproblemer, der dog blev løst efter genstart.

 - Sådan får du liv i en frosset Lumia 920

Set ud fra smartphone markedet som det er aktuelt, særligt på Windows Phone 8 platformen, er Lumia 920 topmodellen over dem alle, der på næsten alle områder performer til topkarakter.

Jeg kan ikke se, at der inden for de næste 3-6 måneder, kommer en Windows Phone 8-smartphone, der kan overgå Lumia 920.

Derfor tillykke Nokia. Godt gået - 6 ud af 6 stjerner!

Skulle jeg selv vælge mellem Samsung Galaxy S III 4G, iPhone 5 og Nokia Lumia 920, så ville valget falde på Nokia!

Læs også:
  - Web-TV: Se testen af Lumia 920

Lumia 920 kan betjenes med negle (Foto: Mobilsiden.dk).
Lumia 920 kan betjenes med negle (Foto: Mobilsiden.dk).

Web-TV: Første indtryk af Lumia 920

Videoblog: Mine kommentarer til kommentarerne

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jackson Rex 20-12-2013 03:18:19

Hej jeg CICILIA caparas, jeg er her at spreed denne gode nyheder til hele verden om, hvordan jeg fik min ex elsker tilbage.Jeg var igangværende halvtosset, da min kærlighed forlod mig for en anden pige i sidste måned, men når jeg møder en ven at introducere mig til Dr ODUBU stor messenger til oraklet, han tjener, jeg fortalt mit problem at Dr ODUBU om hvordan min ex elsker forlod mig, og også hvordan jeg skulle få et job i en meget stor virksomhed.Sagde han kun til mig, at jeg er kommet til det rette sted blev jeg får mit hjerte ønske uden nogen bivirkning.Han fortalte mig hvad jeg skal gøre, efter det var sket, i de næste 2 dage, min kærlighed, kaldte mig på telefonen og var at sige undskyld for lever mig før nu og også i den næste uges efter min kærlighed kaldte mig til at pleading for tilgivelse, blev jeg kaldt til samtale i min ønskede virksomheden var, jeg havde brug at arbejde som administrerende direktør...Jeg er så glad og overvældet at jeg nødt til at fortælle dette til hele verden til at kontakte Dr ODUBU på følgende e-mail-adresse og få alle dine problem løs...Ingen opgave er for stor til ham at løse...Kontakte ham direkte på: {odubuspiritualtempledr@yahoo.com} og få dine problemer løser som mig.

0 3
rasmus 28-04-2013 19:26:11

Hej,
Er der nogen der ved hvor man kan købe nokia lumia 920 i blå i Danamrk?

0 0
08-12-2012 10:44:48

En smartphone som tilsyneladende har store problemer med raslen, genstarter, går i sort, løse knapper på siden og har dårlig batteri tid, den har så fået 6 ud af 6, kan bare sige, at det da var et svineheld at John G fik et godt eksemplar af denne, modsat hvad han fik leveret fra LG

0 0
Benjamin Jensen 09-12-2012 02:42:14

Da du ingen statistisk belæg for det du siger, men udelukkende har kigget på en poll på mobildebat, så er det lidt svært at tage din sarkasme alvorligt.

Jeg har selv lige købt mig en Lumia 920, og jeg har ingen af ovennævnte problemer.

Det er vist bare endnu et surt opstød fra dig og dine tilhængere ;)

Forresten så har der jo aldrig været problemer med LGs telefoner host host.

0 0
Kenneth Sørensen 08-12-2012 12:50:48

Jeg købte selv en sort L920, på udgivelsesdagen d. 29. Har fulgt meget med i anmeldelser og på div. forums. Personligt kan jeg bare ikke genkende det negative billede, der blir tegnet. Jeg har kun godt at sige om telefonen. Ingen raslen, har aldrig genstartet, har heller ikke frosset en eneste gang, ingen løse knapper og batteri tiden er helt acceptabel.

Eftersom jeg selv ejer telefonen, kan min objektivitet selvfølgelig betvivles. Men må bare sige at jeg synes den oser af kvalitet, hånden på hjertet.

Det eneste der har skuffet mig lidt, er billedkvaliteten. Det er simpelthen ikke skarpt nok, men mon ikke der kommer en update hen ad vejen.

0 0
09-12-2012 10:37:00

Det er godt at høre Kenneth, og jeg betvivler ikke det du oplever, jeg har faktisk rigtigt mange gange rost MS/Nokia for WP, det har et stort potentiale og vil uden tvivl snuppe en stor del af markedet når folk får øjnene op for det.
Og som jeg skrev har jeg haft adskillige WP enheder, og der har ikke været problemer, de har leveret det de lovede stort set.

0 0
Kim 09-12-2012 11:04:15

Men... var der nogen god grund til dit indlæg? Var noget af det baseret på egen erfaring, eller følte du bare at LG var uretfærdigt behandlet, så du ville udligne lidt?

For det giver ikke særligt meget mening, slet ikke at du kritisere John for ikke at have oplevet de citat: "store problemer" som du skriver om. De fleste har jeg godt nok heller ikke hørt om før, raslen eller løse knapper lyder f.eks. meget ulig noget jeg kender fra Nokia.

0 0
09-12-2012 11:15:24

Nej jeg følte ikke at LG var behandlet uretfærdigt , de har tilsyneladende sendt et skidt eksemplar til John , har ingen erfaring med LG men som flere fremhæver er Johns oplevelse med LG ikke det som mange andre anmeldere har haft.

Hvis man bevæger sig uden for dette forum , vil man jo opleve at der jo er lidt problemer med 920'eren, og ja det er lidt underligt da Nokia også i men bog altid har leveret god hardware, og 800/900 er da tydeligt bevis på dette.

0 0
Kim 09-12-2012 13:00:10

Men det samme gælder jo LG, der er massere af rapporterede problemer, John har bare været u-/heldig at få et eksemplar med - primært - dårlig Android.
Og ligesom du ser Android blive opdateret er der også en WP opdatering forventet i december.

0 0
Thomas 08-12-2012 23:00:48

Smukt sagt. Nu hvor gielsgaard af uransagelige årsager insisterede på at bumpe tråden med sit ufatteligt ligegyldige indlæg er det godt at se, at der stadig er objektive mennesker derude.

0 0
Thomas 08-12-2012 11:25:27

Du har aldrig brugt den, så allerede der er dit indlæg ligegyldigt.

Men det er sgu lidt sjovt, at du er så desperat :D

0 0
08-12-2012 11:31:58

Jeg er skam da ikke desperat, men påpeger bare at det er et lotteri.

Ved så ikke hvor du har fra at jeg ikke har prøvet den.

0 0
Thomas 08-12-2012 12:05:06

Det skinner ganske tydeligt igennem, at når du på så få linjer kan lukke så meget lort ud, at du enten er desperat for at få Lumia 920 ned med nakken, eller stadig er grædefærdig over, at Nexus 4 fik så ussel en anmeldelse.

0 0
08-12-2012 12:20:57

Der tager du meget fejl Thomas, jeg har altid været glad for mine Nokia'er med en enkelt undtagelse og det er N73, som fik en super anmeldelse her på siden, jeg havde faktisk ovevejet en 920 men efter at have prøvet den,og samtidig kan se på diverse fora at der er nogle problemer med de ting jeg skriver, ja så venter jeg lige lidt, nej jeg er dælme meeeeget langt fra at være Android fanboy, jeg hælder faktisk mest til Iphone.
Og mht Nexus 4 så vil jeg da mene at John G burde have bedt om en ny med den sidste opdatering, om det ville have hjulpet ved jeg ikke men der var jo tydeligtvis noget som ikke var i orden med den han havde fået, og nej jeg skal ikke have en Nexus 4.

Jeg har da ikke noget ønske om at 920'eren skal ned med nakken, jeg har da haft adskillige WP enheder og det har da været en ok oplevelse, men skal jeg smide 4800 efter en 920'er skal den være meget tæt på 100% i orden gider ikke mangle apps og der er et par andre småting som jeg syntes skal på plads.

0 0
Falk 21-11-2012 16:02:15

Spotify findes nu til windowsphone - og har gjort det meget længe. Mon ikke nærmere problemet er at microsoft endnu ikke har kompileret alle apps op til wp8 endnu, som de garanterede ville ske automatisk. Derudover kan jeg ikke se den store forskel på min android og wp version af danske bank. Lidt trættende med gentagelse af noget der engang var sandt, men ikke rigtigt har noget med virkeligheden at gøre længere..

0 0
Katron 19-11-2012 11:23:47

Om den så skal have 1 eller 6 stjerner, skal jeg lade være usagt, men en eller anden wow faktor må L920 ha haft, da det er sjældent at John G. uddeler 6 stjerner.
Jeg er en anelse skuffet over batteritiden, men hva pokker, det er jo ikke meget anderledes med så mange andre modeller på markedet. Bare man kan komme igennem en hel dag med massivt brug, så ser jeg det blot som et luksusproblem.
Det er dog min erfaring at med konstante opdateringer af specielt facebook, det tapper batteriet ganske alvorligt på Windows phone mobiler.

Du skriver at facebook app'en til windows phone er meget ringe, hvilket min kæreste også snakker meget om, (har ikke selv facebook), men hvordan virker people hubben på WP8??? Formoder den er mindst ligeså god som på WP7.5. Kæresten der ikke har haft WP i ret lang tid, er ihvertfald dybt afhængig af people hubben. Hun synes det er den fedeste integration af sociale medier, hun nogensinde har haft på en mobil.

Manglende app's?? Tja, jeg har dem til Lumia 900, som jeg skal bruge. Dem som ikke findes, kan findes med lignende funktion eller bedre, blot under et andet navn, så ingen props herfra. Dem der stadig ikke er ude til WP8 kommer. Spotify er som nævnt allerede ude på WP7, så får de ikke deres WP8 app lavet, så vil den til WP7 dukke op, så snart marketplace er kørt sammen.
Og det fede med WP er, at udviklerne har særdeles let ved at lave app's til dette system. Selvom WP7 kun har solgt i begrænset omfang, så vælter det ind med nye app's hele tiden, hvorimod Symbians marked er gået i stå, til trods for at der er mange flere potentielle kunder at hente på den platform.
Med WP er man pludseligt i den situation, at der findes app's, som dukker op på den platform som den første, og det tror jeg vi kommer til at se mere til, da sammenspillet mellem WP8, Windows RT og Windows 8 gør, at udviklerne kun behøver lave 1 app til alle platformene. DVS kæmpe kundekreds med meget lidt arbejde.

0 0
Frederik 19-11-2012 13:03:56

Katron,

Jeg har ikke nogle problemer med batteritiden på min. Den holder nemt dagen ud ved moderat til tung brug.

0 0
Katron 20-11-2012 12:37:35

Jeg har som sådan heller ingen problemer. Bruger min telefon rigtigt meget, specielt til navigering, samt DLNA afspilning hjemme.

Men når man kommer fra en N8, så skal man bare være mere obs på lige at bruge en lader, når man falder over en, ellers kan det godt give problemer sidst på dagen. N8 kunne snildt holde strøm i 2 dage, og endda helt op til 5 dage ved meget moderat brug, og sortskærmsur slået fra.
Havde dog en iphone 4s nogle måneder i sommers, hvilket gav mig kæmpe problemer med at holde strøm.
Men altså, med Lumia920 kan man tilsyneladende holde strøm omtrent samme tid som Lumia 900, og dermed mener jeg at det er, omend skuffende, så acceptabelt og blot et luksusproblem.

Noget der kunne være intressant at teste fremover, er hvor længe en mobil evt kan holde strøm, hvis man er afsted i nogle dage, uden at bruge mobilen det helt vilde. Skal man så have laderen med??? Det skal jeg med Lumia 900, det var absolut ikke nødvendigt med min gamle N8. Selv med strømsparetilstand slået til, er det svært at overleve 3 døgn uden en lader med Lumia 900, hvor jeg sidste år fik ikke mindre en en hel uges ferie til at forløbe uden lader på min gamle N8. Dermed sagt at der kun blev foretaget en 2-3 opkald, og sendt ganske få sms. Ingen spil, ingen musik eller video eller wifi. Tog godtnok en 30-40 billeder, men ellers meget moderat brug. Kan man det med Lumia 920??

0 0
ALR 23-11-2012 21:59:36

Har en Nokia n8 også og har bestilt en lumia 920 og regner bestemt med 3 dages batteri tid når man slukker den man natten og nøjes med wifi

0 0
Brylle 19-11-2012 20:47:40

Jeg har et spørgsmål med hensyn til WP8 multitasking. Kan man, som på en android, bruge navigations appen (mens man køre) og samtidigt modtage og have en telefonsamtale? På android holder man bare homeknappen nede og hopper tilbage i navigationen efter man har "taget telefonen". Og kan man høre musik samtidig med at man navigere?

0 0
Katron 20-11-2012 12:54:23

Brylle.

Der må jeg være dig svar skyldig. Har ikke selv prøvet WP8 endnu, men kan dog ikke se hvorfor man ikke skulle kunne. Jeg ved det faktisk ikke engang med Lumia 900, da jeg altid bruger navigationen i bilen, hvor telefonen samtidigt er koblet til bluetooth. Her er der ihvertfald ingen problemer.

Musik kan fint afspilles samtidigt med navigering på Lumia 900, så kan heller ikke se det som et problem med WP8.

Jeg er lidt forbeholden med integrationen af navigeringen på Lumia 920. Jeg blev meget skuffet over denne del med Lumia 900, da det virker lidt som om, at Nokia har haft store softwaremæssige problemer med at få det integreret ligesågodt som det var i Symbian.

Multitasking virker udemærket, men det spiller slet ikke på samme niveau som på mine ældre Nokia modeller (N95 og N8). Det skal lige siges at det er der intet der gør. Det er muligt Symbian var noget bæ, men på multitasking området, var Symbian et kongesystem.
Samspillet mellem Nokia Maps og Nokia Drive, fungerede 112% på Symbian, men er ikke tilstede med WP7. Med WP7 har man slet ikke samme valgmuligheder med navigeringen, som man havde med Symbian versionen.
Der er beretninger om at dette er løst i WP8 med Nokiadrive 3.0, men jeg vil se det, før jeg tror det.

0 0
Henrik 20-11-2012 13:10:26

@Katron: Helt enig. Jeg har samme oplevelser med WP7 som du har haft. Det er også derfor, at jeg har holdt fast i Symbian indtil nu (har en 808 PureView lige nu - lækkert device!).

Men så vidt jeg kan se, og har prøvet, så er det meste af det man manglede ifht multitasking og integrering fixet i WP8.

0 0
Henrik 20-11-2012 09:05:31

Ja, det virker på WP8.

Det kunne man også på Nokia's Symbian modeller.

Ellers ville navigations apps jo være ubruglige.

0 0
Frederik 19-11-2012 08:21:30

Nu har jeg fået den sorte Lumia 920 og kan kun være enig.. det er den bedste mobil jeg nogensinde har haft (og jeg har haft en hel del).

I kan godt glæde jer!!!!! :D

0 0
Kenneth Sørensen 19-11-2012 15:08:17

Har du købt din i udlandet eller hvordan?

0 0
Frederik 21-11-2012 13:45:27

Her er et link til nogle billeder jeg har taget med telefonen på en tur med oslobåden. Bemærk at jeg har taget dem alle i hånden.

http://www.flickr.com/photos/90293338@N05/

0 0
Thomas 21-11-2012 17:05:44

Ser sgu da godt ud!

0 0
Frederik 20-11-2012 13:34:09

Jeg har bare købt den over den blå avis for 4000kr fra en gadget anmelder der kun lige havde åbnet boksen og overfladisk kigget på telefonen. Telefonen har han fået direkte gra Nokia. Der er jævnligt en lumia 920 til salg derinde.

0 0
Mobileren 19-11-2012 18:39:44

Ja fortæl!! :D

0 0
Mobileren 19-11-2012 18:41:03

Mon den er til at få i kastrup lufthavn (fx. dixon) inden 29. ???

0 0
Mobileren 17-11-2012 22:31:26

Jeg er brændvarm på begge mobiler, men efter min mening så har man flere muligheder (udover kameraet på 920 self) med note ll, men svært at afgøre hvem er fedest.. Jeg har ikke vildt meget forstand på det, har andriod (Arc) nu, men vil gerne se andre veje.. Nogen der et godt bud og hvorffor???

0 0
Brylle 18-11-2012 14:51:13

Jeg forstår dit dilemma. Nokia lumia 920 med WP8 er solid mobil med et super kamera og en lækker skærm, men der er jo nogle ting som kan bekymre lidt : batteriet , måske kommer man til at savne en bestemt app og forbliver platformen WP8 et niche OS med 1-5 % markedsandel, hvilket vil betyde mangel på apps og udvikler interesse.
Med hensyn til Note2 så er det jo en forvokset sgs3 og man ved at Android er kommet for at blive og har ca. 75% markedsandel på verdensplan. processoren, skærm osv. er toppen og den er proppet med fede features, der kan sættes et 64GB sdkort i så du for kun 500 kr ektra har 80gb ialt, kameraet er godt, dog nok ikke så godt som på nokia 920. De bekymringer man kan have er, Android er den største platform og det betyder også at systemet bliver bombarderet med malware (personligt har jeg ikke haft nogen former for malware problemer i 2,5 år med android) Et andet problem kan være størrelsen på phabletten, blivet man lidt træt af den lidt overdrevne størrelse hen ad vejen? (jeg bruger pt selv en note1 og vil gerne tilbage til noget der er lidt mindre igen).
Det er på det sidste blevet skide svært at vælge mobil, fordi der er så mange gode valg og der kommer så mange nye valgmuligheder heletiden. Hvad du køber nu er forældet inden man er nået hjem med det....det må man leve med. Selv tænker jeg at det bedste tidspunkt at udskifte sin mobil er når der kommer mobiler med ny processor arkitektur det sker ca. hvert andet år og er oftest et stort boost i en mobils formåen.

0 0
Mobileren 18-11-2012 21:26:20

Brylle: Det er et godt dømme du kommer med, og mht mallware, er det hellere ikke et tilfælde jeg er bekendt med efter nogle år med Andriod.
Men det bliver sgu en Lumia, og mht til de 75% markedsandele android har, så har WP en god mulighed for at komme ind i kampen nu, og så må man jo være med hen af vejen.

0 0
Tbm2 18-11-2012 21:44:44

Er det stemme navigation i android?

0 0
Brylle 18-11-2012 22:09:33

Ja det er der.

0 0
Tbm2 18-11-2012 21:46:15

Følgertdet med til note II uden tilkøb?

0 0
Brylle 18-11-2012 22:19:55

Google maps navigation er helt gratis når man har et android apparat.
Jeg kan sgu godt forstå hvis du er i tvivl om hvad der er bedst. Og du har ret i at Microsoft er et foretagende, der ikke lige lader sig nøjes med små markedsandele. Men jeg tror det kommer til at tage noget tid for dem og om et års tid, når jeg igen kan retfærdiggøre et nyt mobilkøb er WP8 enten dødt eller mere modent og udbredt (det er selvfølgelig ikke rigtig pioner ånd, men who cares?)

0 0
Tbm2 18-11-2012 12:31:41

Note 2
Hvis du vil have en kraftig Mobil.(arbejde osv.)
Lumia 920
Hvis du vil være med på mobil

0 0
David 19-11-2012 09:31:16

Ud fra Galaxy Note II's fantastiske batteri tid vil jeg vælge den, har den selv og det er virkelig en arbejdshest der kommer igennem dagen selv med hæftig brug. Jeg vil som andre også skriver købe 4G versionen, har prøvet 4G på Galaxy S3 4G, og det sparker røv!

0 0
Tbm2 18-11-2012 12:32:11

Moden*

0 0
Tbm2 18-11-2012 12:33:07

Jeg vil dog helst have en Note II

0 0
Mobileren 18-11-2012 14:28:01

Det der trækker ved L920 er nokia drive og kameraet.. og note II er det klart skærmen og ydelsen, men er note II 4G ???

0 0
Brylle 18-11-2012 15:20:12

Note II fås i LTE udgave, men kommer vist først i butikkerne samtidigt med nokiaen i slutningen af november. modellen hedder GT-N7105 (3g modellen hedder GT-N7100 så husk at lægge til 5 tallet) Jeg mener at enten 3 eller telia har den til bestilling, 3 giver en solid rabat ved de størrer abonnementer og 6 måneders binding. Nokiaens kamera trækker også i mig ikke så meget nokia-drive fordi at google-maps er superior et lille minus er at google maps bruger lidt data... altså dårligt i udlandet.

0 0
Henrik 18-11-2012 15:50:38

I hvilken verden er Google Maps "superiour" i forhold Nokia Maps og Drive. Det vil jeg meget gerne høre. So far, så er mine erfaringer stik modsat.

0 0
Brylle 18-11-2012 16:26:54

Det fede ved google navigation i forhold til de par dedikerede gps navigationer jeg har prøvet er: maps'ne er helt "up to date" og det er skide nemt at taste noget ind f.eks man kan bare skrive "Kurts autoværksted" og smask så har den fundet det. Det ved jeg ikle om man kan på Nokia-Drive. På nogle gps'ere skal man kende fu..ing postnummeret for at kunne komme videre i sin søgning og det er skod.

0 0
Henrik 19-11-2012 10:08:51

Nokia Maps er også altid up-to-date. Selvfølgelig skal man, hvis man downloader hele maps for de forskellige lande til offline brug en gang imellem hente opdateringer.

Man kan også køre satelit view fra Nokia Maps.

Det med søgning og flere rutemuligheder, er der også i Nokia Maps/Drive. Der er selvfølgelig både pedestrian, car og public transport navigation.

0 0
Brylle 18-11-2012 17:00:54

https://www.youtube.com/watch?v=9-ft1hlE1ns&feature=youtube_gdata_player

her er et link til en sammenligning. Til trods for at det er en begrænset google maps udgave er den bedst til søgning og har flere rute-valgmuligheder. Google maps kan downloades (dog kun i mindre bider) således at der kun skal bruges data til at søge destinationer. En anden fed feature ved google maps er at kortet kan man vælge at vise som satelit, altså man "køre" direkte på et satelitkort, det er ikke nødvendigt men ret cool syntes jeg :-)

0 0
Brylle 18-11-2012 16:12:45

ok det kan faktisk godt være nokia er bedre end google, men der er meget få der ved det og jeg har først lige læst om nokia-maps nu. fordelen er bestemt at man kan bruge det offline og de dækker vist ret godt, hvis man kan tro på hvad de selv siger. problemet kunne være, at der hurtigt kan blive lidt pladsmangel på en 32gb telefon som har en masse gode billeder, video, musik, spil og nokia-kort liggede. Jeg ved ikke hvad nokias kort over europa fylder men jeg gætter på 2GB.

0 0
Katron 19-11-2012 10:59:04

Med Nokia drive behøver du ikke ligge hele kontinenter ind ad gangen.
Jeg har kun ca. 150 mb kort liggende på min mobil. Danmark og nordtyskland.

Skal man til USA eller Asien, kan man vælge at hente hele kontinentet, eller blot et kort over den stat eller område man skal besøge.

0 0
AllanI 17-11-2012 17:59:41

Jeg har lige set Lumia 920 live inde på beep messen og må sige at mine bekymringer omkring størrelse og vægt blev gjort til skamme... Jeg syns hverken den virker (for)stor eller tung, jeg fik lov til at tage den i lommen og den føltes heller ikke for stor her. Den er behagelig at holde med det buede design på bagsiden og skærmen er virkelig lækker! Jeg syns dog at de blanke hvide, gule og røde modeller virkede lidt plastikagtige, og den sorte matte var meget mere lækker i mine øjne. 1 stk Lumia 920 er bestilt :-)

0 0
Benjamin Jensen 17-11-2012 00:53:12

John...jeg kan ikke forstå, du siger at der mangler en officiel youtube app. Skal den da være fra Google? Microsoft har lavet en.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/youtube/dcbb1ac6-a89a-df11-a490-00237de2db9e

Selvom jeg har kritiseret vægten en del, så skal jeg altså alligevel prøve om den er det ekstra vægt værd. Især når jeg kan få den til 3300 kr, så synes jeg det er et røverkøb.

Men den skal nu lige prøves af i en forretning, inden jeg smider penge efter den da!

Jeg synes også at det er en stor mangel, at der mangler så mange apps.

Mange af de apps jeg bruger i dagligdagen er slet ikke til windows phone. Jeg nævner lidt i flæng:

TV2 nyheder, DR nyheder, Quiz battle, Ruzzle, FDM , Bilbasen, Nummerplade og netbank. Ja, jeg kunne blive ved i een uendelighed.

Så står man lidt tilbage med en handicappet telefon, som kan tage nogle fede billeder. Det er bare ikke godt nok endnu.

Er der nogen der kender, eller bare er i nærheden af en tidshorisont for at der kommer disse apps?

0 0
Kim 17-11-2012 08:55:49

Tv2 nyheder er på WP7, så den kommer vel snart på WP8. DR nyheder fra været på 7, men forsvandt igen. Ingen ved hvorfor. Bankapps kommer jo an på hvilken bank? Igen hvis den er på 7, kan det ikke tage længe før den kommer til 8.

0 0
Henrik 19-11-2012 09:55:14

Hvis TV2 Nyheder osv. er til WP7, er det også til WP8. WP8 kan ihvertfald uden problemer køre WP7 apps.

0 0
Thomas 19-11-2012 10:29:00

Der er visse undtagelser. Spotify er et af eksemplerne. Det er noget med, at de apps der har haft adgang til at skrive native code skal omskrives.

0 0
16-11-2012 23:58:38

Noget tyder på at det er en eller flere apps, der er skyld i batteri problemer i en meget lille del af Nokia 920 ifølge Nokia.
Der nævnes angry birds star wars og Nokia drive + beta..
I linket er svar fra Nokia til at løse dette samt en vejledning fra sidens anmelder med yderligere forslag..

http://mynokiablog.com/2012/11/16/lumia-920-battery-drain-issues-might-be-due-to-nokia-drive-running-in-background-how-to-fix/

0 0
Kim Harder 16-11-2012 21:58:54

Flot udmærket indlæg. Vil mene du har ret i, at Nokia har et godt produkt. Har set andre Nokia produkter, som har haft en meget kort batteri tid i starten, indtil man har fået trimmet mobilen op, så går det bedre. Har f.eks. set den Billige Nokia 500, som efter up date, til det nye Bella system røg ned på 2 døgns batteritid. Efter trimning af systemet, så kom den op på omkring 5 døgn, med Face book åben og GPS trace.

0 0
Rasmus L. Posselt 16-11-2012 20:26:57

Lad os se den her test til ale mobiler:
https://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4&feature=youtu.be

0 0
lars rasmussen 20-11-2012 11:51:03

LOL now thats funny :-)

0 0
Palaq 16-11-2012 17:01:41

Tak for en god anmeldelse, det var ikke meningen
at min 900 skulle udskiftes allerede men nu trækker 920 :-)

0 0
Kristian 16-11-2012 14:54:51

Tak for en omfattende anmeldelse, John.

0 0
Belgarion 16-11-2012 15:34:53

Ja en rigtig god objektiv, konstruktiv spændende anmeldelse du fik lavet der John, og kan godt lide din Video kommentar til os herinde. Er desværre bare nogle gengangere her på siden som er nogle sure løg, og lever i deres egen Fan verden og knap så objektive omkring alle produkter, og kan godt forstå du har opgivet dem.

Har selv bestilt Nokia Lumia 920 i gul for en uge siden, har læst en masse andmeldelser rundt omkring, og har selv brugt Wp7.5 siden april md, og er blevet rigtig glad for WP OS, nu er jeg ikke en der bruger masser af apps. Kan bare lide det vellykket overblik man har, og hurtig kan finde de ting man skal bruge. WP er bare "user friendly" men det er jo en smags sag hvilken OS man bedst kan lide. Og jeg har selv brugt Android de sidste par, før jeg hoppede på Wp vognen i år.

Men dejligt at se du går i mod masserne som hver i sær beskylder dig for apple fan eller Android fan efter forskellige andmeldelser af de produkter. De er nok bare oppe og ringe over at du også kan se det positive i wp konceptet (men det nævnte du jo også med wp7 tlf, der var bare flere mangler den gang). Jeg er sikker på at om max 2 år at WP bider sig meget fast som OS og får køberne til at vælge deres system så de har noget mere end de få procenter af markedet. Alt i alt tak for en god positiv andmeldelse. :-)

0 0
David 16-11-2012 12:51:56

Jeg syntes ikke denne mobil burde få top karakter når batteritiden er middelmådig. Husk at batteriet ikke kan skiftes, og det bliver kun dårligere med tiden. Skal man købe en mobil med fast batteri, så burde den have rigtig god batteri tid som udgangspunkt.

0 0
Michal 17-11-2012 21:07:28

Om batteriet kan skiftes eller ej, er efterhånden lige meget, om 3år når batteriet begynder at blive slidt, køber man jo typisk en ny telefon alligevel.

jeg syndes du laver et fint arbejde John og jeg ser frem til dine anmeldelser.


Vi har alle vores meninger og mobile styrer systemer og det er fint, men jeg syndes der er kommet for mange fangirls (burde det hedde) som tuder når man kommer med kritiske ord om deres system. men helt ærligt det perfekte system findes ikke.

0 0
Rasmus L. Posselt 16-11-2012 20:20:43

Jeg har læst andre anmeldelser, hvor de fik 2 dages brug ud af en opladning... Måske kunne han bare lade den ligge i 5 minutter? :)

0 0
ChrisB 16-11-2012 11:35:32

Du gør det godt John - os der går op i telefoner og telefonmærker kan gå blive lidt religiøse til tider. (jeg har selv bekendt mig som lettere evangeliserende Fandroid i en overgang) De mange kommentarer fortæller jo bare at vi er mange der læser dine anmeldelser med interesse. Jeg har læst siden i lang tid men har først nu registreret mig for at kunne kommmentere - og det gør jeg udelukkende fordi jeg synes du skal vide at jeg sgu synes du gør det godt. Og om den telefon så fortjener 6 eller 5 stjerner det er sgu ikke så vigtigt. Jeg har læst HELE din anmeldelse og den gør jo godt opmærksom på stærke og svage sider så man selv kan danne sig en holdning om, om man vil købe den. Jeg kunne da aldrig finde på bare at købe en ny telefon bare alene baseret på en 6 skala karakter. jeg skal da vide hvad der er godt og skidt ved den, og om det positive opvejer det negative i forhold til mit personlige behov.
og der er du da altid meget grundig i dine gennemgange. og det er er bare grundlæggende godt arbejde fra din side. SÅ TAK for det John :-)

Jeg undrede mig måske også over topkarakteren på en mobil der ikke kan skiftes batteri på og som i testen ikke holdt en hel dag. Men jeg forstår hvorfor andre ting ved telefonen gør dig så meget mere begejstret. Den er ny, den er innovativ, den er kvalitet.Den repræsenterer et reelt forsøg på at give folk et alternativ. Jeg synes ikke selv det lyder som om telefonen er perfekt. Men den har til gengæld ting man ikke finder på en android telefon (et helt anderledes interface) eller en apple telefon (NFC, større skærm) og så har den et bedre kamera.

Jeg har som sagt selv være Fandroid i mange år, og bekender mig skyldig i at have være lidt partisk. Men jeg glæder mig også over alt nyt og synes nu min android mobils interface er lidt kedeligt efterhånden. Derfor har jeg virkelig glædet mig til at høre hvad du mente om den her telefon, og jeg er glad for at høre at det viser sig at den (for mig)næsten er "perfekt". Jeg vil dog personligt afvente hvad der sker med den batterilevetid før jeg køber den...

...og så er jeg nogle der citerer andre anmeldelser fra andre sider herinde - jeg ved ikke om det er for at man vil pointere en fejl i Johns anmeldelse fordi hans vurdering afviger fra en anden vurdering? ...altså der er jo ikke en eller anden absolut skala på det her. Jeg indhenter da holdninger fra mange sites inden jeg foretager et køb og er glad for at de ikke alle siger nøjagtig det samme...det hjælper mig da med at danne mit eget mere nuancerede indtryk.
Men for hulan da! koncentrer dig om din kørsel, mand! dont blog and drive :-)

0 0
Thomas 16-11-2012 10:17:17

Produktet har rigtig mange gode features, men jeg er dog stadig ikke overbevist, og det er primært WP som jeg ikke er så vild med. Hele konceptet med live tiles er ikke lige mig, jeg kan ikke forstå man skal bruge skærm plads til f.eks en billed tail hvis der ikke er taget nogle billeder. På min pc med win 8 har jeg slået den fra fordi den bare står og viser tilfældige billeder, det er støj i min verden. Eller mail tail som viser at du har x antal nye mails i din indbox, det er fint nok men hvorfor skal den bruge plads på din skærm hvis der ikke er nye mails i din indbox? På den efterhånden gamle N9 syntes jeg Nokia havde en bedre løsning på dette, hvor en af de træ hjemme skærme samlede alle dine notifikationer et sted og kun viste mails når der var nye mails osv.. Denne takengang kunne have været taget et skridt videre. Så min konklusion er Hardware ok, software rimelig men ikke prangende. Jeg venter og ser hvordan WP udvikler sig og ser med spænding frem til lanceringen af Jollas Sailfish OS i næste uge.

0 0
Christian Jensen 16-11-2012 19:46:12

Altså live tiles er jo ikke kun firkanter med information, de er jo også genveje til apps. Og jo, selvfølgelig er de mest interessante, når de har noget at vise, men de agerer jo også som en hurtig genvej til ens favorit apps.

Om man synes at live tiles, der viser billeder er støj er jo en smagssag, men jeg synes personligt det gør hele brugeroplevelsen mere levende og lækker.

Det er lidt en anden måde at organisere sine apps på end det man ser hos iOS og Android, men jeg er personligt vild med det.

Og hvis man ikke bryder sig om at en tile optager meget skærmplads, så kan man jo bare lave den mindre eller fjerne den helt fra forsiden. Alle apps ligger jo i en liste ved siden af...

0 0
serpent 15-11-2012 21:35:00

hvis de smider android på den køber jeg

0 0
Katron 19-11-2012 10:54:18

Smider de Android på, så bliver det markedets ringeste mobil.
Tror ikke hardwaren er kraftig nok til at trække Android ordentligt.

0 0
Brylle 19-11-2012 13:07:18

Nå, tror du ikke hardware er god nok til android? Nå men jeg så fortælle dig at samsung galaxy s III har den samme processor, når den sælges i USA. Det er en kratig cpu/gpu som sidder i 920 det er bare ikke den nyeste og kraftigste.

0 0
Styxx 15-11-2012 23:21:24

Det tror jeg helt sikkert du skal regne med, at de gør!

0 0
Peter Frederiksen 15-11-2012 21:29:48

Det 20mbit lyder ikke speciel overvældende, min Nabo's S3 4G ligger mellem 40 og 50 mbit på Telia's net

Mobil.nu har fået S3eren op på 69 mbit...

Samsung Galaxy S3 4G kan levere det, nettet tilbyder. Det bedste, vi fik, var 69 Mbit/s download og 14,4 Mbit/s upload. Forsinkelsen var i det tilfælde 32 ms.

http://www.mobil.nu/nyheder/samsung-galaxy-s3-4g-test-stadig-suveraen-1.513857.html

0 0
Katron 19-11-2012 10:52:45

Sad også og undrede mig over dette. Det lyder ikke overvældende, set i spejlet af, at jeg på min adresse har højere hastighed på 3G via min Lumia 900.

0 0
evilguy 16-11-2012 09:07:09

Jeg gætter på, at du har testet i København? Derfor ser du hastigheder på over 20 Mbit...

0 0
Peter Frederiksen 16-11-2012 14:35:13

@EvilGuy

Min Nabo og Jeg bor i København, jeg ved ikke hvor Mobil.nu har testet den, men de holder til i Taastrup..

0 0
evilguy 16-11-2012 14:56:37

Og det er netop grunden til at du ser hastigheder på over 20 Mbit. I det centrale København benytter f.eks. Telia 2600 MHz, og hastighederne er markant højere end i mange andre byer, hvor Telia udelukkende benytter 1800 MHz.

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 10:08:32

Jeg ved i hvert fald, at den SGS 2 jeg har, har alvorlige problemer med WIFI, for det er kun lykkedes 1 gang at tilslutte mig 5 GHZ netværket.

Desuden så ryger den fra 3 streger 3G, til EDGE når jeg holder på den. Den har sgu et meget større problem med death grip en iPhone nogensinde har haft!

0 0
evilguy 16-11-2012 12:22:08

Skift teleselskab... Du benytter vel TDC?

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 01:30:40

Og Peter....min kammerat i københavn kan trække 12 mbit på hans iPhone med 3 i kbh, mens jeg max kan trække 3 mbit hvor jeg bor........men en identisk iPhone.

Ja, iPhone er noget lort - i hvert fald hvor jeg bor.

0 0
Brylle 15-11-2012 22:05:52

Det kommer vel meget an på, hvor man er i forhold til masten, hvor mange andre brugere der også er på. Jeg syntes heller ikke at 20 mbit/s er ikke noget at prale af.

0 0
Kenneth Sørensen 15-11-2012 21:14:48

Adam Lein på pocketnow, har også lige anmeldt L920.

"Conclusion

Our final rating is going to be a 8.3 out of 10. The hardware, the screen, the camera, the sound quality, the video stabilization, and Nokia’s custom apps are all extremely impressive. The pricing is pretty great too. The only negatives for me are really the large size and lack of user-replaceable battery. Everything else on this phone is top notch. Even though the hardware design may be a little old now, since it was first used on the N9, the smoother curved glass, ceramic buttons, and extended color choice availability still make the Lumia 920 stand out among a crowded smartphone market. Then, once you learn about all the features, Nokia’s software additions, and Windows Phone 8′s personalization options, you’ll see that it’s even more unique among smartphones.

http://pocketnow.com/2012/11/15/nokia-lumia-920-review-att

I hans video review nævner han at efter 9 timer, uden opladning er batteriet nede på 48% strøm. Hvilket han finder tilfredstillende. Hvilket jo også er noget bedre end hvad John G. oplever. Så der er åbenbart et eller andet der skal fixes.

0 0
Peter Frederiksen 15-11-2012 21:50:59

Techradar om batteriet..

Sadly if you're expecting some wonderful news here, you're going to be disappointed, as while the Lumia 920 makes a better stab and seeing out the day than the HTC 8X, it still suffers come the evening and ends up limping to the power point.

With careful usage you will be able to get a whole days use out of the Nokia Lumia 920, but if you actually want to use you brand new phone for more than just a couple of calls and few texts you'll need to watch the battery.

T3.com

Nokia Lumia 920: Battery

The battery life is disappointing and inconsistent. It’s hard to see what actually uses power but we managed a day with moderate use.

0 0
Kim Christiansen 15-11-2012 19:51:39

Er totalt til grin. Dårligt batteri, manglende Apps og diverse. Seks ud seks fordi John vil så gerne at folk skal synes at Windows Mobile og Nokia er sejt. Den burde have fået fire ud af seks. Minus en for de tekniske mangler og minus en for det absolut manglende Apps store.

Så kunne man komme tilbage og plus en eller to om tre til seks måneder, eller hvor lang tid vi end skal vente på at himlen åbner sig.

Lad os nu se om ikke vi kan få den ordenligt anmeldt hos Sonne...

0 0
Katron 19-11-2012 11:36:27

Ja, fordi Sonne er jo altid åben overfor nye produkter, der ikke lige fungerer som han er vandt til....

Var det ikke SGS3 han sendte retur, fordi den drillede ham lidt??

Var det ikke Nokia N8 han gav 2 stjerner, fordi han ikke kunne finde ud af den???

Var det ikke en mac, der fik fuldt hus, grundet apples indføring af en multi touchpad, til trods for at Acer og Windows 7 havde haft den funktion næsten 2 år forinden???

Var det ikke Sonne der var himmelrygt over apples aitplay, hvor man kunne afspille sit musik trådløst fra enhed til enhed??? Noget som har været muligt siden 2004 med bluetooth, og et par år senere med DLNA???

Sonne er en indædt apple guy. Jeg siger ikke han er fanboy, jeg tror bare ikke han ved bedre. Han er først blevet opmærksom på smartphones, i forbindelse med lanceringen af iphone, og aner ikke hvilke muligheder man havde før den dato.

0 0
Michal 17-11-2012 20:54:09

Forstår ikke at i mener app udvalget skal trække ned på karakteren. Det er telefonen han anmelder og ikke app marked.

Man må bare sig at WP8 er nyt frisk og meget anderledes end IOS & Android.
System kører super flydende, let og elegant.

Nokia har skruet en telefon sammen som på alle måder virker solid og robust, med super kamera, fuld navigation (uden brug af data) fantastiks skærm, trådløs opladning.

Out of the boks er Nokia 920 en vinder.

Ja manglende apps er et problem, men kan ikke trække ned på telefonens karakter.

En ting er sikkert jeg har bestilt en 920.

0 0
Thomas 16-11-2012 14:19:21

Dit indlæg er totalt til grin :(

0 0
Henrik 16-11-2012 13:38:03

iPhone føles gammeldags når man har haft den her Lumia i hånden. Jeg bestiller en Lumia 920 nu. Farvel Apple.

0 0
Brylle 16-11-2012 16:24:57

Henrik. Det kan jeg godt forstå. Hvis valget stod mellem Iphone eller WP8/Nokia lumia 920, så ville jeg også KLART vælge Nokia'en uden at blinke.
Men WP8 er dog et skridt tilbage i forhold til Android rent funktionalitetsmæssigt og med hensyn til, hvor meget man kan "customize" interfacet (det er nok ting der er ligegyldige for de fleste brugere, men jeg syntes det er sjovt at lege med min mobil).

0 0
TF 16-11-2012 17:58:20

Jeg ville til vær en tid vælge både ips og WP frem for android pga de er nemmere/bedere i brug.

0 0
Brylle 15-11-2012 20:40:53

Ja John plejer at give Android tablets hug for manglende apps (tablet optimerede apps). Men mangel på apps er åbenbart ikke et problem når vi taler om Nokia og WP8. Anmeldelsen virker lidt for juleglad for Nokia (men de har jo også brug for god omtale i deres situation (gad vide om John har aktier i Nokia))

0 0
Brylle 16-11-2012 15:06:11

jeg sammenligner ikke android tablets/applikationer med wp8 /apps. det jeg peger på er johns kritik af manglende apps til Android tab og mangel på kritik af samme problem på WP8.

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 01:26:57

Brylle...jeg ved ikke hvor gammel du er, men åbenbart ikke gammel nok til at læse en hel anmeldelse før du udtaler dig.

Netop applikationer er Windows Phones store problem. Der kommer nye hver dag, men der er fortsat huller i osten.

0 0
Brylle 16-11-2012 06:52:35

Hr. Benjamin Jensen du er åbenbart ikke gammel nok til at forstå hvad jeg mener. men jeg skal forsøge at skære det ud i pap for dig. John har givet 920eren 6 ud af 6 stjerner til trods for at der mangler en masse apps, så det er åbenbart ikke et alvorligt problem for John. Men lige præcis mangel på apps er et kæmpe problem når han anmelder en Android tablet og de ville aldrig kunne få 6 stjerner uden spotify i tablet optimeret udgave. Tror du at du kan hvad jeg mener nu?

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 09:59:33

Hr Brylle!

Hvis du læser alle de andre anmeldelser der er blevet lavet herinde, så vil du se, at der ALTID er brok over hvor mange stjerner den har fået eller IKKE fået.

Kan det da ikke være fløjtende ligegyldigt, om den får 5 eller 6 stjerner? I stedet bør du læse anmeldelsen, og foretage et valg, for eller i mod, om du vil købe telefonen.

Det er trods alt derfor der bliver lavet en anmeldelse.

Jeg kan tælle 17 indlæg, hvor der bliver diskuteret, om det er i orden at give den 6 stjerner. Det er simpelthen for barnligt. Den eneste grund jeg kan se, hvorfor det skal diskuteres, er hvis man selv har en smartphone der har fået 5 stjerner, og man så føler sig trådt over tæerne. Det er jo det, de fleste indlæg går på. Se, det synes jeg virkelig er pinligt.

0 0
Brylle 16-11-2012 15:11:44

Benjamin Jensen. jo det er sgu ligegyldigt om noget får 5 eller 6 stjerner, når det er anmeldt her på mobilsiden. De anmeldelser jeg læser her danner ikke grundlag for min mening om et produkt og man kender jo efterhånden John g's preferancer, så jeg kan faktisk gætte mig til hans bedømmelser inden han har givet dem . Jeg læser anmeldelser og nyheder flere andre steder.

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 20:08:57

Det ser da ikke ud til at du er ligeglad. Dine indlæg ser godt nok en smule sureladne ud.

Du har endda op til flere indlæg hvor du kritisere anmelderen. Så at sige at du er ligeglad, virker sgu en anelse komisk nu.

Sidder du også og flæber sådan andre steder da ? Ellers bør du jo nok bare finde et andet sted.

0 0
Cheeseholm 17-06-2013 01:59:09

I kører jeres eget show her, kan i to ikke begge ændre jeres tonefald, nu har jeg siddet og forsøgt, uden at have meget forstand på telefoner, og finde ud af hvilken mobil jeg skal købe, ved at læse diverse anmeldelser på diverse sites. Og jeg har da lyst til at smide noget efter jer to, efter side op og side ned, at skulle læse om jeres forsøg på at pille hinanden ned med små mere eller mindre latterlige kommentarer om jeres jo efterhånden meget nedladende mening om hinanden. Hvis det er jer overhovedet muligt, kan i så ikke "tale" til hinanden som om i var i samme lokale, så ville en del a gassen vel gå af ballonen. Med træt og venlig hilsen, Chris.

Ps.: Jeg er både gift, og har 3 børn, så hvis i begynder at komme efter mig med lignende kommentarer, kan i godt spare jer, det bider ikke, det fylder bare mere i forummet.

0 0
Cheeseholm 17-06-2013 02:00:49

Dobbelt post, undskyld!

0 0
Cheeseholm 17-06-2013 01:57:47

I kører jeres eget show her, kan i to ikke begge ændre jeres tonefald, nu har jeg siddet og forsøgt, uden at have meget forstand på telefoner, og finde ud af hvilken mobil jeg skal købe, ved at læse diverse anmeldelser på diverse sites. Og jeg har da lyst til at smide noget efter jer to, efter side op og side ned, at skulle læse om jeres forsøg på at pille hinanden ned med små mere eller mindre latterlige kommentarer om jeres jo efterhånden meget nedladende mening om hinanden. Hvis det er jer overhovedet muligt, kan i så ikke "tale" til hinanden som om i var i samme lokale, så ville en del a gassen vel gå af ballonen. Med træt og venlig hilsen, Chris.

Ps.: Jeg er både gift, og har 3 børn, så hvis i begynder at komme efter mig med lignende kommentarer, kan i godt spare jer, det bider ikke, det fylder bare mere i forummet.

0 0
Brylle 16-11-2012 20:18:58

jeg flæber bestemt ikke. det er dig der på en sur og med et provokerede/nedladende sprog angriber mine synpunkter. Så har jeg ret til at give igen på samme måde. Du må meget gerne lade være at kommentere på det jeg skriver, det ville glæde mig. Du er sgu for mærkelig.

0 0
evilguy 16-11-2012 09:04:48

Forskellen mellem Android tablets og Windows Phone 8 er netop at Android platformen er flere år på bagsmækken.

Det har Windows Phone 8 ikke - alligevel er der allerede nu et enormt stort bagkatalog af apps - selvom der endnu er nogle store huller.

Android tablets skal sammenlignes med tablets fra Apple, og der er udvalget af tablet optimerede apps ELENDIGT.

0 0
16-11-2012 09:15:23

Der er du jo så forkert på den........WP7 release oktober 2010, release date motorola xoom og honeycomb januar 2011.

0 0
evilguy 16-11-2012 12:21:04

N-> Faktum er, at der i dag højest sandsynligt er flere tablet optimerede apps til WP8 end der er til Googles Android tablets. Jeg skriver "højest sandsynligt" fordi Google ikke selv vil oplyse tallet.
Og hvor mange Windows Phone 8 tablets er der på markedet i Danmark? Og hvor mange fra Google og deres partnere?

Tilbage til anmeldelsen: Selvfølgelig skal WP8/Lumia 920 have hug for manglende apps hvilket de også får i anmeldelsen. Men WP er altså kun én måned gammel, og allerede nu er der et stort udvalg af apps, så det trækker lidt ned, men det ødelægger ikke oplevelsen.

Det er forøvrigt samme diskussion som da Nokia N9 kom på markedet, og dengang var der INGEN nørder, der var yilfredse med det begrænsede udvalg af apps. Tankevækkende...

0 0
16-11-2012 12:59:41

Skal vi nu ikkelige holde tingene fra hinanden. Der er ingen tablets der kører på WP. De kører Windows RT eller windows 8.

Og det jeg egentligt er ude efter i din kommentar er jo netop at WP ikke kun er en måned, WP er fra 2010...

0 0
Rasmus L. Posselt 16-11-2012 20:13:26

Varemærket "Windows Phone" er fra 2010. Teknologien (hvor WP8 har samme kernel som Windows 8) er ca. 1 måned gammel.

At WP7 og WP8 ligner hinanden meget, betyder ikke, at der ikke er *væsentlige* forskelle under motorhjelmen.

0 0
16-11-2012 23:05:25

Er du sikker på at kernel til et arm baseret system er den samme som et x86 system? Troede lige netop at det var her den helt store forskel lå....

0 0
16-11-2012 23:31:47

Fandt svaret selv. Sorry, jeg tog fejl. De har åbenbart flyttet over til nt fra ce....

0 0
evilguy 16-11-2012 13:24:06

Okay fair nok - jeg blander tingene sammen. Men det ændre ikke på, at der pt. er flere tablet optimerede apps til Windows 8 RT end der er til Android tablets på nuværende tidspunkt.

0 0
16-11-2012 14:01:16

Ja det er der formentligt.

0 0
Kim 16-11-2012 10:07:25

WP7 er jo så netop ikke til tablets, og har aldrig været det...

"A lot of people have asked me, are we going to produce a phone that is a tablet? Well, that is in conflict with this strategy. We view a tablet as a sort of PC," Andy Lees, president of the Windows Phone division at Microsoft, said during Tuesday's Worldwide Partner Conference in Los Angeles. "We want people to be able to do the sorts of things that they expect on a PC on a tablet."

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2388465,00.asp

0 0
16-11-2012 10:14:41

Nej det ved jeg da godt, men læs dog hvad manden skriver ! Det er sq da ikke mig der sammenligner WP med android tablets.

0 0
Kim 16-11-2012 10:34:32

Ja WP8, hvis du læser hvad manden han skriver... Og W(P)8 er jo netop til tablets, released for en måneds tid siden...

0 0
16-11-2012 13:00:42

WP er ikke til tablets.

0 0
Kim 16-11-2012 13:32:39

derfor parentesen...

Men N, lad os nu bare sige at du har ret, at det ikke er dig der er for tidligt ude med riven, og at du ikke modsiger dig selv, og lade den ligge der...

0 0
16-11-2012 14:06:50

Prøv lige at hør her. Det var ikke mig der kommenterede på dig, men omvendt. Og så vil jeg gerne lige have dig til at vise hvor jeg modsiger mig selv ? Og du sætter vel en parentes fordi du mener at WP8 også kører på tablets ? WP8 og W8 er jo forskellige ting, der ikke har meget med hinanden at gøre udover MS.

Men måske en del af jer lige skulle læse lidt her:

http://www.wpcentral.com/greg-sullivan-why-windows-phone-8-not-phone-version-windows-8-rt

Det er ikke mig der ikke har styr på hvilket OS, der kører på de forskellige HW platforme...

0 0
Rasmus L. Posselt 16-11-2012 20:09:47

De har faktisk den samme kernel... Så det er dog en del.

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 10:05:16

Ja N, du har nogle argumenter som jo igen er helt ude i hampen. Du prøver at få dem til at passe i dit kram, selvom du godt selv ved den ikke helt holder.

Android platformen har jo haft mange år på bagen, og derved rigtig mange apps.

Det er ikke vildt svært for en udvikler, at lave en iPhone app om til en iPad app. Det er i hvert fald hurtigt blevet gjort, så der er temmelig mange iPad apps i dag.

Lidt ligesom at iPhone 4 apps ikke passer til iPhone 5, pga den større skærm. Men jeg tror, at snart alle mine apps på telefonen passer til iPhone 5 allerede.

Derfor er det utroligt ringe, at der er så få native apps til Android.

Du kan jo slet ikke sammenligne det, da Windows Surface ikke engang er udkommet herhjemme nu, så sammenligningen er jo helt ude i hampen.

Jeg husker skam godt 2 år tilbage, hvor manglen på apps på android også blev nævnt som et problem i forhold til iOS.

0 0
16-11-2012 10:13:35

Hvor er du da selv fuldstændigt komplet uden nogen form for intelligens....Læs dog for helvede hvad manden skriver, inden du går i gang, klaphat! Han sammenligner jo netop WP med android tablets. Og android til tablets kom først efter at WP udkom. Så lær at læs selv!

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 10:50:49

Nu er det ikke evilguy der sammenligner med tablets, men Hr Brylle længere oppe! Det har du vist glemt....

I øvrigt - hvis jeg ikke husker helt forkert, så kunne man da sagtens få tablets med Android 2.1 - altså før 3.0 Honeycomb. Så du er jo igen helt galt på den N, også selvom du er en lille fanboy!

Kim siger jo næsten resten. WP 7 var ikke til tablets - det er WP 8.

Det er derfor jeg slet ikke fatter, hvordan du kan argumentere på den måde du gør. Men igen - du smider alt ind for at have et argument. Du ligger bare som sædvanlig langt fra land.

0 0
16-11-2012 13:05:10

Jeg er da lige glad med vhem der startede hvad. JEg kommenterer på et indlæg, og derfra starter det for mig. Og du kan sq da ikke snakke om tablet optimerede apps, når OS ikke understøtter tablets som default. At du så kan smide OS på en tablet er noget helt andet.

Det er jo først fra honeycomb at du har kunnet skrive kode specielt tilo tablets. Få dine facts straight, hvis du overhovedet har evnen.

Og som nej WP 8 er IKKE til tablets, det er windows RT og windows 8...Windows RT til ARM baserede, mens windows 8 kører på den alm. intel/amd arkitektur....

0 0
Kim 16-11-2012 15:59:41

Der er du jo så forkert på den........WP7 release oktober 2010, release date motorola xoom og honeycomb januar 2011.


Hvis du mener at det har relevans for tablet-diskussionen hvornår WP7 kom i forhold til Honeycomb, så modsiger du dig selv.
Hvis du ikke mener det, er den kommentar overflødig - for hvad er din pointe så? Manden har jo ret når han siger at W-tablets er en måned gammel, hvor imod Android har år på bagen.

Jeg skrev W(P)8 fordi W8 kan bruges til tablets, men diskussionen har sit udspring i WP8.

0 0
16-11-2012 20:57:39

Her er hvad han skrev:
Forskellen mellem Android tablets og Windows Phone 8 er netop at Android platformen er flere år på bagsmækken.

Så fortæl mig hvem det er der blander tablets og mobil telefoner? Og er WP7 ikke også WP? Ellers er android jo kun 4.2.........så om det er WP8 eller 7 er lige fedt det er WP. Og der er ikke et sted hvor han nævner Windows tablets. Han snakker om WP8,som ikke er til tablets.

0 0
Kim 17-11-2012 08:47:10

Men det er jo dig der tramper videre i fejlen, i stedet for at rette den. Vel vidende at WP7 intet har med tablets at gøre, begynder du at argumentere for at det udkom før Honeycomb, der har alt med tablets at gøre. Du gør dig selv til en del af problemet fremfor løsningen.

Du kunne jo bare have skrevet "nu hedder det ikke WP8 men W8 eller RT, når vi snakker tablets, men du har ret i at Andriods Honeycomb har næsten to år på bagen"
... Men det passer jo så desværre ikke lige ind i din agenda.

0 0
Kenneth Sørensen 15-11-2012 20:29:50

Det der er til grin er at du forventer at et spritnyt OS, samt en spritny tlf, ikke har nogle småfejl. For det er jo hvad det er. Hvor lang tid har Android ikke været om at blive nogenlunde lag fri? Hvad med Apples skod maps? Hvis man vil, kan man altid finde noget at brokke sig over. Potentialet i WP8 er enormt og L920 er awesome.

Til din information er Windows Mobile iøvrigt et temmelig uddødt tlf OS... prøv igen.

0 0
Kim Christiansen 16-11-2012 08:12:08

Altså jeg kan ikke mindes at Android mobiler har fået seks ud af seks stjerner, før i tiden. Faktisk var det kun iPhone i tidernes morgen der løb af med det.

0 0
evilguy 16-11-2012 09:01:22

Det er fordi din hukommelse er så dårlig Kim: http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/samsung-galaxy-s-iii-kaempe-mobiltest,lid.21266/

Men det er selvfølgelig også et halvt år siden...

0 0
Urbanus 16-11-2012 11:12:21

Ret skal være ret, der harl ige været nogle stykker mere.

F.eks. var der denne her (men det er så nok mest fordi hverken Apple eller Nokia er begyndt at lave phablets endnu):

http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/samsung-galaxy-note-ii-den-er-great-mobiltest,lid.24097/

Og denne:
http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/huawei-honor-giver-android-konkurrenterne-baghjul-mobiltest,lid.20212/

Og HTC one X fik også en sjette stjerne efter opdatering.

Men ellers er det korrekt at mangler som disse (dårlig battteritid, mangel på gode/vigtige apps og andre småfejl - samt fraværet af helt fundamentale funktioner (hvordan i alverden kan man lede uden helt lydløs og uden at låse skærmen fra auto-rotation????)) normalt ville have kostet 1-2 stjerner, hvis styresystemet havde heddet Android.

Men det er jo efterhånden en gammel diskussion. Der er bare ingen sammenhæng mellem anmeldelsernes konklusioner og så det der kommer ud af dem karaktermæssigt, bortset fra Apple og Nokia tilsyneladende skal anstrenge sig lidt mindre for stjernerne end andre. Nogle gange er pris f.eks. en faktor, andre gange ikke. Nogle gange er batteri en faktor der kan være en hel stjerne værd, andre gange bare ligegyldigt, for man har jo altid en oplader i lommen. Nogle gange er det vigtigst hvad telefonen er født med, andre gange er det vigtigst hvad man kan udvide den med via apps. Inkosekvensen er det der irriterer mig mest.

0 0
SodaJan 17-11-2012 17:29:03

HTC Legend fik også 6 ud af 6 - forstår ikke hvorfor... Antennen var ustabil, og mobilnettet gik tit i stå.
Var den uheldige ejer af sådan en, men fik den hurtigt udskiftet med en N8, som jeg har haft indtil nu.

0 0
Kim Christiansen 16-11-2012 09:15:53

Øh du linker til s3, som nok er den bedste Android mobil til dags dato. Prøv lige at se lidt tilbage i tiden til hvor Android mobiler var nye på markedet, som Windows Phone er i dag.

0 0
Henrik 20-11-2012 12:45:14

S3 er jo også det første Android device der er nogenlunde helstøbt.

0 0
Kim Christiansen 16-11-2012 08:12:08

Altså jeg kan ikke mindes at Android mobiler har fået seks ud af seks stjerner, før i tiden. Faktisk var det kun iPhone i tidernes morgen der løb af med det.

0 0
Benjamin Jensen 16-11-2012 10:44:11

Kim Christiansen....Det er jo nok fordi, at Android mobilerne ikke var det værd.

Jeg har selv prøvet en SGS 3 op til flere gange, og den er da lysår bedre end SGS 2, som jeg husker fik 5 stjerner, og blev kåret til årets mobil herinde. At den blev det, var en virkelig gåde for mig, men det var vist også brugerne der bestemt det, og der er jo langt flere Android brugere på mobilsiden, så det var nok ikke så underligt.

Det sjove er dog, at folk i 2012, kan rose en Android mobil for endelig at være lagfri. Det er WP 7 og 8 fra start af. Det samme har iOS også været. Alene det faktum gør, at den aldrig burde få topkaraktere. At SGS 2 så også havde mange andre problemer med Wifi og 3G dækning, samt en masse irriterende fejl, gør jo ikke sagen bedre.

Med SGS 3 er android endelig blevet voksen, men det har godt nok også været mange seje år om at blive det.

0 0
Peter Frederiksen 17-11-2012 00:48:05

"Med SGS 3 er android endelig blevet voksen, men det har godt nok også været mange seje år om at blive det."

Samsung udgav deres første Android i Juni 2010...

Men der også mags og mobile sites,der ikke benytter sig af bruger afstemninger.

Techcrunch, Slashgear og Techradar, f,eks, Techradar går meget mere i dybden med produktet.

Jeg mener nu at Android 2.2/3 har været voksen siden 2010/11, (hvis man kan se bort fra en smule lag)

http://www.youtube.com/watch?v=buGpyCgqmfE&feature=plcp

Og med Antonio's Andriod vs IOS gennemgang, med alt respekt for Apple og deres brugere, tænker jeg Holy Cow!

0 0
Benjamin Jensen 17-11-2012 02:26:15

Hvis den klovn er et eksempel på android brugere, så står det godt nok slemt til! lol

Jeg har på intet tidspunkt nævnt noget om, hvornår Samsung kom med deres telefon. Jeg nævnte Android, og det var i hvert fald FØR 2010. Men det er du helt sikkert klar over, men bruger bare en argumentation der slet ikke holder vand.

Jeg har selv en SGS 2, og den er bestemt ikke blevet voksen. Der er simpelthen alt for mange fejl stadigvæk, selvom den kører android 4.0. Mange af fejlene vil jeg da også tilskrive Samsungen, da hardwaren simpelthen ikke er god nok.

Den laver stadigvæk underlige ting som f.eks. i dag at komme med en sms om at een har ringet (efter jeg lige har genstartet tlf). Det er altså bare i går at personen ringede, og der fik jeg ingen besked. Sådan noget juks er bare ikke til at holde ud.

Eller hvad med når jeg har læst mine IMAP mails på en anden enhed - så står de stadig som ulæst på min samsung flere timer efter. Det kan kun fjernes ved at læse dem - og heller ikke her fjerner notifiktationen sig på app'en.

Eller den superfølsomme skærm som man bare skal røre en lille smule, og så karter den rundt i menuen.

Eller det faktum, at jeg stadig mister en del opkald af en eller anden mystisk grund, selvom jeg tager telefonen.

Ja, det var bare et lille uddrag. Der er meget mere hvor det kommer fra.

Kan man leve med det, så er der da en del muligheder i android. Men alle de fejl gør bare, at jeg sidder med en irriterende fornemmelse hele tiden.

0 0
Peter Frederiksen 17-11-2012 15:51:53

Jeg tror de fleste kan blive enige om, at android for alvor startede i 2010 med HTC Desire/Nexus One.

Android 4.1 OS er det samme, om det er samsung, Nexus, Sony eller HTC.

Producenter har derefter tilpasset deres egne features, apps,skins og tweaks oven på.

F.eks har HTC fået Ros for deres Email klient, browser (text reflow) og Sense.

Der er nok en tvivl om at Samsung har gjort deres Android 4.X bedre end andre, med deres features især med S3 og Note2.

Det undre mig lidt, du at du syntes Antonio er en klovn, fordi han gennemgår Android vs IOS5, han dokumenterer de forskelle, der er.
Er han da gal på den?

Hvis du ser "klovnens" Ipad vs Tablets, ja så er det android der bliver haglet ned.

Jeg kan ikke nikke genkendende til de problemer du har med S2, med undtagelse af Imap.

Nå men det kan være din S2 bliver mere voksen snart....

http://www.sammobile.com/2012/11/15/i9100xxlsj-%E2%80%93-galaxy-s-ii-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/

0 0
ChrisJJ 15-11-2012 20:29:50

Hr. Sonne har tabt kysen. Han er jo blevet en pauseklove. Alt der kommer ud af hans mund skal lige siges med en smart kommentar, et underligt udtryk i ansigtet eller det der er værre. Nej jeg har mistet meget for det show i denne sæson. Kan sgu ikke tage hans anmeldelser alvorligt når det skal være i så sjovt hele tiden.

Vil dog også sige at telefonen vel næppe kan gøre sig fortjent til 6 af 6 stjerner når bl.a. batteriet ikke leverer bedre.

0 0
Kim Christiansen 15-11-2012 22:15:26

Altså hans mimik er vel en smagssag og har intet at gøre med at han laver grundige anmeldelser af de produkter han vælger. Omvendt ville det da være kedeligt at se på en stiv Microsoft mand stå og se dybt alvorlig ud i en times tid.

0 0
ChrisJJ 16-11-2012 08:44:01

Du må da indrømme at han også laver fejl mht antallet af stjerner, firkanter - what ever.

I testen af SGIII og iPhone 5 lægger han ud med at give begge telefoner 6 derefter remser han 3 - 4, 5 ting om som iPhone ikke gør godt nok og reducerer antal firkanter til 5. Så remser han 6 - 8, 9 ting om som Samsung ikke gør godt nok og lander så på samme karakter til den. Det er da lige så useriøst som at John giver 920'eren 6 stjerner med de fejl og mangler den har.

Jeg ville heller ikke se på en kedelig Microsoft mand i en time, men man kunne måske lande på en kompromis, sådan noget midt imellem det Sonne præsterer pt og så ham Microsoft manden.....

0 0
Kim Christiansen 16-11-2012 09:20:31

Hans tilgang til produkterne er på et helt andet niveau end mobilsiden.dk. Tag eksempelvis hans kamera test. Her viser han hvor produkterne kommer til kort eller hvor de er gode. Mobilsiden skriver bare at den tager de bedste billeder nogensinde og så kan vi ellers æde det. Det samme gælder hans vurdering af skærmen med et macrokamera og vanddråber for at se hvilken telefon der har den bedste skærm, på subpixel niveauet.

0 0
ChrisJJ 16-11-2012 12:53:05

What ever...

Jeg finder hans fjantede opførsel irriterende og det fjerner fokus fra det det hele handler om.

Han var go' til at starte med hvor han holdt fjollerierne på et lavere niveau, men nu - :-S

Men sådan er vi jo heldigvis så forskellige :)

0 0
Kim 15-11-2012 20:09:12

Ja for Sonne ved hvad han snakker om - alt der ikke har et æble fortjener en damptrommel. Det er det mest latterlige show på dansk fjernsyn, og det er mig et under at det kan køre som public service. Det hører til under tv-shop, men ville sænke standarden...

0 0
Kim Christiansen 15-11-2012 22:08:52

Jeg siger ikke at Sonne ikke er æble tilhænger, men han giver sig da i det mindste tid til at komme med nogle ordentlige argumenter for sin anmeldelse og viser hvad de konkrete mangler er ved varen og opstiller nogle ordentlige tests. Se blot det seneste s3 mod ip4 afsnit plus det ekstra materiale på hans youtube konto. Igen da de to telefoner løber med seks ud seks strejner og de burde i hvert fald fortjene det hvis denne Nokia skal have dem.

0 0
Rasmus L. Posselt 16-11-2012 19:59:44

iSheep

0 0
Brylle 15-11-2012 20:45:03

Helt enig med Kim omkring so ein ding. Latterligt fanboy-show.

0 0
Stig Nygaard 15-11-2012 19:46:54

Kameraet tager så meget lys ind, at det kan være nødvendigt, at skrue ned for eksponeringen, for at undgå overbelysning. Det har jeg aldrig været udsat for før.

Øhhh, den kunne jeg da godt tænke mig at få forklaret lidt nærmere. Lyder lidt som John G vender et problem i kameraets automatik, til at være et bevis på at kameraet er godt???

Derudover har jeg ingen mening om telefonen (eller kameraet) som jeg heller ikke selv har prøvet. Ovenstående bemærkning synes jeg bare var mystisk...

0 0
Falk 21-11-2012 16:00:00

Nej - optikken er yderst lysstærk.. Det har intet med kameraet automatik at gøre.

0 0
Stig Nygaard 21-11-2012 22:09:47

Falk, men det lyder da stadig som noget vrøvl i anmeldelsen. Alle kamera-automatikker skruer op og ned for eksponeringen afhængig af hvor meget lys der er. Det lyder som om tester er nødt til at gribe manuelt ind her, dvs. at automatikken ikke selv kan finde ud af det?
Det er muligt at kameraet har en mere lysstærk optik eller følsom sensor end gennemsnittet (det aner jeg ikke noget om), men det ændrer da ikke på at det ikke skal være noget brugeren tænker på til daglig hvis kameraet kører på automatik?

0 0
Mobileren 15-11-2012 19:00:34

Synes det er en utrolig fed telefon, og skal 100% have den, d.29. når den udkommer, men jeg synes det er underligt at en telefon af den kaliber ikke understøtter fx AVI og MKV filer til video afspildning..! Hvordan kan det være????

0 0
Katron 19-11-2012 11:27:52

Mener heller ikke at Android afspiller disse formater out off the box.

Det burde VLC kunne løse som Kenneth skriver.

0 0
Peter Frederiksen 20-11-2012 11:59:11

@Katron

Jeg skal ikke kunne sige om andre android, men samsung S3/Note 10.1 kan afspille stort set alle formatter, også med SRT/Sub subtitles.

Samt kan stock video afspiller afspille/downloade direkte fra NAS drive.

@Evilguy

Divx og delvis MKV er standarder, tager man de fleste Blu-ray/DVD afspiller og Fladskærme (nyere med USB), fra f.eks. Sony, Panasonic, Samsung, Philips og LG kan de afspille disse "Pirat" formater.

På trods af at Sony (Columbia, Tri-star,m.m.) og Panasonic (Universal) ejer en del store filmselskaber

0 0
evilguy 20-11-2012 12:07:00

@Peter Frederiksen:
Indenfor mobilbranchen arbejder man med lidt andre branchestandarder end resten medieindustrien.

Bare fordi noget et "standard" på nettet, så er det ikke det samme som at det er en branchestandard, som man følger i mobilindustrien.

Dvs. MPEG4 containere og H.263/H.264 samt AAC/AAC+ er branchestandarder, hvor imod AVI, DivX, MKV, MPEG2, FLV osv. ikke er mobilstandarder.

Det er bl.a. ITU, som står for disse branchestander i mobilbranchen.

0 0
Peter Frederiksen 20-11-2012 12:24:56

Hvis du nu læste hvad jeg skrev, så om Home devices som TV og Bluray afspiller, har dette som standard.

Samsung har valgt at putte de samme standarder i deres Stock Video afpiller fra deres Bluray og smart TV i deres Tablets og mobiler.

Og hvis ikke ens android telefon kan afspille dette fra (Stock), så er der et hav af Apps, der kan.

At Nokia/m$ og Apple ikke har valgt at putte de formater i deres produkter, skyldes måske at man helst skal igennem deres Stores.

0 0
Mobileren 21-11-2012 21:54:12

Om man overfører en fx avi. over på enheden, vil den så ikke konvertere filen automatisk??(

0 0
Peter Frederiksen 22-11-2012 17:09:27

Ikke på en Sammy! eller LG mellem/top modeller. Jeg ved ikke med HTC kan Stock.

0 0
Henrik 19-11-2012 12:32:16

De eneste smartphones jeg kender til som kan afspille MKV, DivX, XVid osv. out-of-the-box (ved at anvende GPU'en), er Nokia's Symbian 3/Anna/Belle smartphones. Altså f.eks. N8, C7 og 808.

0 0
CJ 19-11-2012 14:52:04

Mine nyere Samsung (Tab og SG3)spiller de fleste film formater ud af boksen. Også Xvid med undertekster (srt). Galaxy Nexus (Google) gør det ikke, men med en anden afspiller går det fint :-)

0 0
evilguy 16-11-2012 08:58:02

Telefonen understøtter industristandarderne, men piraternes yndlings formater ikke er understøttet. Det er der ikke noget mærkeligt i.

En iPhone understøtter heller ikke MKV eller Avi.

0 0
Kenneth 16-11-2012 13:29:37

VLC kan vel klare jobbet???

0 0
Jakob 16-11-2012 12:55:23

Den skal jo bare have en plex og en netflix app. Så er den prut slået. Man gider jo ikke fimse rundt med sine filer længere.

0 0
kelddaug 15-11-2012 18:25:54

Hvordan kan den være af urimelig god kvalitet, den er jo af plastic....Polycarbonat
Samsung får altid på hattepulen, for at bruge Polycarbonat.... hvad er lige forskellen på Polycarbonat og.... ja, Polycarbonat.?

0 0
Kim 15-11-2012 19:45:59

Det er da meget simpelt - SGSIII er grim.

0 0
Brylle 15-11-2012 20:32:37

Jeg syntes SGSIII er virkelig stilfuld, og den sorte LTE eller 64GB udgave er den pæneste. Minusset er dog at den måske ser lidt skrøbelig ud (den ER faktisk også mere skrøbelig end sin forgænger SGSII) . Nexus 4 er også rigtig pæn, men fedest er nok HTC Droid DNA (som ikke kan kommer til DK)

0 0
kelddaug 15-11-2012 19:47:33

Nej det er den sq da ikke..!

0 0
TF 15-11-2012 22:50:20

Her må jeg give kim ret den ligner ret meget en legetøjs mobil fra BR men det er jo bare min mening :-)

0 0
TF 16-11-2012 22:59:32

Skal lige tilføje indholdet fejler ikke nået og det er en fin mobil det er kun designet jeg mener ikke holder.

0 0
Kim 15-11-2012 19:45:57

Det er da meget simpelt - SGSIII er grim.

0 0
Rasmus L. Posselt 16-11-2012 19:56:09

SGSIII, grim? Nah, det syntes jeg nu ikke. Det er blot en kopi af Apples design. Hvis det er det man kan lide, fred være med det.

Personligt foretrækker jeg Nokia's design, som da også har vundet et par priser.

0 0
Brylle 15-11-2012 18:39:57

Det er jo et super materiale (når det er Nokia der bruger det)

0 0
kelddaug 15-11-2012 19:35:19

Ja, det var det, der undrede mig... det er sikkert og det bedste hvis Apple, kørte en Polycarbonat tlf ud.

0 0
kelddaug 15-11-2012 19:46:56

Jeg synes dog den ser cool ud, dog alt for frikantet og Windows på tlf er ikke noget for mig.

0 0
Brylle 15-11-2012 20:25:31

Samme mening her, alt for firkantet og ja rigtigt, Polycarbonat er lige pludselig blevet vildt fedt og glossy finish er også bare lækkert. (sgs3 fik hug for det glossy polycarbonat) he he . Det er sgu lidt sjovt
:-)

0 0
15-11-2012 16:51:29

Har bestemt også overvejet den, men er bange for den er for tung og kluntet, så venter til Nokia får trimmet lidt fedt af og app-situationen er bedre.

En god anmeldelse, dog faldt følgende mig lidt for brystet:"Jeg holder dog fast i, at hvis Microsoft skærer kagen rigtigt, så er Windows Phone det første rigtige seriøse alternativ til iOS’ dominans."
Det er slet ikke for at starte en android/apple krig, men hvordan kan du mene at iOS dominerer med 18% af markedet og at Android med næsten 75% af markedet ikke er et seriøst alternativ?

0 0
Jakob 16-11-2012 12:59:16

Ja hvor kom den drøm lige fra... altså iOS's dominans. Høhø. Det må da være en joke ;-)

0 0
Fidoble 16-11-2012 12:36:52

Den kommentar syntes jeg også er lidt underlig, så måske John G. kan uddybe den lidt?

0 0
Brylle 15-11-2012 17:36:12

Det med " Jeg holder dog fast i, at hvis Microsoft skærer kagen rigtigt, så er Windows Phone det første rigtige seriøse alternativ til iOS’ dominans." var lige præcis hvad jeg ville skrive om, men CasperHN kom mig i forkøbet og beskrev præcis hvad jeg også tænkte. Det er jo helt sort mand!
Yderligere vil jeg også som Casper sige at jeg også venter til der ryger lidt hvalpe fedt af og app situationen er bedre. Ellers syntes jeg at den fed, men mangler lige lidt før jeg overgiver mig til WP8

0 0
SodaJan 15-11-2012 17:58:30

Hvalpefedt?
Helt ærligt, jeg holder klart på Kims argument om, at telefonen ikke er bestemt tung. Den er jo LETTERE end en Iphone med cover - dem er der jo ikke nogle, der brokker sig over mht. vægt.
Desuden behøver Lumiaen ikke noget cover, da den er solidt bygget i forhold til Iphone og Samsung.
Synes desuden at vægten og størrelsen er blevet hypet gevaldigt i pressen - størrelsen betyder åbenbart noget...

0 0
Brylle 15-11-2012 18:36:45

sodajan. Jeg ved af personlig erfaring at galaxy s 3 går ikke i stykker af at blive tabt sålænge den ikke lander på skærmen...det samme gælder en iphone5 (ikke 4s) så en case er kun for at holde en galaxy s3 og IPhone5 pæn. lumia 920 og sgs3 har samme type skærmglas gorilla glas 2 , så de flækker begge , hvis man er uheldig.

0 0
15-11-2012 19:05:08

Kim, jeg har haft telefonen i hånden og den er tung. I forbindelse med w8 launch inden på rådhuspladsen.
Hvis man køber et cover til iPhone 5 der vejer det samme(eller mere som din vægt angiver) som telefonen så er man jo idiot! Så drop nu det argument med iPhone 5 plus cover. iPhone 5 vejer 112g - et cover er dårligt hvis det vejer 185-112=73g. Når det er sagt så har både galaxy note II og den nye Droid DNA væsentligt lettere på trods af de har en større skærm. Derudover er mit største problem med den at jeg synes den er kluntet at holde. For stor.

0 0
ChrisJJ 15-11-2012 20:23:37

Nu må alle jer der taler om at Lumia 920'eren er for tung holde op.

DET ER 185 GRAM VI TALER OM!!!!!!

Ja, den vejer mere end en iPhone og hvad så. Det er jo ikke sådan at jeres arm falder af. Hvis I virkelig mener det seriøst at den er for tung så drop telefonen og brug pengene på et fitness abonnement.

Og ja jeg har også selv haft den i hånden.

0 0
Rasmus L. Posselt 16-11-2012 19:54:00

Ja, hvis man har svært ved at løfte et bæger yoghurt m. 2 dl. er Lumia 920 nok også en udfordring.

0 0
Brylle 15-11-2012 20:55:42

Man kan jo alternativt bruge Nokia 920 som håndvægt og den ville også være god hvis man holder den bad nakken, når man laver mavebøjninger. :-D

0 0
ChrisJJ 15-11-2012 21:16:59

En dyr brevvægt må man sige ;)

0 0
ChrisJJ 15-11-2012 21:17:37

Håndvægt mener jeg :)

0 0
Brylle 15-11-2012 21:25:01

Nåh ja men man kommer endnu tættere på sandheden når man, som ejer af en Nokia 920 siger "Den kan bare alt!" ..."Jeg har lige stået den stodder, der ligger derover, ned med den" :-D

0 0
daddyb 15-11-2012 22:04:43

Faldt lige over den her forleden - skræmmende fyr :-) - men måske har han fat noget...
http://m.youtube.com/watch?v=QFvSxCZZtKQ

0 0
Kenneth Sørensen 15-11-2012 19:52:39

"Derudover er mit største problem med den at jeg synes den er kluntet at holde. For stor."

Det sagde hun også igår.

0 0
15-11-2012 20:02:35

Hvis bare det var så vel ;)

0 0
Kenneth Sørensen 15-11-2012 20:13:21

:-D

0 0
Kim 15-11-2012 19:44:29

http://codenametech.com/?p=8894

0 0
15-11-2012 19:50:39

Jeg har set den. Jeg siger ikke det er en dårlig mobil, men der kan ikke være to meninger om at den er væsentligt tungere end andre topmodeller og har væsentligt større dimensioner end andre topmodeller givet skærmstørrelsen. Jeg synes den er kluntet og er ked af det, for den havde meget potentiale. Jeg køber en nexus 4 fra Frankrig(billigt) og venter på næste batch af windows phone telefoner.

0 0
Nubberdong 16-11-2012 09:34:25

før smartphones kom frem udenfor Japan, hørte man også det synspunkt, at Nokias mobiler var tungere og mere robuste og mere langtidsholdbare end konkurrenterne. Det ER bare et faktum, at nokia ikke er for alle, præsis som low teck sony og htc smartphones, ikke er for alle og papirtelefonerne fra Apple og Samsung ikke er for alle.

0 0
Brylle 15-11-2012 19:23:26

jeg tror også den er lidt ubehagelig at holde i landskabsposition når man browser f.eks, fordi den er meget firkantet og skarp i hjørnerne. Rundede hjørner er en af de ting jeg rigtigt godt kan lide ved sgs3 i forhold til sgs2 (som næsten har ligeså skarpe hjørner som 920) og det gør den rar at holde i landskab i længere tid. Men det er jo småting der i bund og grund er ligegyldige.

0 0
Brylle 15-11-2012 18:36:22

sodajan. Jeg ved af personlig erfaring at galaxy s 3 går ikke i stykker af at blive tabt sålænge den ikke lander på skærmen...det samme gælder en iphone5 (ikke 4s) så en case er kun for at holde en galaxy s3 og IPhone5 pæn. lumia 920 og sgs3 har samme type skærmglas gorilla glas 2 , så de flækker begge , hvis man er uheldig.

0 0
Draken 18-11-2012 01:25:39

Der tager du slemt fejl. Lumia 920 er markant mere holdbar end både sgs3 og iphone5:
920 drop test:
http://www.youtube.com/watch?v=jH4xYN9I5Kw
920 tortur test:
http://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4

sgs3 og iphone 5:
http://www.youtube.com/watch?v=DuwD7pdxxyo

De er begge kaput efter et simpelt fald. Lumia 920 kan bruges til at hamre søm ind med skærmen, uden den bliver ridset...

0 0
SodaJan 16-11-2012 09:37:22

Tjah... Da mange vælger at bruge et cover til deres Iphone, må de jo føle et stort behov for at gøre den pæn. Det forstår jeg sådan set godt:D!
Mht. Gorilla Glass 2 og skrøbelighed - ja, så skal man da godt nok være uheldig, hvis skærmen flækker. Nu har jeg i snart to år haft en Nokia N8, som jo 'kun' har Gorilla Glass 1. Sidste år tabte jeg den to gange på et betongulv til en Clapton-koncert, imens jeg filmede med strakt arm. Jeg var - også i dette tilfælde - glad for, at jeg ikke havde købt en Iphone på daværende tidspunkt:)!

0 0
Brylle 16-11-2012 14:53:09

min erfaring er, faktisk at gorilla glas 1 er stærkere end den nyere udgave gorilla glas 2 (gorilla glas 2 er også tyndere). jeg har set flere knækkede af sidstnævnte. personligt har jeg selv tabt SGSII og SGSIII mange gange og har aldrig smadret dem, men det sker for nogle og det er ALTID glasset der ryger aldrig andre dele.

0 0
Kim 15-11-2012 18:14:08

Well... Efterhånden bliver det der underlige udsagn om vægten et kompliment. For det må jo være udtryk for at der mangler saglige kritikpunkter.

0 0
CJ 15-11-2012 20:55:26

Jep. Den er tungere end andre telefoner, skrabet app store, lumpent kamera, intet notifikationscenter. Det kan kun være den bedste telefon pt.

Når det er sagt synes jeg Lumia 920 ser meget spændende ud. Ville ikke drømme om at købe denne model, men hvis Nokia fortsætter udviklingen. Hmmm, så kunne de blive alvorligt interessante efter et par års tilbageholdenhed :-)

0 0
Henrik 16-11-2012 13:35:53

Lumpet kamera?!? Hvad snakker du om? Der er pt. KUN een der kan hamle med 920erens kamera, og det er Nokia's egen 808 PureView. Ingen andre når den til sokkeholderne. Det er der bred enighed om over det meste af kloden.

0 0
Kim 16-11-2012 09:28:16

Igen de søgte kritikpunkter.
Ja, der er endnu ikke 1.400+ pruttelydsgeneratorer som i Google Play. Det overlever jeg personligt nok. Spotify og Facebook er nok i fuld gang, da ingen af dem har råd til ikke at være repræsenteret ordenligt, og slet ikke på en ikke-Google baseret platform.

Lumpent kamera? Så sent som i går vandt den prisen for Bedste Kameratelefon (og bedste smartphone) ved de danske mobilawards.
Kameraet har vist aldrig været et argument for at købe en SGSIII, iPhone 5 giver et lilla skær i modlys (hvilket som altid naturligvis ikke er Apples fejl men deres kunders).
Jeg tror måske også at folk lige glemmer at forventningsafstemme med egne evner. Alle tror at deres valg af smartphone vil kunne gøre dem til mesterfotografer - det kan det ikke! ;)

Og intet notifikationscenter? Men det er jo en oldtidslevn! Hvad skal du med det når du har livetiles? Desuden kommer det jo alligevel, bare senere, og er ikke modellen men Microsofts mangel. Altså det samme for HTC og Samsung.

0 0
Kim 16-11-2012 10:31:38

Sorry, ikke bedste smartphone men bedste design, my bad. Og Bedste styresystem... ;)

0 0
Kim 15-11-2012 17:10:17

Det der med vægten - en iPhone 5 med cover vejer 228 gram, og fylder mere. Dvs. at iPhone 5 i hvad der for de fleste er standard konfiguration er omkring 15% tungere.
Endnu værre står det til for iPhone 4.

... og jeg kan altså ikke huske hvornår jeg sidst har hørt teenagepigebørn klage over at deres iPhone var for stor og tung. Så kan det ikke passe at granvoksne mænd bliver ved med at hænge sig i den detalje - der jo er en fordom, da vi ikke har haft en i hånden endnu.

0 0
Om brug af cookies