Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Samsung Galaxy S II - de første indtryk = imponerende

Samsung Galaxy S II - de første indtryk = imponerende

Galaxy S II imponerer fra pakken åbnes. Måske er S II den vildeste Android-mobil til dato.

Samsung’s første Android-mobil med dual-core processor og Super AMOLED Plus skærm, er helt fra starten et imponerende bekendtskab.

Mobilen er tynd og vejer kun 116 gram, præcis som Sony Ericsson Xperia Arc. Til sammenlignig viser vores vægt 140 gram på iPhone 4, og 145 gram på LG Optimus 2X.

Galaxy S II er, og føles som, plastik. Men når den er samlet, virker konstruktionen stabil og man glemmer hurtigt, hvor tynd bagpladen egentlig er.

Imponerende skærm

Samsung har i modsætning til Galaxy S, der kom for et år siden, nu fået lagt en setup-guide på mobilen, så ens Gmail / Google konto hurtigt er oppe at køre. Men det er stadig HTC der på deres mobiler, vinder prisen for letteste opsætning.

Tilgengæld er skærmen voldsomt imponerende. Da jeg pakkede den ud, var jeg overbevist om, at lysstyrken stod til “100%” fra fabrikken. Derfor var det nærmest skræmmende, da jeg opdagede, at den blot stod til “automatisk”.

Hold nu op, hvor den bare flot. Og ja! Farverne er måske nok lidt unaturlige, men hvem gider også virkeligheden, når man få “Disney” lige op i ansigtet hver dag.

Vi har tidligere gennemført en uvidenskabelig test af, hvor gode de forskellige mobiler er i sollys. Testen udråbte iPhone 3GS til den bedste mobil i direkte solskin - men Galaxy S II ryger direkte op på siden af 3GS’eren.

Samsung Galaxy S II (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S II (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Smidig og hurtig

Opstarten fra slukket tilstand til “klar til brug” er nu lige så hurtig som iPhone 4. Tilkobling til trådløst netværk, sker på under tre sekunder, hvilket er hurtigere end både LG Optimus 2X og iPhone 4.

Selve brugerinterfacet er flydende og med et kæmpe overskud, hvor man på ingen måde fornemmer, at noget hænger. Jeg vover pelsen og udråber allerede nu Galaxy S II til den hurtigste Android-mobil på markedet.

På internettet er Galaxy S II også sine konkurrenter overlegen. Den indlæser websites hurtigere end LG og Apples smartphones. Med Adobe Flash aktiveret er S II på niveau med hastigeheden i iPhone 4. Når Flash deaktiveres, vinder S II klart over Apple.

På ingen måde skuffende

Det skal bemærkes, at dette er vores allerførste indtryk af Samsung Galaxy S II. Derfor forbeholder vi os ret til at skifte menning, hvis det skulle vise sig, at Samsungs nye smartphone skuffer i det lange løb.

Det er stadig for tidligt i testforløbet at sige noget om batteritiden, men det er bestemt noget, der holdes skarpt øje med.

Jeg synes på INGEN måde, at Samsung Galaxy S II er skuffende. Indtil nu har den nemlig overgået alle mine forventninger.

Der har været skrevet en del på nettet om, at S II måske / måske ikke er god at skrive SMS’er på. Jeg må sige, at heller ikke her, blev jeg skuffet. Skærmen er nemlig ganske fremragende at skrive på.

Vi tester videre. Kom gerne med spørgsmål og kommentarer herunder, så vil jeg forsøge at besvare disse, i mine kommende artikler om Samsung Galaxy S II, der lige nu, er “det vildeste pis”...

Læs også:
 - Sådan klarer Galaxy S II sig i sollys 

Web-TV: Se nogle nye features i Galaxy S II

Web-TV: Dette tilbehør skal du have...


Samsung Galaxy S II - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sovsen 19-05-2011 11:07:44

Skal man holde sig fra parrallel importeret modeller, eller er det lige gyldigt. Den butik jeg har været i, siger deres er fra tyskland. Hvad er forskellen, hvis der er nogen ?

0 0
19-05-2011 16:40:04

Med en parallel importeret model er en af de store forskelle, at det er den forhandler du køber telefonen af, der står med garanti ansvaret. Det vil sige, at oplever du problemer indenfor garanti perioden, vil Samsung i dette tilfælde, ikke have noget med den telefon af gøre som du har købt, men henvise dig til den pågældende forhandler, da det et ham der har garantien.
Typisk vil der også på parallel importerede produkter være lagt dansk på af forhandleren - skal du gendanne telelfonen til fabriksindstillinger på et tidspunkt, vil dit danske sprog forsvinde, og du skal besøge forhandleren og have det lagt på igen.
Der er dog typisk en besparelse ved at købe parallelimporterede produkter, fremfor de produkter der er "danske" så er det op til dig selv at afgøre hvilken løsning du foretrækker.

Mvh.
Thomas Ulvedal
Salgschef Mobilsiden.dk

0 0
Sovsen 20-05-2011 06:43:19

Okey, tak for svaret. Men hvor kan man så være sikker på at få en dansk ? Jeg mener, de nævnte ikke noget i butikken om det, før jeg selv spurgte til det....

0 0
20-05-2011 10:17:17

Hos de store kæder har de som udgangspunkt altid dansk importerede produkter. Men spørg endelig det sted du kigger om det er en dansk eller parallel importeret telefon.

Vi arbejder lige nu på en mærkning af telefonerne på Mobilpriser.dk, så man som forbruger med det samme kan se, om det er en dansk telefon eller en parallel importeret telefon. Denne feature skulle være klar meget snart, og skulle gerne hjælpe med at give et bedre overblik over markedet.

Mvh.

Thomas Ulvedal

0 0
RA 20-05-2011 10:30:49

Thomas
Hvordan vil den mærkning fremstå ??
Hvis det "bare" er på et billed kan det jo være en hvilken som helst mobil

0 0
Sovsen 17-05-2011 12:09:02

Da jeg har tjansen som videre formidler af en masse gruppe smser, for min mc klub, er det vigtigt for mig at vide, om den rent faktisk kan det ? Har et par kammerater som siger at deres smartphones ikke kan nemlig.

0 0
18-05-2011 14:23:07

I den forbindelse vil jeg lige lave lidt reklame for vores tjeneste Frisms.nu - her er det via din computer muligt at sende gruppesms'er ud på en nem hurtig og billig måde.
Du kan læse mere om dine muligheder her:
http://www.frisms.nu/gruppesms.php

Med venlig hilsen
Thomas Ulvedal
Salgschef Mobilsiden.dk

0 0
Jesper 16-05-2011 22:20:50

Jeg er en glad bruger af Galaxy S og venter derfor spændt på at blive en endnu mere glad bruger når jeg for 2'eren. Men så er det lige jeg tænker. jeg havde nogle problemer med galaxy s og jeg har fået svar på de fleste at de er blevet rettet i 2'eren, men jeg mangler stadig at få svar på et, og derfor håber jeg at kunne få svar herinde??
Galaxy S havde problem med at finde APN selv så man skulle derfor selv indraste det?? det kan jo ikke være rigtigt?? det gør Desiren jo ikke eller Iphone for den slags skyld. Så hvis man nulstiller netværksindtilingerne så skal man indtaste Proxy og Port og det ind igen.
Er der nogen der ved om det er blevet forbedret på den side? eller skal man selv ind og taste det ind igen???

0 0
Lecter 16-05-2011 23:17:58

Det er ikke noget den finder selv. Det er noget producenten og i nogle tilfælde det enkelte teleselskab har bygget ind i softwaren.

Alle de enkelte apns, ligger i en fil på telefonen.

Der findes apps på market, som kan lave backup af dine apns. Prøv evt. APN Backup & Restore.

0 0
Ricky 16-05-2011 13:17:10

Jeg takker og bukker, hælder kaffen op og nærlæser testen!
Måske er der endda nogle finesser du har opdaget før mig ;-)

0 0
Mobilsiden.dk 16-05-2011 11:40:26

Hejsa!

Så er testen af Samsung Galaxy S II klar:
http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/samsung-galaxy-s-ii-den-fedeste-android-mobil-kaempe-mobiltest,lid.15600/

0 0
spock123 16-05-2011 11:23:44

@Sovsen
- ja, alle smartphones kan tilsluttes dit trådløse netværk derhjemme, og dermed gå på Internet "gratis" uden at belaste dit mobilabonnement.

Dette er gældende for alle smartphones, og er ikke specielt for SGS2.

0 0
Sovsen 16-05-2011 11:51:11

Okey. Tak. Ja jeg har kun en Nokia 6700 classic lige nu. Så der åbner sig nok en helt ny verden for mig snart :o)

0 0
Sovsen 16-05-2011 11:19:04

Alt tyder på at den endelig er kommet...Altså den mobil som jeg har ventet på alt for længe. Mine 3 primære krav har været hurtighed, lækker skærm og godt kamera. Okey kameraet falder man måske ikke på halen over, men det tyder på at det er hæderligt. Men vil gerne høre hvordan det klarer sig i dårligt lys. Eks vis fest billeder med bevægelser og dårlig belysning.
Og kan man sende gruppe smser med den ? Og i så fald hvor mange kontakter kan gruppen indeholde ? Og lige til sidst...Det der WiFi I nævner...Er det rigtigt forstået at det er så man kan bruge sit trådløse internet hjemme i huset, uden at trække på sit mobil abbonnement når man surfer ?

0 0
Ricky 16-05-2011 10:44:27

Det lader til at den nye firmware til fonen retter nogle strømproblemer ved live baggrunde, og noget ved kameraet som jeg ikke har kunnet se mig ud af.

iflg. udenlandske fora har de som har opdateret, oplevet en større forbedring af batteritiden, dette har jeg ikke set endnu, men det er heller ikke mere end et par timer siden jeg opdaterede ;-)

0 0
Kongand 17-05-2011 13:18:55

Hmm, I fik den opdatering med det samme? Enten var jeg vildt træt i går, da jeg begyndte at lege med den, eller også har jeg ikke fået nogen opdatering endnu... I tilsluttede bare Kies og så var den der?

0 0
Dick Taid 16-05-2011 18:01:35

Jeg oplevede det samme. Tilsluttede til Kies, og den meldte om en opdatering. Jeg får dog den berygtede 'dll load error' hver eneste gang jeg forsøger at opdatere, ligesom så mange andre rundt om i verden. Det er ufatteligt frustrerende at det skal være så besværligt.

Jeg har dog fået væsentlig bedre batterilevetid efter jeg foretog en factory reset. Nu er jeg efter 9 timer nede på 60% (min graf starter fra 93%), så det må siges at være et skridt i den rigtige retning. Nu mangler jeg bare at få det lort til Kies til at virke. :)

0 0
Ricky 15-05-2011 09:29:45

Syntes der har været påfaldende stille om den komplette test?

jeg har nu modtaget min SGSII og er sindsygt imponeret, og f.eks. med sms-delen kan jeg slet ikke genkende de problemer som john G. snakker om

0 0
Dick Taid 15-05-2011 14:47:21

Hvad er din oplevelse af batterilevetiden? Jeg modtog min i torsdags, og er bestemt ikke imponeret. Selv på standby dræner den batteriet. Nu har jeg lidt fortrudt, at jeg solgte min Desire.

0 0
Ricky 15-05-2011 15:09:04

Første dag lå jeg efter fuld opladning på ca. 16 timer til den var kritisk for at blive opladt, men allerede dagen efter rundede jeg et døgns tid inden det blev kritisk, det er min oplevelse at det pt. bare bliver bedre og bedre mht. batteri tiden... Alt i alt er det en fantastisk telefon...

0 0
Dick Taid 15-05-2011 15:16:57

Jeg har højst fået 13 timer ud af den indtil videre, og det er uden vanvittig brug. Mindst 20% af batteriet blev drænet i standby. Har du wifi slået til?

0 0
Ricky 15-05-2011 23:34:28

har lige tilsluttet min fon til pc'en via Kies, Og wupti, der er en ny firmware til fonen... Men hva den gør ved jeg ikke, men skal nok give en melding når jeg bliver klogere... ;-)

0 0
Ricky 15-05-2011 17:03:08

Jeg har WiFi slået til herhjemme, men hvordan det tidsmæssigt har været fordelt er jeg lidt i tvivl om...

0 0
JB 15-05-2011 12:15:27

Gsmarena har lavet en grundig anmeldelse her:

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-597.php

0 0
Ricky 15-05-2011 15:07:24

Jeg har set (alle) de test på andre sites, men det var jo mobilsiden.dk's test var interesseret i...

0 0
Ricky 15-05-2011 15:07:22

Jeg har set (alle) de test på andre sites, men det var jo mobilsiden.dk's test var interesseret i...

0 0
Clestin 13-05-2011 17:06:33

Har lige set på mobilityshop at de har rykket deres forventet dato til d. 3 juni i stedet for 17maj :/

0 0
Hotpop 14-05-2011 17:47:07

Uha - hele 3 uger!!!
Det er slemt - meget slemt....

0 0
TAPII 11-05-2011 20:34:22

Har lige fået besked fra cdon om at min telefon er sendt, desværre stadig i malmö

but nice

0 0
Cleo2000 08-05-2011 12:08:44

Ved det måske er lidt simpelt, men jeg vil rigtig gerne se en anmeldelse af kalenderen, da det er en vigtig feature for mig:) Desuden kunne det være fedt at se en video, hvor i viser "problemet" med sms-skrivning, da det i så fald er lidt lettere at vurdere, om det er noget man kan vænne sig til.. På forhånd tak.

0 0
Julie Krebs Samuelsen 06-05-2011 15:22:55

Kan den optage i 1080p ligesom LG Optimus 2x? Og hvordan er kameraet i det hele taget i forhold til den?

0 0
Hotpop 06-05-2011 17:40:56

Vedr. 1080P optagelse: http://lmgtfy.com/?q=%22samsung+galaxy+s+II%22+1080p

0 0
Mobilsiden.dk 06-05-2011 12:46:38

Svaret på spørgsmålet om NFC findes her:
http://www.mobilsiden.dk/nyheder/samsung-galaxy-s-ii-kommer-uden-nfc-i-danmark,lid.15494/

0 0
Bris 06-05-2011 09:45:14

Har den SIM eller MicroSim?.. Jeg vil skifte til den her telefon fra Iphone4, og den har jo MicroSim :(

0 0
Hotpop 06-05-2011 17:43:52

99 k. så har du et nyt simkort - simpelt :)

0 0
Hotpop 06-05-2011 17:44:09

99 kr. selvfølgelig ;)

0 0
Clestin 13-05-2011 15:16:24

du kan også bare bede om en simkort adepter.. det har jeg da fået fra mit teleselskab helt gratis

0 0
TAPII 06-05-2011 14:30:43

Den gode gammeldags, så du behøver ikke klippe ;), men bliver nok lidt svært at få den lille fra iphone til at vokse igen

0 0
spock123 05-05-2011 18:20:25

Var det ikke TDC der efterhånden berømt udtalte at de ikke havde tænkt sig at sælge den telefon, da de ikke regnede med nævneværdig efterspørgsel??

0 0
TAPII 05-05-2011 23:51:23

TDC har Samsung galaxy i deres seneste katalog, den kan dog ikke bestilles endnu

http://www.minreklame.dk/tdc_butik/side/6/

0 0
TAPII 05-05-2011 23:51:57

Det er selvfølgelig S II jeg taler om

0 0
Kongand 06-05-2011 09:37:20

Det var da på tide. Har tænkt på, hvornår TDC begyndte at melde noget ud. Selvom "kommer snart" ikke siger så meget...
Men spørgsmålet er så, om man kan forvente, det sker i perioden, reklamen gælder, eller om det blot er en reklame for, at den kommer engang ude i fremtiden..?

0 0
Kongand 05-05-2011 20:12:31

Både og.

Der blev skrevet følgende om det:

"Samsung er aktuel med tre produkter - Nexus S, Galaxy S II og Samsung Galaxy Tab 10.1.
Men det er kun Nexus S, som TDC helt sikkert tager i sortimentet.
Galaxy S II overvejer TDC lige nu, men kundernes interesse for den får lov at bestemme om den kommer på hylderne eller ej."

Læs mere: http://www.mobilsiden.dk/mobile-world-congress/tdc-det-tror-vi-pa-i-2011,lid.14587/#ixzz1LVEtfEVw

0 0
TAPII 05-05-2011 23:52:59

http://www.minreklame.dk/tdc_butik/side/6/

0 0
Thinkpad61P 04-05-2011 18:44:59

Svjv. så er der 16 GB brugerhukommelse (RAM?) i telefonen. Flere steder står der dog kun 32 GB med udvidelse, men med et 32 GB kort, kommer man vel op på de 16+32= 48 GB? Eller hva?

0 0
Firebrazer 04-05-2011 18:49:02

Der bliver lavet to forskellige versioner af mobilen. Den ene af dem har 16GB mens den anden har 32GB. Den med 32GB har dog en anden skærm end 16GB versionen, det er desuden kun 16GB versionen der kommer i Danmark.
RAM og brugerhukommelse er desuden ikke det samme^^

0 0
Thinkpad61P 04-05-2011 21:02:27

ROger, kan du (eller en anden) så svare på, hvad den har af:
ROM?
RAM?

0 0
Zeb 04-05-2011 21:11:00

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php fulde specs :)

0 0
Thinkpad61P 04-05-2011 21:22:02

Roger, det må så være:
16 GB ROM
1 GB RAM
Op til 32 i microSD slot.
Mao. bør der ikke blive problemer med installation af app.

0 0
David K 05-05-2011 09:35:20

Tror nu ikke man kalder de 16GB for ROM (Read Only Memory), det er vel bare lagerplads. Men udover det, så er det korrekt :)

0 0
Zeb 05-05-2011 09:51:05

Sandt nok.

Slashgear skriver i deres review: "... with 1GB of RAM and 2GB of ROM. Two Galaxy S II SKUs will be offered, one with 16GB of internal storage – of which just over 11GB is available to the user – and another with 32GB. Each can handle up to a 32GB microSDHC memory card."

Med andre ord kan du se frem til ca. 11GB plads plus memory card. Personligt har jeg anskaffet mig et 16GB, da de ikke koster alverden. Jeg tænker de sammenlagt 27GB er rigeligt til mig.

0 0
Kongand 05-05-2011 10:04:20

Hvor har du købt et kort henne?

0 0
Zeb 05-05-2011 10:47:34

For at være ærlig er det ikke engang en måned siden og jeg kan ikke huske det. Men jeg har vist en kvittering et sted.... Jeg vender lige tilbage ;)

0 0
Zeb 05-05-2011 11:09:23

Jeg købte det her:
http://www.dustinhome.dk/pd_5010169396.aspx
Købte det i forbindelse med nogen andre køb - det kan fås marginalt billigere andre steder nu så vidt jeg kan se:
http://www.edbpriser.dk/Search/Products.aspx?qt=Fql&nf=strmatrix1%3a^%22MicroSDHC+%C2%A40.0000000000%22%24%5bMultiValSep%5d%C2%A7intmatrixmax2%3arange(17179869184.0000000000%2c+max%2c+from%3d%22GE%22%2c+to%3d%22LE%22)%C2%A7specifictaxonomy%3a^Tilbeh%C3%B8r|3%2fHukommelseskort|14%24&cpath=1-3-14&s=igeneric4

At fordoble sin plads på telefonen for 200kr synes jeg er en rimelig fair handel :)

0 0
TAPII 05-05-2011 23:48:11

Selvfølgelig skal man have et ekstra microSDHC kort i sin nye fede Samsung Galaxy S II, men kig nu lige på hvad det er i bestiller, der er vildt forskel på hastighederne af sådanne kort. Hvis i f.eks. klikker på ovenstående link hos dustin så står der et lille 2 tal. Dette henviser til den hastighed du kan læse og skrive med på dette kort, og 2 er mega langsomt - 2mb/s, kortene kan købes i forskellige klasser fra 1 til 10, hvor 10 er det hurtigste du kan få lige nu. Din telefon er en nice lille media ting, så sørg nu lige for at købe noget med bare et minimum af hastighed, ellers blive du bare ked af det ,-)

0 0
Kongand 05-05-2011 20:07:33

Ja, det kan man vist ikke brokke sig så meget over :)
Tror da også lige jeg smider en bestilling på sådan en lille fætter.
Tak for linket!

0 0
Zeb 04-05-2011 22:57:10

Præcis :)

0 0
Jonas 04-05-2011 20:09:36

Hvad mener du med forskel på skærmen ?? og hvilken kommer til dk

0 0
Zeb 04-05-2011 20:34:07

Jeg har ikke hørt det med anden skærm? men jeg har så også hørt meget meget lidt om 32GB versionen andet end at den vil eksistere på et tidspunkt. Vi skulle stadig få SAMOLED+ i Danmark.

0 0
dauv 04-05-2011 18:13:25

Havde egentlig tænkt mig at udskifte min iPhone 3Gs med en iPhone 4 (min 3GS er noget i stykker, hvilket er grunden til den skal skiftes ud..). Men Samsung Galaxy S II får mig da godt nok til at blive noget i tvivl.. Er rigtig spændt på at se den endelige anmeldelse :)

0 0
Jonas B 05-05-2011 07:34:08

Derudover bør du også overveje om du ikke burde vente til den kommende Iphone 5, der ser ud til at komme sidst på året.

Personligt, vil jeg helt klart vælge Android frem for IOS5, grundet at det ikke er muligt at tilpasse IOS5 i samme grad som det er med Android, man kan eksempelvis ikke blot sætte en stor widget af vejret ind på forsiden hvis man ønsker det. Med iphone kan man blot lave en ikon på forsiden, som man skal klikke på for at se vejret.

Men uden tvivl er Iphone et godt produkt, rent hardware mæssigt.

0 0
David 05-05-2011 08:33:26

Enig med Jonas, for det første ville jeg helt afgjort vente på iPhone 5. Du kan med garanti låne en gammel telefon hvis din gamle iPhone ikke virker. Alle kender nogen der har en gammel telefon liggnede :)

Jeg har prøvet rigtigt mange telefoner, og efter min erfaring er iPhone 4 den telefon på markedet der virker bedst overall, tilgengæld bliver den hurtigt utroligt kedeligt, hvis man elsker at nørde lidt.

Jeg bruger en iPhone 4 på mit arbejde, det spiller bare, jeg brugte 5 min på at sætte exchange, dropbox og nogen andre småting op for over et halvt år siden, og det har bare spillet siden, telefonmøder vi headsettet osv fantastisk.

Men privat vil jeg have noget mere nørdet, jeg kan godt lide at lave custom roms og nørde med power savings, themes, wigdets, optimering, udvikling. Så der har jeg en Android og en Nokia N8 som jeg leger med.

Hvis jeg kun måtte vælge een.. hmm så ville jeg vælge iPhone 5 eller Samsung Galaxy S II :D

0 0
JB 04-05-2011 18:10:02

Arrrgh - det lyder jo til at blive helt vildt svært at vælge mellem Galaxy S II og HTC Sensation, der ser ud til at blive de store nyheder denne sommer! Glæder mig til en duel mellem de to...

Har du noget bud på hvor tæt er I på at få Sensation ind af døren til test?

Desuden kunne jeg godt tænke mig at høre om Samsung har fået rettet op de kritikpunkter i tidligere har haft af Samsungs produkter, nemlig at "look and feel" (eller lækkerheden om man vil) og brugervenligheden halter efter HTC og iPhone?

0 0
Risgaard 04-05-2011 17:38:08

Kan du ikke i anmeldelsen komme med en kommentar om hvor meget plads der er til apps. Jeg har pt en HTC Desire, og den eneste ting der er rigtig irriterende ved den er manglen på plads til apps. selvom jeg har flyttet alt hvad jeg kan til SD-kortet så skal jeg stadig slette noget hver gang jeg vil installere en ny app.

0 0
Per 04-05-2011 23:05:42

Jeg havde det samme problem med min Desire. Løste det ved at roote den, installere en custom ROM og købe et større memory kort som jeg partionerede. Det skal dog siges at det var en operation som varede flere dage med god hjælp fra andre forum brugere. Derfor køber jeg aldrig HTC telefoner igen.

0 0
Zeb 04-05-2011 18:35:06

Den har 16 GB intern hukommelse (kommer også i 32GB udgave) så der skulle være rigeligt med plads i forhold til din Desire :)

0 0
Zeissler 04-05-2011 14:16:36

Hvor er jeg spændt på den endelige test. Jeg står for valget Sony Ericsson arc eller Galaxy s II.

Jeg har aldrig haft en smartphone eller android om man vil og jeg glæder mig sindsygt til at eje en. Derfor vil jeg også kun have det fedest af det fedeste nu man alligevel skal smide en del penge i det. Men jeg er godt nok i tvivl om det skal være samsungs det nye flagskib eller sony ericssons..

0 0
G2 04-05-2011 16:07:36

Overvej også lige engang hvilket fjernsyn du har... jeg har en SGS og og et Samsung D8000 fjernsyn (begge understøtter DLNA). Jeg synes det er fedt at Samsungs Allshare kan streame video og billeder fra min telefon til fladskærmen mega nemt.

Men det jeg egentlig vil frem til er, at jeg har hørt fra flere at der kan være problemer med at få mobil og fjernsyn til at spille sammen via DLNA hvis de to enheder er af forskelligt fabrikat. Producenterne (inkl. Samsung) har det med at modificere DLNA standarden til at køre med deres egen opsætning.

... bare en betragtning, der måske kunne have interesse.

0 0
Jonas 04-05-2011 16:56:34

Jeg har samsung fjernsyn dog uden dlna. .. Men min sony ps3 har dlna og damen har en htc incredible s. .. og jeg kan fint streame alt fra htc til ps3 og vise på samsung fjernsyn =) så tror ikke det bliver et problem

0 0
Henrik K 04-05-2011 14:59:08

Jeg har indtil videre haft en SE Xeperia X10 mini pro, og jeg kan rigtig godt lide, at SE har smidt deres eget look over android - lækkert!

Den anden dag stod valget umiddelbart mellem Desire S og Arc'en... Så læste jeg Engadget's test af Samsung S II og jeg var solgt. Jeg er sikker på, at hvor arc'en og desire s kom op på fem ud af seks, her på siden, må Samsung S II ende på Seks ud af seks stjerner.

Jeg har således allerede bestilt den igennem Callme... Det skal også siges, at jeg stod og legede en time med Desire S og Arc'en nede i telia-butikken, så det føles lidt som en satsning bare at bestille den, men jeg tror ikke jeg bliver skuffet - den lyder kickass-karate sindsyg fed og overlegen på praktisk taget alle punkter...

Så kan man så vente til den 17. maj - æv

0 0
Jonas B 04-05-2011 14:36:24

Efter hvad jeg har læst rundt omkring på nettet, så er Sony Arc uden tvivl en fed telefon. God skærm og et genialt kamera.... MEN det største problem ved sony ser ud til at være batterilevetiden.

Derimod ser SG2 også ud til at være en god telefon, med et udemærket kamera, super skærm og så ser det også ud til at den har en hæderlig batterilevetid, hvorfor jeg ville vælge SG2'eren :)

0 0
mathias 04-05-2011 14:26:50

Det er præcis det samme valg jeg er i.

0 0
David 04-05-2011 13:53:09

Må nok indse at min iPhone har tabt pusten når jeg sammenligner med denne telefon :)

0 0
Kongand 04-05-2011 14:13:55

Har en 3G'er og jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at bytte den ud med denne gigant :)
Hvis Samsung skulle slå det helt fast, at det er mobilen, så skulle de bare få Chuck Norris til at sige, han havde den ;)

0 0
Jonas B 04-05-2011 14:37:56

Eller blot lade Chuck Norris teste den hårdføre "Gorilla Glas", der beskytter skærmen mod ridser ;)

0 0
Lecter 04-05-2011 18:53:44

Gorilla Glas beskytter altså ikke skærmen mod ridser. Det er muligvis stærkere, men kan altså uden problemer ridses.

0 0
Robert 04-05-2011 13:50:51

Vil du ikke gerne vise hvordan man åbner for den "skrøbelige" bagplade, jeg er så bange for at knække et eller andet lige når jeg har pakket den ud.

0 0
David K 04-05-2011 14:02:04

Du følger vel bare brugervejledningen som højst sandsynligt forklare og viser dig det? :)

0 0
RuneH 04-05-2011 13:46:15

"Hold nu op, hvor den bare flot. Og ja! Farverne er måske nok lidt unaturlige, men hvem gider også virkeligheden, når man få “Disney” lige op i ansigtet hver dag.


Lad mig gætte - du har LED derhjemme der er stillet til "FULD DRØN!"?

Nej tak til "Disney"farver og plastik fantastisk.

0 0
Rune Larsen 04-05-2011 13:52:42

Der er en setting til at begrænse saturation, så det burde ikke holde dig fra mobilen. Plastic versus metal er en smagssag: lethed versus følelsen af soliditet. Jeg kan godt forstå folk der prioriterer aluminium eller lignende, men for mig personligt er det et non-issue:)

0 0
mathias 04-05-2011 13:46:03

Hvor længe er den om at tænde? Slår den HTC Desire HD der tænder på få sekunder??

0 0
Jesper 05-05-2011 14:54:34

Det er nok et spørgsmål om, hvad du mener med "opstart"!
Hvis du slukker en iPhone HELT ned, ved at holde powerknappen nede i ca. 3-5 sekunder, og derpå slide til højre, bruger den ca. 25-30 sekunder på at starte op. Gør du det samme på en Desire HD, bruger den ca. 3-5 sekuner på at starte op...MEN! Hvis du tager batteriet ud af Desire HD, sætter det i igen, og derpå starter op, tager det også 25-30 sekunder, før den er "klar til kamp"!
Personligt foretrækker jeg helt klart Desire HD måden!

0 0
Zeb 04-05-2011 14:02:34

for nu at citere artiklen "Opstarten fra slukket tilstand til “klar til brug” er nu lige så hurtig som iPhone 4."

Jeg skal dog ikke kunne sige om det er hurtigere end Desire HD men opstart plejer altid være noget Apple folket driller Windows folket med så vil tro iPhone 4 er hurtig?

0 0
noer95 04-05-2011 13:38:43

jeg har set 2 forskellige reviews hvor batteri og strømforbruget er med. og det lover vist meget godt for i det ene har sgs2'eren holdt i 1 døgn og 22 timer fra 100% til 1% med en MEGET lille opladning, var forbundet til pc'en i ca. en halv time, som man kunne se på et billede, og i det andet siger de den holder strøm i 20 timer fra 100% til 15%. og yes begge reviews brugte den færdige version med 1,2 ghz processor. vil vende tilbage når jeg har fundet link'ne til begge review's

0 0
Rolfiboy 04-05-2011 17:04:54

Samsung har lavet noget præinstalleret hubs på SGS2 og den der hedder social hub, skulle få tlf til at dræne batteriet forholdvis hurtigt.

Den eneste måde jeg har hørt om at man kan fjerne denne hub er ved at roote tlf og fjerne den med titanium backup. Men så har jeg tilgengæld også hørt at tlf skulle kunne holde strøm i op til et par dage. Desværre tror jeg garentien ryger, men kender dog ikke lige lovgivningen på det område.

Her er en guide til at roote en SGS2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056334

0 0
Asger Hansen 04-05-2011 17:08:37

Mon ikke man kan lukke for den i Task Manageren?

0 0
Rolfiboy 04-05-2011 18:32:34

Jo måske.

0 0
Nygaard 04-05-2011 13:36:02

Hvor har folk forudbestilt fra? Har ikke set den ved nogle af de teleselskaber jeg har tjekket, indtil videre.

0 0
Zeb 04-05-2011 14:00:37

Hvis du vil have uden abonnement er mobilityshop.dk og cdon.com hvis billigst. Cdon.com havde lidt længere leverings tid sidst jeg tjekkede men er lidt billigere.

0 0
Kongand 04-05-2011 14:38:47

Det lader til, at cdon.com har sat datoen tilbage til d. 20/5 (tidligere 12/5) og prisen er sat 100 kr. op.
Det kan dog også være pga. første levering er udsolgt, men synes det peger mere og mere på d. 20. som værende releasedatoen..? Dog har mobilityshop.dk stadig d. 10. som leveringsdagen.

0 0
Rune Larsen 04-05-2011 13:41:23

Du kan evt tjekke mobilpriser.dk
Jeg mener telia of 3 er blandt dem der har åbnet... Derudover er der en del webshops.

0 0
JKay 04-05-2011 13:34:38

Jeg har hørt at den lydchip som sidder i SGS 2 skulle have dårligere specs end den i SGS. Dvs. dårligere dynamic område, S/N ratio osv... Er det noget I kan høre/teste?

0 0
Rolfiboy 05-05-2011 21:13:09

Der sidder et udemærket yamaha lydchip i SGS2 så tror ikke du bliver skuffet.

0 0
Ulrik Damm 04-05-2011 13:28:52

Er spændt på at se om Samsung er lykkedes med at forbedre GPS modtagelsen væsentligt, i forhold til min nuværende SGS, som ofte er 'all over the place'. Min gl. Desire var altid 'rock steady'...for nu at bruge et par engelske termer....

0 0
Rune Larsen 04-05-2011 13:35:19

Alle anmeldelser jeg har set pt roser GPS funktionaliteten... De er sjovt nok ret intresserede i netop det spørgsmål efter sgs problemerne:)

0 0
madslvig 04-05-2011 13:19:24

Nej, hvor jeg glæder mig til min kommer! Kan slet ikke vente! Ligemeget hvor man læser anmeldelser eller omtale af SGS II er det kun positivt.
Den 13. maj skal bare komme nu!

0 0
Zeb 04-05-2011 13:29:44

9. maj for mig.... men ja... Jeg kan heller ikke vente :D

0 0
madslvig 04-05-2011 14:58:25

Hvor har du købt den? :D jeg har købt den på cdon.com, men de har lige rykket den til den 20. maj?? Hvis jeg kan få den før afbestiller jeg den der!

0 0
Zeb 04-05-2011 16:08:03

Mobilityshop.dk - de har "lovet" at de skulle få den hjem på fredag og så sende med det samme så jeg har den mandag, men deres officielle leveringstid står som d. 10. så jeg ved ikke helt hvordan det ser ud. Du kan evt. prøve at skrive en mail og spørge - Jeg fik i hvert fald hurtigt svar fra dem.

0 0
madslvig 04-05-2011 16:20:17

Okay, mange tak :)

0 0
RA 04-05-2011 12:46:08

Kan mobilsiden lave en ordbog ?????
Jeg har indtryk af at siden her kun er for "experter" Følger dagligt med i udviklingen på mobilsiden men bliver forviret over det expertsprog der bliver brugt uden forklaring for mindre vidende bruger. Eks.Touchwiz,Swype, NFC chip, swype, 1080p film.
Slutteligt: må Galaxy S II være noget helt speciel når John G kaster sig ud i et særligt sprogbrug
“det vildeste pis”...

0 0
Mobilsiden.dk 04-05-2011 15:33:51

Hej RA,

På Mobilsiden.dk gør vi generelt meget ud af, at vores artikler skal være let forståelige. Faktisk har vi også en feature, der på særlige ord, sætter en streg under. Når man holder musen her, kommmer der en hjælpetekst frem.

Men de ord du nævner er ikke alle med i denne feature. Det vil jeg overveje at sørge for.

0 0
RA 04-05-2011 16:18:24

Hej John G. Tak for at blive forstået.

0 0
Søren Resbo 04-05-2011 12:52:42

Helt ærlig, hvorfor skulle John eller mobilsiden lave en speciel ordbog, om noget du kan slå op på google på 2 sek?
http://lmgtfy.com/?q=Touchwiz&l=1

0 0
RA 04-05-2011 14:00:26

Søren, tak for din venlige måde at hjælpe på.
Dit link er på Engelsk og så man lige vidt.
Større viden behøver ikke medfører arogance.
Idèn medt google har jeg taget til mig.
http://www.mr-danielson.dk/samsung-lancerer-ny-nfc-chip-til-mobile-betalinger.html

0 0
Søren Resbo 04-05-2011 18:03:45

Hej RA

Jeg beklager, det er mulig jeg virker arrogant, men jeg er pisse træt af folk, som ikke ved hvad de køber, og ej heller gider bruge det mindste tid, på at sætte sig ind i det.
Hvis du ikke engang kan google de forskellige ord, uanset om det er fordi du ikke ved hvordan man gør, eller fordi du ikke gider, så tvivler jeg stærkt på, at du overhovedet kan udnytte den omtalte telefons funktioner mere end hvad der vil svarer til en tiende del af de muligheder den har. Dertil vil jeg råde dig til at kigge efter en mobil som passer dit behov bedre i stedet, som fx Samsung xcover (model: e2370). Den koster endda ca. en tiende del af, hvad galaxy s2 koster (har den selv. fantastisk mobil!)

Ellers så brug noget tid, på at finde ud af, hvad SGS2 kan, og brug noget tid på at bruge noget tid på det... det lærer man også en masse af.

Mvh Søren

0 0
RA 04-05-2011 23:00:37

Søren:
Du er totalt galt afmageret. Jeg var en af de første der købte HTC magic og i dag har jeg HTC Legden og er godt på vej til at købe HTC Sensation. Jeg har såmændt også Samsung Galaxy tap. Jeg udnytter nok mine produkter mere end du gør dig begreber om og skal jeg bruge tilbehør gider jeg google til et firma i England http://www.mobilefun.co.uk Som har større udvalg end her hjemme.

Det var sprogbruget jeg kommenterede og ikke
mobilernes funktioner.

0 0
Søren Resbo 05-05-2011 08:08:57

Hej RA

Nej, jeg forstår muligvis ikke problemstillingen så. Hvordan mener du, at der er noget galt med sprogbruget? Skal John bruge andre ord, end det funktionerne hedder? Eller spalteplads på at beskrive alle mere eller mindre tekniske ord i hver artikel?

Jeg forstår idéen med mouse-over funktionen (at jeg ikke bryder mig om idéen er noget andet), men det var David som foreslog dét. Du har kun gjort meget ud af at forklare, at det er sprogbruget du er utilfreds med.

Men ellers så forklar mig venligst, hvad det er du mener.

Jeg beklager desuden, at mit indlæg #2 nogle steder gik en smule over stregen. Jeg er dog af samme holdning som tidligere, med hensyn til at sætte sig ind i sagerne, inden man køber.

Mvh Søren

0 0
Slaraffenland 04-05-2011 21:31:01

Hvis du er så pisse træt af andre folks "uvidenhed" skulle du måske overveje at lade være med at bruge tid på dem, i stedet for at skrive en arrogant kommentar. At du tilmed gør dig klog på hvilken mobil RA burde købe gør dig ikke alene arrogant, men også latterlig. Du er ikke spurgt til råds, så pas dig selv!

0 0
Søren Resbo 05-05-2011 08:29:02

Hej Slaraffenland

Det var da en vattet holdning at have til tingene. At lade noget være, fordi man er træt af det.. Hvordan skulle man dog nogensinde få ændret det, som man er træt af så?
Jeg gav RA en opskrift på hjælp til selvhjælp (det er denne læringsmetode jeg personligt synes virker bedst), så han evt. kunne komme sin uvidenhed til livs.

Må jeg kun kommentere når jeg er blevet spurgt til råds?

Hvis RA's besked var direkte til John, burde han have brugt e-mail, da dette kommentar-system specifikt er lavet til, at man kan kommentere kommentarer -og diskutere, og man dermed også må forvente, eller ihvertfald kan se sandsynligheden i, at der kan være andre brugere på sitet, som ikke er enige i ens udtalelser.

Mvh Søren

0 0
Slaraffenland 05-05-2011 09:53:42

Hej Søren
Du skal have ros den måde du tackler kritikken på.

Svar på dine kommentarer:

Jeg er enig så langt, at hvis man er træt af noget, bør man gøre noget ved det. Jeg er også enig i selvhjælpsteorien.
Men, der kan være mange indgangsvinkler til at løse et problem, og jeg tror at du, i dette tilfælde, valgte den forkerte. Nu arbejder jeg til dagligt med ledelse, og ved derfor at det kan være en kunst at formulere sig, så folk bliver motiverede og inspirerede til at "hjælpe sig selv".

Det jeg mente med at blive spurgt til råds var, at RA ikke på noget tidspunkt har bedt om hjælp til at finde en telefon på "hans niveau". Du antog på forhånd at S-II´eren er over RA´s niveau, og at han burde se sig om efter en anden. Dén slags forudindtagelser kan man hurtigt komme galt afsted med.

Jeg er enig med dig i, at RA´s oprindelige spørgsmål ikke hører hjemme i denne debat. Men, nu valgte du alligevel at svare på spørgsmålet og min bøn til dig er derfor, at du overvejer hvordan du formulerer dine kommentarer. Hvis du anlægger den positive indgangsvinkel er jeg sikker på, at "selvhjælpsteorien" hurtigere træder i kraft.

Mvh
Thomas

0 0
Søren Resbo 05-05-2011 12:05:43

Hej Thomas

Jeg er klar over, at det var den forkerte måde at gribe det an. Jeg synes bare, at der er for mange som forventer at få tingene serveret på sølvfad, og en gang i mellem irriterer det mig så meget, at jeg ikke kan lade være med at blive en smule spydig. Det er selvfølgelig dumt af mig.

Men tak for dine kommentarer. Jeg vil tage dine råd til mig.

Mvh Søren

0 0
RA 05-05-2011 13:47:24

Hej Søren
Jeg tror du fra starten har misforstået mig. 1. Jeg forventer ikke at få noget som helst på et sølvfad. 2. Min apel om
forklaring på specielle tekniske ord er da ikke noget at blive SÅ irriteret over.Jeg ville jo netop vide hvad orderne betød for at kunne være med i diskutionen.
Til din almindelige viden er jeg ikke en Han, men en Dame med flere år på bagen og kan sagtens bruge en avanceret mobil.

0 0
Ronny 04-05-2011 21:52:51

Enig! Mage til arrogant fjols...

Bare fordi man ikke kender alle smartphone ord kan det sagtens være at en high end smartphone er noget for en. Smartphones har forlængst forladt det nichestadie hvor kun hardcore nørder købte dem..

0 0
Søren Resbo 05-05-2011 08:58:14

Hej Ronny

Fjols ligefrem, skulle vi nu ikk' liiige? Der er vist ingen grund til, at diskussionen skal trækkes ned på dét stadie..

For det første er det ikke "smartphones ord", det er tekniske begreber om funktioner som i nogle tilfælde bl.a. findes i smartphones.

For det andet, hvordan skal man finde den telefon med de funktioner man gerne vil ha', hvis man ikke sætter sig ind i, hvad det er, i forhold til, hvad de andre smartphones på markedet kan? Jeg beklager, men det forstår jeg simpelthen ikke.

Jeg kan godt se, at hvis man tjener knapper som Mærsk Mc-Kinney Møller, har en rig onkel i USA eller hvis hvis mor og far betaler, så er 6000,- ikke mange penge. Men hvis man ikke ligefrem skider penge på den måde, så er det nu en gang mange penge at skyde af, uden at kende til de forskellige telefoners ligeså forskellige muligheder og funktioner. Og desuden sine egne behov.

Mvh Søren

0 0
David K 04-05-2011 13:00:52

Tror der menes noget som måske automatisk highlighter og laver de ord til links. Men ja, hvis man er i tvivl kan det jo hurtigt googles :)

0 0
Nygaard 04-05-2011 12:25:17

... GIMME GIMME GIMME, PLLLLZ??? :D

0 0
Jonas B 04-05-2011 12:24:43

Hvor hurtigt er kameraet?, her tænker jeg på hvor lang tid der går fra at man har klikket på "tag-billede-knappen", til at billedet ikke længere påvirkes af udefra kommende hændelser/bevægelser.

Dette var jo et stort problem på HTC Touch HD, hvor det man skulle tage billede af gerne skulle stå helt stille i flere sekunder efter at man havde klikket på knappen. hvis det ikke skulle blive helt sløret, grundet fokuseringen.

0 0
D.C. 04-05-2011 12:23:14

Som Thomas nævner lidt længere oppe, så kunne det være interessant at vide om den danske udgave af Galaxy S2 kommer med en NFC chip.

Derudover må i også meget gerne teste HDMI udgangen (jeg kan se i jeres anden video at i har fået et usb til HDMI kabel), og hvordan det ser ud når man afspiller en 1080p film på en fladskærm via telefonen :)

0 0
Thomas 04-05-2011 16:27:19

Fik flg. svar fra GoBlue:
---
Hej Thomas,

Tak for din ordre.

Vi ved ikke om Samsung i9100 Galaxy S II har NFC indbygget eller ej før vi modtager den på lageret i næste uge.
---

Så enten krydser man fingre eller også venter man til der er blevet leveret en enhed eller to. Jeg krydser fingre. Selv krydser jeg fingre.

0 0
David 04-05-2011 12:40:05

Kan ikke se nogen grund til at den IKKE skulle komme med NFC i Danmark, og det har Samsung heller ikke snakket om, så vidt jeg ved.

Og btw, så er det ikke en USB port der er på, det er MHL, som er en dual-purpose port. Den registrere selv om det er en USB eller HDMI enhed den er sat til, og skifter i mellem dem. Derfor har HDMIen intet med USB at gøre.

0 0
D.C. 04-05-2011 13:32:46

David K's nedenstående link forklarer hvorfor man kan være urolig for hvor vidt den kommer med NFC eller ej.

Mht. MHL så var jeg ikke klar over at det er det standarden hedder, hvilket er grunden til at jeg bare kalder den for usb porten - Jeg regnede ikke med at folk ville være i tvivl om hvad jeg mente :)

0 0
D.C. 04-05-2011 13:33:45

Rettelse: *David K's ovenstående link :P

0 0
David K 04-05-2011 13:02:04

Tja, de får ikke NFC i deres telefoner i UK:
http://samsunggalaxys2review.org/no-nfc-on-samsung-galaxy-s2-confirmed-for-uk

Sååå kan ikke se hvad der gør Danmark så speciel at vi skulle få det :)

0 0
David K 04-05-2011 12:21:57

med en lille teaser til den kommende test, men kunne man lokke jer til at melde ud omkring NFC i den danske model? Ville bare være super rart at vide om det er der eller ej :)

0 0
Daniel Nielsen 04-05-2011 12:18:20

Hej John G.

først vil jeg sige at jeg altid har fået meget ud af dine mobiltests og har altid følt at jeg kan bruge det til noget. skærmen er jo uden tvivl fantastisk, men noget andet der er lige så vigtigt er batteritiden. nu plejer i altid at teste tiden hvor mobilen nærmest er i overdrive, men jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor lang tid man kan forvente at mobilen kan holde strøm som normal bruger?
jeg har været helt vild med min SGS I, men noget der altid har irriteret mig ved det var at mange af Samsungs egne apps altid åbnede sig i baggrunden af sig selv, og begyndte at trække på kræfterne...vil bare høre om det samme er tilfældet i SGS II?
jeg har selv oplevet problemer når jeg skulle skrive på min SGS I efter den sidste opdatering, hvor den har været langsom og hakkende under skrivning og derfor er der kommet mange fejl. hvordan ser det ud med SGS II? jeg kunne også godt tænke mig en større anmeldelse af netop skrivning da dette er lidt mere specielt med swype end på andre, og synes ikke det er noget som andre anmeldelser har fortalt nok om det.

0 0
Kasper Nielsen 13-05-2011 12:03:08

Generelt er mobil testene fesne på de danske sider, du skal nok over på http://www.cnet.com eller http://www.xda-developers.com for at se nogen bedre anmeldelser. Og for den sags skyld mere ærlige.

0 0
Firebrazer 04-05-2011 12:15:28

Hvad med komma? Har kunnet læse mig frem til at komma blev erstattet med en voice knap - kunne godt forestille mig et det er en smule træls at skulle trykke ind på tegn/tal for at bruge komma. Personligt bruger jeg selv komma en del, men ved ikke om I har haft problemer med det?

0 0
Cebastian 04-05-2011 16:49:55

Du kan installere stock Gingerbread tastatur fra Android Market, og det er pt min yndlings :)

0 0
Firebrazer 04-05-2011 16:54:57

Det ender det nok med at jeg gør så^^

0 0
Thomas 04-05-2011 12:11:25

Har svært ved at gennemskue... har denne model NFC chip indbygget på det danske marked?

Der er snak om at den UK version ikke har NFC. Vil helst ikke købe en model uden NFC.

0 0
04-05-2011 12:01:16

En lille bemærkning, det med at tilpasse størrelsen af widgets har været en funktion i LauncherPro i en del tid.

Det bliver interessant at se SGS2 ved siden af HTC Sensation og iPhone5 når de to sidste kommer.

Hvis jeg stod og skulle købe ny smartphone inden for kort tid ville mine overvejelser gå på HTC Sensations skærm med højre opløsning, men mindre plads til programmer vs. SGSII's ekstra plads og måske bedre skærm.

0 0
kasper 04-05-2011 11:56:41

Hej John G.

Vil du ikke teste hvor lang tid der går fra du trykker på indsæt widget til selve listen kommer op. Og det samme med at listen til applikationsgenveje kommer frem. Jeg husker de glade dage fra Galaxy S (inden CM7 blev lagt ind) hvor det tog op mod 10 sekunder at loade disse lister.
Derudover har jeg hørt at man ikke kan arrangere ikonerne i App-draweren efter navn, samt at mapper er svære at finde, fordi de tager udsende efter én af de apps man smider i mappen. Kan dette være rigtigt?

0 0
Mobilsiden.dk 04-05-2011 12:39:26

Hej Kasper

Det tager under et halvt sekund. Det føles som om, at der slet ikke er ventetid...

0 0
Kongand 04-05-2011 11:43:10

Hvor nem er den at synkronisere med? Her tænker jeg mest på billeder og musik. Er vild med hvor nemt det er at koble en iPhone til iTunes og så synkroniserer den selv de biblioteker, man har indstillet til det + giver besked, når der er en opdatering klar. Hvordan fungerer SGS2 / Andriod på det felt?
Virker push-beskeder på gmail og Outlook kontoer? Har en iPhone 3G og her skal man ind i mailprogrammet før den henter nye beskeder ved gmail og hotmail, hvilket er lidt irriterende.

Er vildt spændt på - forhåbentligt snart - at få lov til at lege med den selv :)

0 0
Mobilsiden.dk 04-05-2011 12:37:18

Hej Kongand,

Det tager under et halvt sekund. Det føles som om, at der slet ikke er ventetid...

0 0
Kongand 04-05-2011 12:58:58

Hej John G.,
Tak for dit svar, men ved ikke om der lige var en lidt for hurtig copy/paste med i spillet? :)
I hvert fald er det samme svar du har givet kasper lige nedenunder og jeg synes ikke helt svaret passer på mine spørgsmål.

Så igen:
1. Kan den synkroniseres med iTunes eller skal man bruge et specielt program?
2. Virker push-beskeder på gmail, Hotmail og Outlook?
3. Og så vil jeg da også mægtig gerne høre mht. apps-mapper som kasper spørger til :)

0 0
Mobilsiden.dk 04-05-2011 15:31:40

Hej Kongand,

Jeg er enig i svaret fra "Zeb".
Dog kan man ikke lave mapper ved at sætte ikoner ovenpå hinanden. Men man kan sagtens lave mapper - både på forsiden samt inde i selve menuen.

0 0
Zeb 04-05-2011 13:28:13

1. Jeg tror ikke du skal regne med at bruge iTunes (Et stort plus i min bog). Den skulle tilgengæld kunne sættes i passiv tilstand så du bare kan flytte filer frem og tilbage som en USB harddisk så vidt jeg ved. Faktisk tror jeg nok alle andre telefoner end iPhone kan det.
Derudover er der Samsung Kies software og Kies Air som er noget med at telefonen giver dig en ip adresse at taste ind i browseren og så kobler dig direkte på telefonen via Wifi og så kan du gøre alt gennem browseren. Ikke helt sikker på hvordan det virker da jeg ikke har fået min endnu :)

2. Den understøtter i hvert fald push email og microsoft exchange så jeg har svært ved at se at de nævnte services ikke skulle være understøttet.

3. Skal være ærlig og sige at jeg ikke ved det 100%, men har hørt at man skulle kunne droppe ikoner fra forskellige apps ovenpå hinanden og så laver den selv mapper ud af det, så det lyder jo som om at den godt kan lave mapper i hvert fald.

0 0
Kongand 04-05-2011 13:33:40

Ok tak :)
Jeg må lege lidt med den, når den endelig kommer og se hvordan det hele fungerer. Skal nok lige vænne mig til noget andet end et æbleprodukt, men hvis den er så lækker, som John G skriver, så tror jeg det går hurtigt :)

0 0
G2 04-05-2011 14:11:51

@Kongand Android understøtter fuldt ud push på e-mail fronten.

Jeg har fået det til at virke 100% med gmail, Yahoo! (Yahoos android app) og Exchange (i Microsofts Cloud) på min Galaxy S. Og det funger helt fint. Jeg antager at det ikke er anderledes på II'eren.

Hvis du bruger din telefon til "business", så er en Android langt federe end iPhone. Alene widgets gør at du har langt mere flexibilitet. Jeg hader, at jeg ikke kan se min kalender eller mails på forsiden i min iPhone (sammen med mine genveje til andre Apps) - det kan jeg med Android.

0 0
David 05-05-2011 08:40:17

Jeg skyder på at Apple har noget wigdets agtigt klar i iOS 5, fordi det ER skide smart. Og rigtigt mange efterspørger det.

0 0
G2 05-05-2011 11:13:02

Enig. Apple er nødt til at komme på banen - de er for længst overhalet på det område. Men lur mig om Steve Jobs ikke (igen) får det til at lyde som om at det er en Apple opfindelse når de introducerer det :) ...
Jeg kender flere som er vildt bebejstrede for at iPhone nu kan fungere som hotspot. Arrhj men come on, det har Android kunne længe...

... Og nej, jeg er hverken fortaler for Apple eller Android - de har begge mange go'e ting (men også mangler). Det er bare sjovt at se hvordan de forskellige konkurrenter markedsfører deres produkter. Og bare vent, MS WP7 kommer med fuld fart lige om lidt :).

0 0
Kongand 04-05-2011 14:27:08

Awesomeness!
Det er lige præcis det, jeg har savnet på min iPhone. To plusser til på den efterhånden fyldte konto ;)

Tak for hjælpen!

0 0
Rasmus L 04-05-2011 11:37:50

Godt gået Samsung i virkelig det man kalder kvalitet og klasse ;)

for den telefon overgår alle for vildt og får de andre som Apple osv til at svede for groft ;)

0 0
04-05-2011 16:04:30

Du glemmer at Apple har stærke kort i deres æstetiske design og iOS, så jeg tror ikke Apple kommer til at svede, det tror jeg heller ikke HTC gør, men resten især Nokia ser ikke for godt ud

0 0
David 05-05-2011 08:37:35

Jeg tror heller ikke Apple kommer til at svede, de står stærkt, og de ligger heller ikke på den lade side, de har udviklet A5 og arbejder konstant på at forbedre deres produkter. Der er masser af marked til både iOS og Android. Og faktum er at de tjener ufatteligt mange penge på den strategi de følger nu. Tilgengæld er jeg ikke enig i at HTC ikke sveder. Efter min mening er de gået lidt i stå, og der sker ikke det heeeelt store på den front. Jeg synes at Samsung laver nogle meget mere spændende produkter.

0 0
G2 04-05-2011 11:37:36

Har den Swype ligesom Galaxy S? - det har jeg været super glad for nemlig....

0 0
Hotpop 04-05-2011 19:56:36

Hvad er Swype?

0 0
Hotpop 04-05-2011 22:06:57

Af omveje fandt jeg dette, takket være dit link: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/er-swype-hot-or-not-vi-har-testet-om-det-virker,lid.12108/

0 0
Mobilsiden.dk 04-05-2011 11:42:23

Hej G2... Ja, det har den.

0 0
Zeb 04-05-2011 11:33:58

Har hørt fra flere steder at det ikke skulle være nær så generende som det har været tidligere, men hvad er din opfattelse? Jeg er personligt meget spændt på oplevelsen med resize af widgets på homescreen. En dybere gennemgang af det ville være fedt.

Og så er det bare fedt at se endnu en (dog tidlig) anmeldelse af telefonen, der kalder den noget af det bedste man kan få fingre i. Glæder mig til mandag når min skal ankomme!

0 0
Mobilsiden.dk 04-05-2011 11:42:11

Hej Zeb.

Det er den endelige salgsversion som vi anmelder ud fra. Artiklen her, er et "første indtryk" og altså ikke den endelig anmeldelse. Så du kan være helt rolig, der kommer en stor gennemgang.

Mht. brugerfladen, så er det en HELT fantastisk oplevelse :)

0 0

Om brug af cookies