Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   10 nye Sony Ericsson-mobiler til japanerne

10 nye Sony Ericsson-mobiler til japanerne

NTT DoCoMo lancerer i år 10 nye Sony Ericsson modeller, som består af modellen D800iDS, som ingen taster har, SO903iTV som har tv og sidst men ikke mindst otte modeller i 703i-serien.

Alle 10 mobiler har kameraer, som varierer mellem 1,3 til 2 megapixel. Nogle af dem har endda en VGA-linse til videotelefoni. Mobilerne sælges i knaldfarver, som kan være alt fra pink til ildrød. Dog man kan også få nogle af modellerne i en snehvid farve, som synes en anelse mere afdæmpet.

Det helt særlige ved SO903iTV er, at den understøtter tv-modtagelse, og at den kan optage helt op til 30 minutter på den interne hukommelse. Køber man et MicroSD-kort til den, kan optagelsestiden forlænges. Mobilen har et tretommers WQVGA-display, som grundet Bravia-teknologien giver billeder i en utrolig skarp kvalitet. Som en ekstra ”feature” kan mobilen vise tv i bredformat (16:9).

Hvad angår modellen D800iDS, kan man betjene denne på tre forskellige måder: igennem et tastatur, touchscreen eller en billedskærm. Hvis man eksempelvis ønsker at skrive sine sms’er i hånden, kan man aktivere touchscreen’en og skrive teksten ind i mobilen med en speciel type kuglepen.

Med henblik på 703i –serien er mobilerne slanke. De to tyndeste af 703i-modellerne måler 103x49x11,4 mm og har gode funktioner på indholdssiden. De fleste af modellerne, med undtagelse af D703i og D800iDS, har MP3-afspiller, og i de tre modeller P703i, SH703i og SO703i finder man push-to-talk funktionen.

Den første af modellerne, som lanceres, er N703i, som lander på det japanske marked den 26. januar, og otte af modellerne følger trop i februar måned. Sidst men ikke mindst kommer tv-mobilen SO903iTV på markedet i juni måned. På nuværende tidspunkt er det endnu uvist, hvor meget modellerne kommer til at koste.

Kilde: Areamobile

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies