Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   10 ting du ikke må gå glip af

10 ting du ikke må gå glip af

Vi har haft travlt på Mobilsiden.dk, og er du gået glip af noget, kan du her læse ti artikler, som du ikke burde gå glip af.

Ugen har været fyldt med spændende nyheder på Mobilsiden.dk, hvor der blandt andet er blevet gjort status for, hvordan teleselskaberne og mobilbutikkerne klarer sig.

OiSTER tilfreds med "bedst til prisen"-kåring: Sidste uge kårede Mobilsiden.dk OiSTER, som det bedste mobile bredbånd til prisen, og nu kommer reaktionen.

Klagestrømmen over mobilselskaberne tager til: Teleankenævnet har offentliggjort deres liste over klager, og mobilselskaberne er ikke godt stillet.

Sonofon sælger iPhone fra på fredag: Tidligere har vi kunne fortælle, at Sonofon vil begynde at sælge iPhone, og nu er dagen kommet.

Call Me involveret i usædvanligt mange klagesager: Kigger man Teleankenævnets liste igennem, finder man Call me en del gange. Vi har konfronteret teleselskabet med listen.

3 undrer sig over Teleankenævnets statistik: 3 er i samme situation som Call me, men her undrer man sig over statistikken. Så slemt burde det nemlig ikke se ud.

Mobilbutikker rammer ny bundrekord: Modsat Teleankestyrelsens statistik, så ser det positivt ud på Forbrugerstyrelsens Firmatjek.dk. Her er mobilbutikkerne efterhånden ved at få styr på tingene.

Getmore afviser prisfusk - men fjerner kritiseret tjeneste: Getmore er blevet meldt til Forbrugerombudsmanden, men afviser at de fusker.

Video: Ud at køre med Touch Cruise II: Mobilsiden.dk har også haft fingerne i HTC's Touch Cruise II, og her kan du se video af telefonen.

Iphone OS 3.0: Det betyder softwaren for dig: Tidligere på ugen kom Apple med et preview af iPhone OS 3.0. Her er en gennemgang af betydningerne for brugerne.

Du bliver ikke medejer af Andelsmobil: Andelsmobil meldte sig på banen med et helt nyt koncept, men nu møder de stærk modvind fra mange sider.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies