Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   1,3 megapixel kamera i Sony Ericsson K510i

1,3 megapixel kamera i Sony Ericsson K510i

K510i er en stilren mobiltelefon med 1,3 megapixel kamera. Mobiltelefonen er producentens mindste megapixel-mobil til dato.

K510i er Sony Ericssons mindste megapixel-mobil til dato.
K510i er Sony Ericssons mindste megapixel-mobil til dato.

På billedet ligner den en helt almindelig basis-mobil. Men skindet bedrager. For bag det ”almindelige” og stilrene ydre gemmer der sig blandt andet et 1,3 megapixel kamera.

Som tilbehør til megapixel kameraet kan K510i byde på en række billedeffekter, som kan bruges i forbindelse med fotografering og efterfølgende deling af billederne med familie og venner.

Billedeffekterne, som man kan eksperimentere med på telefonen, skulle efter sigende være nemme at bruge. Derfor skulle det være hurtigt at sende et sjovt eller kunstnerisk billede til en af dem, man kender.

Kameraet på 1,3 megapixel har 4 x digital zoom og mulighed for at anvende en fotoflash, som fjerner røde øjne og garanterer velbelyste billeder efter mørkets frembrud.

TFT skærmen har 262 000 farver og skulle derfor sikrer et skarpt og roligt billede, når man tager billeder eller bare navigerer i menuerne.

Bluetooth, push e-mail og det medfølgende USB kabel kombineret med ny software til pc-synkronisering gør desuden K510i velegnet som arbejdsredskab. På den måde kan man holde styr på sin kalender, noter og opgaver direkte på mobilen.

Sony Ericsson K510i kommer på markedet i farverne sort og en særlig lilla i andet kvartal af 2006.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies