Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   17-årig dreng sælger applikation for 170 mio. kroner

17-årig dreng sælger applikation for 170 mio. kroner

Yahoo har købt applikationen Summly fra den kun 17-årige britiske dreng Nick D’Aloisio og vil i fremtiden bruge teknologien til deres tjenester.

Den 17-årige britiske dreng Nick D’Aloisio lærte sig selv at programmere, som 12 årig og har nu solgt hans applikation ”Summly” til selveste Yahoo for 30 millioner dollars, hvilket omregnet vil svare til omkring 170 millioner danske kroner. Det skriver Ekstra Bladet.

iPhone-applikationen Summly er en applikation, der kan tage nyhedshistorier og forkorte dem og efterfølgende gøre, at de bliver vist i et format der passer perfekt til skærmen på mobiltelefonen.

Summly har tidligere fået økonominsk støtte fra Mark Pincus fra Zynga og skuespilleren Ashton Kutcher. Summly blev ligeledes kåret til årets applikation 2012.

 - ”For mig er Yahoo det bedste firma, at blive en del af lige nu for det er en af de klassiske internetvirksomheder. Yahoo fokuserer nu intenst på mobilorienteret produktudvikling og det passer perfekt til Summly,” udtaler Nick D’Aloisio.

Applikationen Summly er fjernet af Yahoo i Apples App Store, da de fremover vil integrere teknologien i deres forskellige onlinetjenester, som er rettet mod mobile enheder.

Du kan læse mere om Summly her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies