Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   1Password klar til iOS 8 - se hvordan tilføjelsen virker her

1Password klar til iOS 8 - se hvordan tilføjelsen virker her

Apple giver med iOS 8 3.partsudviklere mulighed for at lave tilføjelser til iOS, og nu er 1Password klar til fremvisning.

Apples kommende software til iOS enhederne (iPhone, iPad og Ipod Touch) er særlig interessant, fordi 3. partsudviklere for første gang får langt større mulighed for at præge systemet end tidligere. 

Da Apple til WWDC(udviklerkonferencen) gav en forsmag på opdateringen(iOS 8), blev de nye tilføjelses-muligheder blandt andet fremvist, og nu er den populære 1Password klar til at vise, hvordan det kommer til at virke i praksis. Det skriver 9To5Mac.

1Password App Extension for iOS from AgileBits on Vimeo.

Som det fremgår i videoen herover, så kan log-in informationen bringes frem i både apps og på hjemmesider. Det smarte ved at bruge disse tjenester til adgangskoder er blandt andet, at koderne kan holdes langt mere komplekse, da mobilen jo husker dem for dig. 

Har du lyst til at afprøve Apples egen løsning til adgangskoder, som virker gnidningsfrit imellem iOS og Mac via Safari app’en, så kan du læse mere i dette Tip: “iCloud Nøglering” passer godt på dine koder til nettet

Kilde: 9To5Mac

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies