Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   200 mio. downloads - iPhone utrolig populær til spil

200 mio. downloads - iPhone utrolig populær til spil

Apples enheder som iPhone er ganske populære til spil.

Spiludgiveren Gamleloft har nu rundet 200 millioner downloads af iOS applikationer i Apples App Store - det vil sige på enheder som iPhone og iPad.

Det meget høje antal downloads er opået på kun tre år, og sammenlignet med at Gameloft brugte seks år til at nå 200 millioner på alle firmaets spilplatforme, så giver det et godt billede af iOS’s popularitet som spilplatform.

Gameloft, som bl.a. udgiver store spil såsom N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance, Asphalt, Modern Combat, Tom Clancy’s Rainbow Six og Let’s Golf, forventer endvidere at introducere mindst 20 nye iOS spiltitler i løbet af 2011.

Udover spiltitler til iOS udgiver Gameloft også spil til en række andre mobilplatforme såsom Android, Windows Phone 7 og Java.

Gamelofts bedst sælgende spil til iOS platformen er i øjeblikket Order & Chaos Online, Asphalt 6: Adrenaline, Dungeon Hunter samt Shadow Guardian.

Kilde: Gameloft pressemeddelse

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mark 09-06-2011 08:13:20

Kunne have været interessant at sammenligne med tal fra de andre platforme ?

Og så er Java altså ikke en mobilplatform...

0 0
evilguy 09-06-2011 08:57:47

Bemærk ordet mobilplatform - ikke styresystem.
Man kan godt sige, at Java er en "mobilplatform" som kører på forskellige apparater og styresystemer akkurat ligesom flash også er cross-platform. Et bedre ord for mobilplatform kunne selvfølgelig være spilplatform.

0 0

Om brug af cookies