Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   2011: Årets største nyheder

2011: Årets største nyheder

Mobilsiden.dk bringer dig her årets absolut mest læste artikler, se hvad der var det hotteste stuff i 2011 ifølge vores læsere.

Udfra årets mest læste nyhedsartikler, ses det tydeligt at I alle interesserer jer for noget vidt forskelligt. De fleste producenter er også mere eller mindre repræsenteret.

Dog er det overraskende, at Windows Phone ikke ses på denne liste, da de her i slutningen af året er klar med en fremadstormende satsning med samarbejdet med Nokia, samt relanceringerne af blandt andet HTC og Samsung modeller fra sidste år.

På listen over de mest læste er blandt andet en blog, som skabte en heftig debat. Men også en artikel omkring de massive problemer, som der var med LG Optimus 2X.

Se hele listen nedenfor over årets mest læste historier.

01: HTC Incredible S eller HTC Desire S – hvad skal du vælge?
02: Blog: Derfor synes jeg Android halter
03: Forbud mod salg af Samsung Galaxy Tab 10.1
04: Nokia N9 – sådan er den
05: Her får du lavpris-telefoni billigst
06: Sådan er SMS-funktionen i Galaxy S II
07: Xperia Arc – alle detajlerne
08: Massive problemer med LG Optimus 2X
09: Alarmen i iPhone virker ikke i 2011
10: Her er prisen på iPad 2

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 01-01-2012 12:39:01

Mest læste, vel mest kommenterede og diskuteret artikler, kan man vel kalde det. Vi føler os nok ikke så sikker på Windows Phone endnu, og så længe der kun snakkes men ikke rigtig handles fra Nokia's side, der er kun dukket en op på det Danske marked fra så stor en producent. Den anden vides åbenbart ikke rigtig hvornår man vil sende den på det danske marked. De kan ikke udvides i hukommelse, og hvis man bruger Skydrive, og man lægger noget der, som ikke passer Microsoft, så bliver det lukket og slettet. Man kikker altså i folks privat liv for, at se hvad der lægges på SkyDrive. Altså vi har et Skydrive til en Mobil, som ikke har mulighed for hukommelses udvidelse, hvor man bliver tjekket. Godt Nytår, det bliver spændende, at se om Windows Phone for noget hit, når Windows 8 kommer på banen.

0 0
Thomas 01-01-2012 19:39:14

MS kigger ikke i nogle ting. Det fungerer principielt på samme måde som Googles Gmail-scanninger. Der er ikke nogle mennesker indover.

0 0

Om brug af cookies