Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   225.000 jailbroken iPhones er blevet hacket

225.000 jailbroken iPhones er blevet hacket

225.000 iPhone-brugere er blevet hacket og fået stjålet deres Apple-ID og password. Alle telefoner var jailbroken.

I årevis har iPhone-brugere åbnet deres mobiler og givet dem ekstra funktionalitet, ved at benytte sig af jailbreak. En metode der åbner flere muligheder i iPhones, men samtidig en metode der, ifølge Apple, gør telefonen mere sårbar over for hackere.

Brugerne har i årevis overhørt Apples advarsler, men nu ser det ud til at Apple kan sige: ”Hvad sagde vi?” - Omkring 225.000 brugere, der alle har en jailbroken iPhone, er blevet hacket og fået stjålet deres Apple-ID og password.

Læs ogsåSå er det officielt: Apple inviterer til iPhone 6S event

Det er sikkerhedsselskabet Palo Alto Networks, der har afsløret det omfattende tyveri af Apple-identiteter, og selskabet har desuden kunne konstatere, at omkring 20.000 personer har været i gang med at misbruge de stjålne konti.

Det er konstateret at hackerne formentlig kommer fra Kina, hvor et antal brugere også er blevet bestjålet deres Apple-ID. Der er desuden konstateret tilfælde af tyveri fra brugere i Frankrig, Rusland, Japan, England, USA, Canada, Tyskland, Australien, Israel, Italien, Spanien, Singapore og Sydkorea.

Kilde: Palo Alto Networks

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies