Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   25 procent af mobilens funktioner bruges aldrig

25 procent af mobilens funktioner bruges aldrig

Mange funktioner i mobilen benyttes aldrig, viser en ny undersøgelse. De simple og klassiske ting, som sms og vækkeur er derimod populære.

En undersøgelse blandt 500 mobilbrugere foretaget af WDSGlobal viser, at vi ikke benytter alle mobilens funktioner.

Blandt de adspurgte brugere viste det sig, at kun 20 procent af mobilens funktioner benyttes regelmæssigt, mens hver fjerde funktion slet ikke bliver brugt.

Vicepresident Of Consulting And Analysis hos WDSGlobal Doug Overton siger, de fleste af brugerne kæmpede med, at få mobilen konfigureret til de tjenester, de ville benytte.

De mest benyttede funktioner

Mobilens mest benyttede funktioner er begrænset til sms, kontakter, kamera og vækkeur. Tallet af brugere af eksempelvis musikafspilleren eller spil på mobilen er stigende.

Undersøgelsen viser også, at en stor den af mobilens funktioner stadig er uopdaget, når mobilen skrottes.

WDSGlobal viser med deres undersøgelse, hvorfor 'mindre funktioner' i mobilen, betyder mere for den enkelte bruger.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sven Bjerkhof 04-10-2008 22:46:23

Når man ser bort fra de features, der nævnes her, er de fleste uvidende om, hvad de skal bruge de mange andre features til, og hvordan de skal komme til at bruge dem. På denne site og i branchen i det hele taget, forudsættes det, at alle brugere er mobil-nørder, der umiddelbart fatter, hvad de forskellige forkortelser og tekniske betegnelser står for. Det gør måske en meget lille procentdel - resten klamrer sig til hovedfunktionerne og ignorerer de andre. En grundig information skrevet for "dummies" ville åbne en verden for de uvidende (jeg er en af dem!). En sådan service burde efter min mening findes på denne ellers glimrende site. Og nej, det er ikke nok at vise en ordliste, der kort viser, hvad WAP og MMS betyder. Det skal være helt basalt: Hvad kan jeg bruge det til? Hvordan får jeg det installeret? Osv.

Sven Bjerkhof

0 0

Om brug af cookies