Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3: Dato på iPhone 4 er ikke bekræftet

3: Dato på iPhone 4 er ikke bekræftet

Måske bliver salgsdatoen på iPhone 4 hos teleselskabet 3 alligevel ikke den 30. juli.

Fredag den 16. juli udsendte Telenor en pressemeddelelse om, at iPhone 4 kan købes i deres butikker, fra den 30. juli 2010.

Senere bekræftede både 3 og Telia, overfor Mobilsiden.dk, at også de var klar med Apples nye mobiltelefon på denne dato. Om aftenen dansk tid, fortalte Apples topchef Steve Jobs ved et pressemøde, at iPhone 4 kommer til blandt andet Danmark, på netop denne dato.

Et sted i processen er noget dog gået skævt, da 3 sent lørdag oplyser, at de alligevel ikke kan bekræfte lanceringsdatoen for iPhone 4.

 - "Fredag skrev vi på 3.dk (og oplyste til Mobilsiden.dk) at vi lancerer iPhone 4 den 30. juli. Desværre viste det sig efterfølgende at vores produktfolk ikke kunne bekræfte datoen, som vi derfor nu har fjernet fra hjemmesiden", siger kommunikationschef i 3, Stine Green Paulsen.

I de lande hvor iPhone 4 allerede kan købes, er mobilen solgt i mere end tre millioner enheder.

Læs også:
 - Antenneproblemer i iPhone 4 løses med gratis cover

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

iPhoneHacks2009 18-07-2010 00:48:57

hvis jeg skal have den nye iPhone skal det være ved 3 med deres iDeal som jeg er meget glad for har været iPhone kunde ved telia og det skal jeg aldrig være igen.. og telenor og deres 900kr om måneden er sygt dyrt .. så jeg venter pent på 3 for iPhone 4


Guide ude til at Unlock og Jailbreak iPhone

Youtube.com/iPhonehacks2009

0 0

Om brug af cookies