Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3: Derfor trak vi os fra 4G-auktionen

3: Derfor trak vi os fra 4G-auktionen

Teleselskabet 3 fik ikke del i de nye 4G-licenser på den netop overståede auktion. Det var dog selvvalgt – læs her hvorfor.

Teleselskabet 3 fik ikke del i de nye 4G-licenser, som netop har været udbudt på auktion. Det der var rift om var licenser til 800 MHz-frekvenserne, og staten fik solgt for samlet 739 millioner kroner.

TDC løb med størstedelen, mens 3 ikke fik nogen overhovedet, hvilket 3 selv forklarer med prisen blev alt for høj. Det skriver Computerworld.dk.

 - ”Det blev for dyrt. Det var ikke attraktivt til den pris," siger Stine Green Paulsen, 3's kommunikationschef.

Stine Green Paulsen forklarer samtidig, at 3 netop nu er ved at gøre klar til en kommerciel lancering af 4G på 1.800 og 2.600 MHz-frekvensbåndet. Hun fortæller også, at 800 MHz var interessant for at komme hurtigere ud i yderområderne, men det kan også blive så dyrt det ikke kan betale sig.

Dette kan dog også løses ved at sætte flere master op, hvilket der også nemt kan for de 628 millioner kroner, som TDC alene betalte på auktionen. 3 vil lancere 4G i september måned.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mazzen 27-06-2012 14:43:16

deres netværk bliver lige så plaget af fejl og nedbrud som hidtil, ville ikke vælge et selskab som ikke engang kan garantere at netværksnedbrud i den størrelsesorden ikke sker, de sagde efter en af det at nu havde de løst problemet og det ikke ville ske igen, og kort efter skete der igen

0 0

Om brug af cookies