Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 er kommet tættere på at tjene penge

3 er kommet tættere på at tjene penge

Det begynder at gå fremad for mobilselskabet 3, som på et halvt år har fået 28 procent flere kunder. Der er dog stadig lang vej igen, før 3 bliver en god forretning.

Mobilselskabet 3 begynder omsider at få lidt vind i sejlene. På et halvt år har den lille udfordrer på det danske telemarked fået 28 procent flere kunder, svarende til 32.298 ekstra. Udgangspunktet var dog lavt, og firmaet er stadig ikke i nærheden af at have en lønsom forretning.

3G-teknologien har dog ikke for alvor fået fat i Danmark. Selvom 3 med sine 149.504 kunder stort set har haft 3G-markedet for sig selv, er markedsandelen på mobil markedet kun steget fra 2,1 procent til knapt tre procent ved udgangen af juni. Nu står Sonofon dog over for en større lancering af 3G-produkter i efteråret, og det glæder 3's administrerende direktør, Morten Christiansen, sig til.

»Sonofon kan tvinge et teknologiskift igennem, og det ser vi frem til. I dag har vi måske en markedsandel på 3G-telefoni på 90 procent. Det skal vi helst ikke have om tre år, for så betyder det, at der ikke er sket det skred i markedet, som vi forventer,« siger han til Børsen.

Danmark og Sverige set samlet rykker også. Det viser de seneste tal. Siden den 1. juli 2006 har de to lande tilsammen fået yderligere 34.000 nye kunder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies