Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 fordobler hastigheden på mobilt bredbånd

3 fordobler hastigheden på mobilt bredbånd

I dag skruer teleselskabet 3 hastigheden i sit netværk op fra 16 til 32 Mbit/s i København og Århus.

Det er de færreste af os, der kan fornøje os med en 32 Mbit internetforbindelse derhjemme.

Men nu kan kunder hos teleselskabet få det - endda mens de er på farten. Fra og med i dag forøger 3 hastigheden i sit netværk fra 16 til 32 Mbit/s.

I første omgang bliver det kunderne i København og i Århus, som får glæde af opgraderingen, men inden årets udgang vil de fleste danskere have adgang til mobilt bredbånd med en hastighed på 32 Mbit/s, fortæller 3.

-"Med opgraderingen cementerer vi det faktum, at 3 har Danmarks absolut bedste datanetværk. 52 procent af al trafik på det mobile bredbånd går gennem vores netværk og en 3-kunde er mindst seks gange mere online på sin smartphone end kunderne hos noget andet teleselskab. 3 er det selskab, du vælger, hvis du mener det med at være mobil og online alvorligt," praler Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3, i en pressemeddelelse.

Det er downloadhastigheden i 3's netværk, der forøges til 32 Mbit/s, som er den højeste hastighed brugerne kan forvente, men den oplevede hastighed afhænger af en lang række faktorer, herunder hvilket modem man har samt, hvor mange antal brugere, der er online samtidig.

Desuden kan signalstyrken blive påvirket af bygninger, terræn, vind og vand. For privatkunder bliver uploadhastigheden 2 Mbit/ og for erhvervskunder 5 Mbit/s.

Forøgelsen er under forudsætning af, at kunden har et USB-modem, en smartphone eller computer, som understøtter den stærkt forøgede hastighed.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

KENNED 14-06-2011 18:03:15

3 har den ubetinget bedste dækning på mobilbredbånd, det er der de har deres styrke.. Det er det eneste selskab der dur hvis man skal bruge mobilt bredbånd. Tjeck de andres dækningskort!!! Det er rigtigt at 3 har huller i dækningen, og nogen af hullerne har været der i mange år (Juelsminde i Jylland f.eks)
Men da 3 roamer med TDC kan man koble sig på deres net ganske gratis..
Mozz: hvilket selskab har en bedre dækning ?

0 0
Mozz 09-06-2011 15:15:47

Det er meget muligt, at 3 har den hurtigste forbindelse på mobilt bredbånd, men som CerB skriver så hjælper det jo ikke meget når man tit oplever at der ingen forbindelse er. Har af samme grund opsagt mit abbenoment hos dem.

0 0
Cleo2000 09-06-2011 12:39:30

Hvor høj hastighed understøtter SGS2??

0 0
CerB 08-06-2011 18:34:29

Det var bedre de forøgede deres dækning, Det er altså latterligt at lave højere hastighed når det nu engang kun er ganske få kunder der kan få glæde af det. De burde istedet for øge deres dækning, der er alt for mange sorte huller i deres net. så kan de sq kigge på hastighed senere.

0 0

Om brug af cookies