3: Forudbestil BlackBerry Z10 allerede nu

Teleselskabet 3 har netop åbnet for forudbestillingerne på den nye BlackBerry Z10.

3: Forudbestil BlackBerry Z10 allerede nu

BlackBerry Z10 er den første telefon fra producenten BlackBerry (tidligere Research In Motion), som kan betjenes udelukkende ved betjening på den trykfølsomme skærm, samt den første smartphone herhjemme med det nye styresystem BlackBerry 10.

 – BlackBerry 10 er en realitet – sammen med to nye telefoner

BlackBerry Z10 kommer med en 4,2 tommer skærm (1280 x 768 pixels opløsning), 1,5 GHz dual-core processor, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse med microSD-kort, 8 megapixels kamera, 2 megapixels frontkamera, 4G, NFC, WiFi og Bluetooth 4.0.

 – Web-tv: Kom tæt på BlackBerry Z10

Teleselskabet 3 har netop i dag startet forsalget på BlackBerry Z10, så du kan via deres hjemmeside forudbestille dig eksemplar af BlackBerry Z10.

 – BlackBerry 10 runder 100.000 apps i næste måned

 – ”Nu hvor man ikke længere skal investere i et særligt BlackBerry set-up, så tror vi på, at den kan få et marked herhjemme, det er jo en super fed 4G/LTE-mobil, der sagtens kan leve op til de andre smartphone-topmodeller – og samtidig kan appellere til dem, der gerne vil skille sig lidt ud. Både til private og som erhvervsmobil,” sådan lyder det fra 3 til Mobilsiden.dk.

 – BlackBerry Z10 til Danmark – se prisen her

Du kan også finde dagsaktuelle priser og forhandlere af BlackBerry Z10 på Mobilpriser.dk.