Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 Group indgår samarbejde med gaming-giganten Razer

3 Group indgår samarbejde med gaming-giganten Razer

3 Group og computer- og tilbehørsproducenten Razer indgår et samarbejde. Snart byder 3 Group derfor nye abonnementer og mobiler til gamere.

Teleselskabet 3 Group vil nå ud til det store gaming-community med en nyt samarbejde mellem teleselskabet og den amerikanske computer- og tilbehørsproducent Razer. Det skriver telegiganten i en pressemeddelelse.

Segmentet af gamere er købekraftigt, og det har 3 Group fået øjnene op for med indgåelsen af det nye samarbejde. Teleselskabet sælger nemlig i forvejen flere af Razers produkter på både 3.dk og i enkelte butikker.

Læs også: OnePlus 3T sælger nu bedre end Samsung Galaxy S8 hos 3

Nu er det tid til at øge indsatsen på området med det nye samarbejde. Der er tale om et globalt samarbejde mellem Razer og hele 3 Group ejet af CK Hutchison og Investor AB, som indebærer det såkaldte ‘co-branding’, hvor begge parter laver særlige produkter henvendt gamere.

”3 Group har altid været en del af de tendenser, der gør sig gældende i mobilverdenen - og mobil gaming og eSports er helt klart kommet for at blive. 3’s samarbejde med Razer giver os mulighed for at nå både fritidsbrugere og hardcore-gamere”, siger Susan Buttsworth, direktør i 3 International Opportunities Development.

For 3 Groups vedkommende betyder samarbejdet, at du kan se frem til nye abonnementer og endda smartphones i deres portefølje, som er målrettet gamere. Derudover oplyser Razer i en pressemeddelelse, at begge parter vil distribuere de såkaldte ‘Razer zGold’, som er Razers egen virtuelle valuta, som du kan købe spil for.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies