Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 har rundet én million kunder

3 har rundet én million kunder

3 Skandinavien nåede i går en ny milepæl i virksomhedens femårige historie. Kl. 10:35 trådte 3’s kunde nr. én million ind ad døren i 3Butikken på Strøget i København.

Inden for de seneste år har 3 oplevet en markant vækst i kunder i Skandinavien og i Danmark. Derfor kunne 3 også allerede i december 2007 bryste sig af at have 300.000 kunder i Danmark, og i tirsdags rundede teleselskabet så kunde nr. 1.000.000 i Skandinavien.


Den heldige kunde, som trådte ind i 3's butik på Strøget i København blev overrasket med en gratis 3mobil efter eget valg og et års gratis abonnement.


3's administerende direktør Morten Christiansen siger i en pressemeddelelse, at kunde nr. én million er en vigtig milepæl for 3. Det er den foreløbige kulmination på de seneste års tilstrømning af kunder samt et tegn på, at 3 høster frugten af de investeringer der er gjort i blandt andet netværket.


Den heldige 3-kunde Christian Olesen forlod butikken med en Nokia 6500 Classic inkl. et års abonnement, en stor buket blomster, champagne og et diplom, men i noget højere humør end inden han gik ind i butikken.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies