Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 i nyt partnerskab med boggiganten Saxo

3 i nyt partnerskab med boggiganten Saxo

Nu kan kunder hos teleselskabet 3 få adgang til ubegrænset streaming af mere end 50.000 lyd- og e-bøger hos Saxo.

Foto: 3.dk

I en pressemeddelelse skriver teleselskabet 3, at de i dag løfte sløret for et nyt partnerskab. Denne gang gælder det boggiganten Saxo, der med abonnementstjenesten Saxo Premium giver ubegrænset adgang til streaming af e- og
lydbøger, gode priser og fri fragt på fysiske bøger og adgang til Saxos nye salgsportal for brugte bøger.

Det nye partnerskab er en del af 3’s fortsatte strategiske satsning på at tilbyde relevante tilvalg for selskabets kunder, der via 3 fra i dag vil kunne købe adgang til Saxo Premium for kun 79 kr. om måneden. Hermed sparer 3’s kunder 20 procent i forhold til Saxos egen pris.

"Verden bliver større, når vi læser - uanset om vi har fingrene i en fysisk bog, en e-bog eller en lydbog. Saxo blev født som fysisk boghandel, men blev senere Danmarks første online af slagsen. Nu har de på rekordtid formået at omstille sig til et marked, hvor lyd er den hurtigst voksende streamingkategori. Det er en tilgang, vi deler hos 3, og det giver et stærkt grundlag for et godt samarbejde,"

siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

3 kan som det eneste teleselskab herhjemme tilbyde sine kunder adgang til Saxo Premium til reduceret pris, og hos Saxo er der også begejstring for det nye samarbejde:

"Der sker en markant bevægelse på bogmarkedet i disse år fra de fysiske til de digitale formater. Derfor giver det god mening for os at gå sammen med 3, der er kendt som lidt af en digital innovatør, som gerne vender tingene på hovedet og gør noget ekstra for at skabe værdi for deres kunder. Og med 3’s kundebase på knap 1,4 millioner ser vi naturligvis et stort potentiale i samarbejdet,"

siger Jan Thisted Ettrup-Mikkelsen, der er CMO hos Saxo.

Særligt krimier og biografier storhitter blandt Saxo Premiums brugere. De meste populære e- og lydbøger på Saxo Premium er lige nu Jesper Steins ”Solo”, Jussi Adler-Olsens ”Offer 2117” og Sara Blædels ”Den tredje søster”.

Fakta om Saxo Premium hos 3

  • Saxo Premium giver ubegrænset adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger, adgang til Saxos platform for køb og salg af brugte bøger samt besparelser og fri fragt på alle typer af bøger, når du handler hos Saxo.
  • Saxo Premium hos 3 koster 79 kr. om måneden og er tilgængelig for privatkunder. Det giver en besparelse på 20 procent for 3’s kunder i forhold til Saxos egen pris på 99 kr.
  • Nye medlemmer kan prøve Saxo Premium gratis i 30 dage. Der er ingen bindingsperiode.

Læs også: Teleselskabet 3 klar med kraftfuld mobil bredbåndsløsning

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies