Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3: Ingen returret på iPhone 4

3: Ingen returret på iPhone 4

Teleselskabet 3 har valgt ikke at give kunderne den 30 dages returret, som Apple ellers har lovet de nye iPhone 4 ejere.

Da Apple endelig på et pressemøde tog spørgsmålet om antenneproblemerne op, præsenterede de to løsninger: Et gratis cover til telefonen, og 30 dages fuld returret.

De 30 dages returret giver mulighed for at levere den nyerhvervede iPhone 4 tilbage, og få pengene retur, hvis der er problemer med signalet. Uden at skulle forklare eller bevise noget.

Men hos teleskabet 3 i Danmark får iPhone 4-ejerne ikke returretten.

- “Vi har valgt at give kunderne den almindelige to års reklamationsret, som man har med alle andre produkter,” fortæller kommunikationschef Stine Green Paulsen.

Hvis du oplever problemer med signalet på din nye iPhone 4, skal du altså igennem den sædvanlige procedure, hvor det først skal undersøges, om der reelt er et problem.

Derfor er det en god idé at gøre lidt hjemmearbejde, inden man køber en iPhone 4 hos 3.

- “Vi anbefaler som altid, at vores kunder tjekker vores dækningskort, inden de køber et abonnement hos os,” siger Stine Green Paulsen.

Men hvis det viser sig, at der reelt er et problem, går salget tilbage, og kunden bliver også løsnet fra abonnementet.

Stine Green Paulsen understreger dog, at de arbejder på at få en løsning op at stå i samarbejde med Apple, hvor de kan tilbyde kunderne de 30 dages fuld returret.

Signalproblemer i Danmark?

De danske teleselskaber har tidligere samstemmigt meldt ud, at der ikke var problemer med signalet i iPhone 4 i Danmark.

Ekstra Bladet har da også givet antennen fem ud af seks stjerner i deres gennemgang.

Men i fredags var TV2’s gadgetanmelder David Guldager i Go Morgen Danmark, hvor han sagde, at han oplevede MASSIVE problemer med signalet, og at dem der har købt den nye iPhone har et seriøst problem.

Det kan kommunikationschef Stine Green Paulsen dog ikke genkende.

- “Vores test viser faktisk, at iPhone 4 performer ganske godt på signalet,” siger hun.

Fuld returret hos Telia

Hos Telenor får kunderne den 30 dages returret, og kan uden yderligere forklaring aflevere telefonen tilbage, hvis der er problemer med signalet.

Til gengæld er Telenor endnu ikke afklaret om, om man samtidig kan opsige sit abonnement, eller om man stadig er bundet i seks måneder.

- “Vi taler med Apple om, hvordan vi håndterer reklamationsretten, men vi har endnu ikke fået en aftale på plads,” fortæller kommunikationsmedarbejder Claes Amundssen.

Hos Telia er der også 30 dages fuld returret, hvis du oplever antenne-problemer, og her slipper du ud af dit abonnement, hvis du ønsker det.

Læs også: 
iPhone 4: Fem artikler bringer dig up-to-date 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BSG 08-08-2010 13:55:33

Fortrydelsesret
Altid 14 dages fortrydelsesfrist
Udgangspunktet er, at du altid har en frist på 14 dage til at fortryde en aftale om køb af en vare eller ydelse ved fjernsalg. Den erhvervsdrivende må gerne tilbyde dig en længere frist, men må ikke af egen drift afkorte din fortrydelsesfrist, så den fx kun er på 8 dage.

Varer
Også varer skal blot være afsendt inden fristens udløb. Varen behøver altså ikke at være nået frem til sælgeren.

Det er vigtigt for dig at få en kvittering for, at varen er afsendt, og at det er sket inden fortrydelsesfristens udløb.

Pakker, du undlader at hente
Hvis du benytter din fortrydelsesret ved ikke at hente pakken på posthuset, har du altid fortrudt rettidigt, uanset hvor længe pakken ligger, før den returneres til sælgeren.
Hvis du udnytter din fortrydelsesret sådan, behøver du ikke meddele sælgeren, at du har fortrudt.

http://www.forbrug.dk

0 0
Durante 03-08-2010 10:32:32

*Indsæt konspirationsteori-mellem Apple-og-3 joke*

Spøg til side... Efter mine erfaringer er 3 generelt ikke meget værd.
Mindes ikke hvor mange gange de har snydt mig med deres "specialister", der fortæller at "DETTE nye glimtende kendisanbefalede mobile bredbånd virker 100% på problemerne.... og den den kan lave kaffe!", hvorefter der er præcis samme fejl, og så er man fanget i yderligere 6 måneder, fordi de pludselig ikke kan huske at de havde sagt det (3 gange i træk... burde lære at tage en båndoptager med...)
Og ja, det er nærmest lige så svært at komme ud som hos Viasat. Da jeg endelig fik sagt abonnementet op, får jeg en regning på de 600 igen, fordi den havde jeg da ikke sagt op... hvorefter jeg blev kort for hovedet, den stakkel. Endte med at jeg blev tvunget til at betale, fordi jeg ikke havde navnet på personen.

Og nu græmmes jeg over at min telefon faktisk er fra dem af.... jeg lærer det aldrig

0 0
Stendal 02-08-2010 17:03:16

Da jeg arbejdede som salgskonsulent i et telefonselskab havde vi tit problemer med at porteringer fra 3 til os blev afvist, uden nogen grund, og 3 havde hver gang dårlige undskyldinger der ikke holdte. Har også hørt eksempler på folk som ringer til 3, og siger vi vil gerne opsige, og så bliver der lagt på

0 0
Mike 02-08-2010 16:04:12

Når man først er fanget ved 3 så er der ingen vej uden om.. man er fanget til de 6 mdr er gået så kan kampen begynde igen. medmindre man skifter selskab selvfølgelig.

0 0
Stendal 02-08-2010 15:40:41

Forbrugerkøbsloven, siger man kun har 14 dages returret ved køb over internettet, og varen skal afleveres tilbage i væsentlig samme stand. Så uanset hvor mange der tror de har krav på at få byttet i en butik, så har de det ikke, selv om der er mange der tror det. Har uddanelse inde for det, så jeg ved det er rigtigt

0 0
Jørgen E 02-08-2010 16:00:21

Hvis du ved så meget, så ved du også, at de 14 dage kan tilsidesættes ved visse varetyper. Desuden forstår jeg det sådan, at man vil returnere på grund af en fejl ved varen og ikke fordi man har fortrudt købet. Det er to forskellige ting og der gælder returretten også i en fysik butik.

0 0
Stendal 02-08-2010 15:41:21

eller for at præsisere, så er det ikke internet med hedder fjernkøb,

0 0
Tobias Nordahl 02-08-2010 12:09:50

Når man køber en mobil, er man så ikke forpligtet 14 dages returret? Eller - er det kun v. andre ting, hvor man ikke binder sig til et abonnement?

Jeg er blevet lidt i tvivl...

0 0
René 02-08-2010 12:16:36

Hvis du køber telefonen via nettet, så har du i følge købeloven 14 dages returret!

0 0
René 02-08-2010 12:21:34

... Du skal dog være opmærksom på at, hvis du har brugt telefonen (ringet fra den, kodet ting ind o.lign.) så forsvinder returretten.

0 0
Hest 02-08-2010 15:12:08

Jeg har nu brugt min returret på et par telefoner, som jeg ikke var tilfredse med efter jeg tog dem i brug. Om det så bare var god service fra butikken skal jeg ikke kunne sige.

Synes det er dårligt af 3, men hvad kan man efterhånden forvente fra nogle af de teleselskaber der er herhjemme. Se bare alt det fis der også har været med Telia.

0 0
Lisa 02-08-2010 15:11:09

Men det er jo temmelig umuligt at vide om man har antenneproblemerne hvis man ikke aktivere sin Iphone og ringer fra den osv.?

eller mener du mobiltelefoner generelt?

Jeg har købt en Iphone 4 i fredags og signalet ryger hele tiden, om jeg snakker i telefon eller om den bare ligger på et bord...

man kan ofte slet ikke ringe mig op..

Skod telefon, vil tilbage til min 3G...

0 0
Esben 04-08-2010 15:45:33

Hvis du mister signal når telefonen ligger på bordet, så er der jo ikke tale om den omtalte antennefejl. Så der er nok tale om en ganske alm. defekt telefon istedet. og ikke en produktionsfejl.

0 0
Tobias Nordahl 02-08-2010 15:35:20

Netop - jeg holder mig i hvert fald fra iPhone 4 - en ting er deres latterlige antenneproblem, de næsten ikke tør fortælle sandheden om, og kaster det over på mange andre mobiler - en anden ting er den måde de kører deres virksomhed på.

Det er trist at høre så mange har problemer med signalet, når de ellers mente der INGEN problemer ville være i lille Danmark...

De snakker kun ud fra deres egen ***, for at kunne skaffe så mange nye kunder, til deres iPhones... Det er næsten sådan man begynder at opfatte det.

Hest@
Det lyder godt - dog har jeg aldrig selv haft held med det. Men 3 ved jo bare hvad de går ind til, hvis folk har deres returret, derfor vælger de at fjerne den.

De ved godt det vil skabe omtale, men på den anden side, er de nok et af de bedste selvskaber, m. iPhones - de har i hvert fald lagt i toppen. Dog er det efterhånden, ved at ændre sig.

Jeg glæder mig til at se hvad HTC finder på med Desire HD - slår den igennem, køber jeg den, med det samme.

Angående antenne problemer er det jo underholdende at Apple kaster så meget efter andre selvskaber - en ting er softwaren, og hvordan den måler signalet - en anden ting er hvad der rent faktisk sker på iPhone 4, som ikke sker på mange andre mobiler.

Min W995i gør det helt samme, men - det ændre intet på samtalerne, som jeg holder "rigtigt" eller "forkert" på den.

Der er jo så mange facts og informationer, og det er efterhånden svært at vide hvad man skal tro på ;)

Men iPhone bliver nok aldrig mig, skønt min søster lige har købt en 3GS'er (men der kan man da også snakke og holde mobilen i hånden på samme tid! ;)...)

0 0
Tobias 02-08-2010 16:39:41

hvad så Tobias har du selv prøvet iphonen eller råber du bare op ? det er et fakta der er problemer men må nok inrøme jeg er lige glad vis det ikke genre mig om jeg kan downloade med 1.5mbsek eller 1mb eller om jeg kan ringe med 5 bare eller 3 er for mig lige gyldigt http://iphoneguide.dk/afstemning/afstemning-oplever-du-antenneproblemer-i-danmark/ der er 20% hvor det er et problem i den her måling så jeg vil se girafen inden jeg hyler op

0 0
Esben 04-08-2010 15:44:22

Hvis du mister signal når telefonen ligger på bordet, så er der jo ikke tale om den omtalte antennefejl. Så der er nok tale om en ganske alm. defekt telefon istedet. og ikke en produktionsfejl.

0 0
Esben 04-08-2010 15:45:17

Der fik jeg hvis reply'et til det forkerte indlæg.

0 0
Tobias Nordahl 02-08-2010 12:32:03

Okay - Jeg har ikke selv tænkt mig at købe en, det er helt sikkert. Jeg holder mig til HTC, og glæder mig til at se hvad Desire HD bliver for noget!... Lad os nu se.

Men, jeg takker for informationerne :)

0 0

Om brug af cookies