Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 introducerer flatrate på data

3 introducerer flatrate på data

3-kunder kan snart få flatrate på data, sms og mms for 399 kroner om måneden. Aftalen inkluderer også 300 minutters taletid.

Teleselskabet 3 har i det seneste halvår en bemærkelsesværdig stor efterspørgsmål på et abonnement, der tilgodeser kunder som bruger deres 3G-mobil meget til data. Det fortæller teleselskabet i en pressemeddelse.

Derfor introducerer de nu Mi3G.

Mi3G inkluderer frit forbrug af data, sms og mms, samt 300 minutters taletid. Dette vil koste 399 kroner om måneden. Efter de 300 minutter er minuttaksten 60 øre.

Abonnement er udelukkende rettet mod dem, som bruger deres 3G-mobil til mobilt internet og lignende, som kræver meget af dataforbindelsen.

Det vil blive solgt som "sim-alone" - det vil sige uden tilskud til ny mobiltelefon. Mi3G vil desuden have en såkaldt "fair use clause" på dataforbruget. Den er dog helt oppe på 10 GB.

Salget af Mi3G starter den 22. januar.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

npb 23-02-2009 13:32:25

Kan det kaldes flatrate når der er en øvre grænse på forbruget, en såkaldt "fair use"-grænse på 10GB? Til sammenligning, her er Wikipedias definition på "flat rate," eller "flat fee": http://en.wikipedia.org/wiki/Flat_rate

Jeg synes der er noget lumsket ved danske mobiludbyderes definition af begrebet...

Er der nogen der ved om Call me's "maxi data"-løsning holder? Det er den eneste udbyders hjemmeside der (så vidt jeg ved) ikke nævner noget loft på dataforbruget.

0 0

Om brug af cookies