Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 klar med datapakker til ferien

3 klar med datapakker til ferien

Det er slut med at blive ruineret på udlandsrejsen, i hvert fald som 3-kunde. Selskabet har netop lanceret datapakker til ferien.

Kunder hos teleselskabet 3 kan nu surfe på mobiltelefonen når de rejser til udlandet uden at blive ruineret. 3RejseData giver nemlig kunderne muligheden for at købe specielle datapakker, til brug på udlandsrejser.

3-kunder vil fra i dag modtage en sms-besked når de kommer på udenlandsk netværk om, at de kan købe 3RejseData under deres ophold. Og så kan de derefter bestille den ønskede pakke med få klik. Pakkerne kan dog også købes før afrejse.

Pakkerne koster 49 kroner for 30 MB og 99 kroner for 70 MB, til EU-lande, og har en gyldighed på syv dage. Skal man eksempelvis til Tyrkiet, som mange danskere ynder at besøge på charterferien, koster den 249 kroner for 30 MB data og 349 kroner for 70 MB.

Bruger man den købte mængde data, så modtages en ny sms og der kan toppes op efter behov – og ønsker man ikke det spærres der for data.

 - ”3’s kunder er jo storforbrugere af data på mobilen. Derfor skal de selvfølgelig også kunne bruge data på ferier i udlandet uden at blive flået. Det er netop på ferierejser, at man har brug for at have alt lige ved hånden. Og samtidig bugner markedet af spændende rejse-apps, der gør ferien sjovere og lettere, lige som det også er et must at dele vores oplevelser og billeder fra ferien med familien og vennerne via de sociale medier,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet i 3, i en pressemeddelelse.

Pakkerne gælder i alle EU-lande + Norge, Færøerne, Island, Gibraltar, Schweiz, Liechtenstein, Martinique, Fransk Guyana og Guadelope. Skal man til Tyrkiet, Kina og USA kan man købe nogle særlige pakker.

Du kan læse nærmere om 3RejseData og priserne her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 21-06-2013 10:44:54

Ha, endnu engang er 3 super billige og først med deres koncepter! Kæft jeg glæder mig til min binding til dem er ovre, så jeg kan komme tilbage til et ordentlig selskab! Ikke mindst så jeg kan begynde at ringe fra min telefon igen (Mobiler bruger tilsyneladende sådan noget "dækning", som 3 aldrig har hørt om!)

0 0
Joshua Christensen 20-06-2013 18:53:22

Hvorfor ikke bare købe et prepaid card i det land man er, og så bruge data sådan?

Det burde da være billigere?

0 0
Søren 20-06-2013 21:29:37

Du har helt ret. Man kommer ikke langt for 30 eller 70 MB. når man oftest kan købe et prepaid med 1 GB data. til 100-200 kr. i det land man besøger.
Folk bliver snydt med 3´s data, men det er da en nem løsning, frem for at skulle bruge tid på at finde et simkort.

0 0
Klintø 20-06-2013 14:58:47

det var blevet billigere...
Call me "Fair Surf" 20 Mb for 20 kr om dagen i Norden.. ekstra Mb koster 1 kr. stykket...
Europa koster 30 kr for 20 Mb om dagen... Flere Mb koster 1.5 kr. stykket....
http://www.callme.dk/abonnementer/mobil/udlandspriser/fra-udlandet/data-i-norden-og-eu/

Men de 20 Mb er altså hurtigt brugt.... alt for hurtigt!

0 0

Om brug af cookies