Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 klar til erhversmarkedet

3 klar til erhversmarkedet

Med en ny kampagne henvender 3 sig til erhvervslivet. Med 3-mobiler og 3Datakort som omdrejningspunkt sættes der fokus på muligheden for at arbejde – uanset hvor man befinder sig.

M-BUZZ bliver første gang tilgængelig i de to walkman-telefoner W850i og W950i, der kommer på markedet senere på året.
M-BUZZ bliver første gang tilgængelig i de to walkman-telefoner W850i og W950i, der kommer på markedet senere på året.

I dag starter teleselskabet 3 en stor kampagne, som henvender sig til business-danskerne, som har brug for at kunne udføre deres arbejde, mens de er på farten.

Det nye fokus på erhvervsmarkedet sker som resultat af en omfattende analyse, som 3 har foretaget i samarbejde med analysefirmaet Deloitte. Analysen har blandt andet givet 3 et indtryk af, hvilke typer erhvervskunder, der især har behov for mobilt bredbånd og hvor store virksomhederne er:

”Vi har gjort et stort forarbejde og vælger derfor at være meget målrettede i vores erhvervsstrategi. Vi ved, hvad vores målgruppe ønsker, og vi har tilpasset vores interne organisation efter det. Det fortæller Henriette Høyer, som er marketing- og kommunikationsdirektør i 3 Danmark.

Fuld tilfredshed eller pengene retur
Som det første teleselskab i Danmark har 3 lanceret konceptet ”Try & Buy”, som i alt sin enkelthed går ud på, at kunderne har mulighed for gratis at prøve et datakort, inden de smider penge efter det.

Datakortet, som man kan få til test helt gratis i en måned, passer til en bærbar PC og har en hastighed på 384 KB. Er man tilfreds, kan man beholde datakortet, som i forbindelse med kampagnen er gratis, fordi bindingsperioden er på 18 måneder. Således betaler man kun sit forbrug:

”Vi mener at have så godt et produkt, at alle skal have lov til at prøve det kvit og frit i én måned. Efter én måned kan man vælge at oprette abonnement – eller sende datakortet retur til os uden at have penge op af lommen,” lover Henriette Høyer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies