Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   3 lover dækning Roskilde Festival

3 lover dækning Roskilde Festival

Sidste år gik det helt galt, så i år skruer 3 helt op for kapaciteten på Roskilde Festival.

Sidste år gik det hele galt for teleselskabet 3 på Roskilde Festival. Kunderne, som er blandt de mest datahungrende smartphone-brugere, lagde 3s netværk ned med et enormt dataforbrug.

3 står anslået for tale- og datatrafikken til flere end 30.000 af de cirka 110.000 festivalgæster, og hovedparten af 3s kunder anvender avancerede smartphones.

Netop den udprægede brug af smartphones giver et massivt pres på netværkskapaciteten, og 3s kunder havde således store problemer med både tale, sms og data under hele festivalen, hvilket udløste en del frustrationer blandt selskabets kunder.

Med til historien hører det dog, at 3 rent faktisk havde fordoblet kapaciteten i forhold til tidligere år, men det var slet ikke nok til at sikre stabil dækning.

For at undgå en gentagelse af sidste års problemer, så gør 3 i år en ekstra indsats for at sikre kunderne stabil dækning.

Syvdobler kapaciteten på festivalen

Efter sidste års festival tog 3 kontakt til både Roskilde Kommune og festivalledelsen, for at planlægge og søge tilladelse, til en markant forbedring af dækningen til dette års festival.

3 har i år opsat fem helt nye mobilmaster, der alle er strategisk placeret på festivalområdet, og selskabet har samtidig opgraderet de eksisterende fire mobilmaster kapacitetsmæssigt.

I alt er der tale om en syvdobling af kapaciteten, men indsatsen stopper ikke her. 3 er nemlig også officiel partner til Roskilde Festival, og vil være til stede på festivalen med to store 3Reload-stande, hvor man blandt andet kan få opladet sin mobil.

3Reload-standene tager også imod reparationer og udlåner smartphones, hvis de går i stykker under festivalen - dog kun til selskabets egne kunder.

Derudover vil 3 også tilbyde Wi-FI adgang omkring de to stande, hvilket kan hjælpe med at aflaste mobilmasterne.

Yderligere informationer omkring 3Reload-standene og samarbejdet mellem 3 og Roskilde Festival kan ses her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies